aşılama sonrası gebelik belirtileri...

slm arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 şubatta aşılama yaptırmıştım dün 23.günümde kan tahlili yaptırdım betaHCG değerim 3.8 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi sizce değerim iyimi?
Bu arada internette hafta hafta beta hcg değerleri yazıyor araştırabilirsin

5 ve üzeri olması gereken hafta 4 ve 5.haftalardır hayır adet olmadım arkadaşım
slm arkadaşlar bildiğiniz gibi 6 şubatta aşılama yaptırmıştım dün 23.günümde kan tahlili yaptırdım betaHCG değerim 3.8 çıktı doktor 1 hafta sonra tekrar tahlil istedi sizce değerim iyimi?
Iyi bekle canim yukselebilir hayirlisi olsun benim 7. Gunumde dgerim 12 di dusuk yaptim

Evet baslicam adet olmayi bekliyorum ama bi sonraki adette asilama olcam hayirlisiyla
Bende yarın test yaptırcam negatif bekliyorum adet sancılarım başladı çünkü bende Allah nasip ederse ikinci için hemen başlıcam normalde adetlerin düzenli midir Zaman'ında mı bekliyorsun

Bende yarın test yaptırcam negatif bekliyorum adet sancılarım başladı çünkü bende Allah nasip ederse ikinci için hemen başlıcam normalde adetlerin düzenli midir Zaman'ında mı bekliyorsun
Hayirlisi olsun canim insallah iyi sonuc alirsin benim adetler de duzgun cok sukur ama iste bu ay nasl olcak hic bilmiyorum

Kizlar bisey sorcam pihtilasma icin bi test yaptirdiniz mi galiba 3 dusukten sonrami bakilyo pihtilasmaya bilgisi olanlar yazabilir mi

Kizlar bisey sorcam pihtilasma icin bi test yaptirdiniz mi galiba 3 dusukten sonrami bakilyo pihtilasmaya bilgisi olanlar yazabilir mi

Ben baktirdim . evet 3 dusuk var ama aile de kayıp bebek varsa ya da kalp hastalığı genç yaşta kalptan vefat eden falan bakılabiliyor. Onlarda pıhtı atmaya alakalı olduğu için .

doktor pco oluncaa yumurtalar uyarılıp hepsi büyürse tüp bebek raporu çıkıyormuş aşılamayken tüpe dönüyormuş.. bi de doktor beni çok stresli gördü seni daha fazla germeyelim zaten iyi sonuç alırız dedi.. hayırlısı bakalımm inşş dediği gibi olur

Anladım canım bende pcoyum ya bakalım bana ne dicek doktor . Evet biz pcoluların tüp bebek şansı çok yüksek oluyormuş yumurta bol zaten hayırlısı canım bende öyle çok stresliyim ağzım yüzüm hep yara oldu suratım sivilce bastı

Canim sen kacinci gun test yaptin ki negatif ciktt k.bakma bende dusuk yaptm pek giremiyorum
Biliyom canim cok geçmiş olsun bende de net fazla yok fazla giremiyor 14. Günümde yapmıştım bugün adet oldum ama tekrar gitcem doktora 2. Aşılama icin

Kızlar merhaba, 21.10.2012 yılında evlendim. Evlendiğimizden bu yana nerdeyse hiç korunmadık diyebilirim İlk zamanlar çok istemediğimiz için üstüne düşmedik ama 2014 yılı gibi karar verdik ve doktora gittik eşimde varikosel çıktı ama bir türlü ameliyata yanaşmadı zaten en son gittiğimiz doktorda gerekli görmedi ameliyatı.Sonrasında benim üzerimden işlemleri yaptırmaya karar verdik ve 29 Şubat 2016 da ilk defa aşılama yaptırdım.Aşılama öncesinde doktorum benden rahim filmi istedi sanırım rahim filmi aşılamanın tutma oranını arttırdığı için istedi tüp bebekte gerek yok dedi bende çektirdim çünkü araştırmalarıma göre rahim filminden sonra hamile kalma oranı artıyormuş:) rahim filminden hemen sonra aşılama işlemine başladık öncelikle LETU diye bir ilaç verdi onu kullandım sabah akşam 5 gün sonrasında çatlatma iğnesi verdi ilaç ve iğne işe yaradı 3 tane yumurtam oluştu sağda 2 solda 1 ve 19 cm oranında son olarakta aşılama işlemi yapıldı işlem çok basit ve ağrısız işlem sırasında ekranda izledim ben spermi bıraktıklarını çok heyecanlıydı:) 15-20 dakika kadar yattım ama çok çişim geldiği için kalkmak zorunda kaldım zaten aşılamadan önce bol su içiriyolar çişe sıkışık olmak gerekiyor yaklaşık yarım saat sonrada çıktık hastaneden eve geldik normal hayatıma devam ettim 2.günü biraz kasıklarım ağrıdı çalıştığım için işe gitmedim ama hiçte dinlenmedim ütü yaptım markete gittim yemek yaptım:):) olacağı varsa oluyor ben Allaha ısmarladım tabi tedbirini aldık takdir Allahtan.Dün akşamdan bu yanada adet olacakmışım gibi belirtiler var belim çok ağrıyo bide üşüyorum.Doktor bana 15 martta kandan bakalım dedi ama benim 11 martta regli günüm eğer hamile kalırsam regl olmamam gerekiyor dimi kızlar yoksa reg olup üstüne hamile kalabilirmiyim?
Biraz uzun oldu ama inşallah sıkılmadan okuyup cevap verirsiniz...

Okudum öncelikle merhaba :) bende şimdi kan vermek için hastanedeyim bende de iki gündür adet sancıları var sanırım adet olcam ben ve dediğin gibi üşüyorum donuyorum resmen regl üstüne kalır mısın bilmiyorum aşılamada ama normalde öyle olduğunu biliyorum adet üzerine kalındığını hayırlısı hepimiz için

merhaba amin inşallah hayırlısı olsun,heyecanlandım senin adına haber ver olurmu sonucu bide nacizane tavsiyem her ne olursa olsun sonuç razı ol emin ol vakti zamanı geldiğinde Rabbim veriyo... anlık baş dönmelerim oluyo şimdide oldu

Arkadaşım hayırlısı olsun insalh pozitif sonuç alırsın yaz burdan seni çok merak ediyorum dualarim seninle minigimmgelartik

Arkadaşım hayırlısı olsun insalh pozitif sonuç alırsın yaz burdan seni çok merak ediyorum dualarim seninle minigimmgelartik
Kızlar sonuç negatif .. Bekliyordum zaten hayırlısı hiç ağlamadım:) ikinci için moral ve enerji depolamak lazım. Ben şey sorcaktım aradım doktoru da 1 ay ara veriyoruz adet bitikten sonra gün aşırı ilişki tutma ihtimalı var Dedi sana öyle bişey demedi mi Canım yapıcak mı ikinciyi

Teşekkür ediyorum razıyım tabiki herşey Allahtan sonuç negatif hayırlısı buymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…