aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Teşekkür ediyorum razıyım tabiki herşey Allahtan sonuç negatif hayırlısı buymuş
Gelen her şeye Elhamdülillah demek ki vakti gelmemiş...sakın üzülme tamam mı rabbim her şeyin hayırlısını versin zaten işe başlarken bu dilekle başlıyoruz o yüzden sonuç ne olursa olsun razı olalım..Rabbim gönlünden geçip dile getiremediğin ne kadar hayırlı muradın varsa nasip eylesin sana...

Yok canım demedi adetin 2.günü gel dedi bana 2. Aşılama icin sağlık olsun üzülme 2. De şansımız daha yüksek üzülme sakin hayırlısı herseyin canim takma kafana ınsalh güzel sonuçlar yasicaz inanıyorum ben

Yok üzülmedim valla canım bende kendimden beklemiyordum böyle yıkılcam sanıyordum çok şükür iyiyim bir de sen rahim filmi çektirmiş miydin ben şimdi onu çektircem ama adet ikinci gün kontrole gitmem lazımmış yine

Amin Allah razı olsun hepimizin inşallah güzel haberler de vercez burda ben inanıyorum:)

Ben çektirdim canim tedavinin en başında çekildi rahim filmi sağ tüp tıkalı çıktı sol tüp açık çıktı doktor sorun olmaz tek tüple de hamile kalirsin dedi rahim filmini ben devlette yaptırdım uyutmadilar çok sancılı geçiyo durumun varsa ozelde yaptır en azından uyuturlar acı çekmez sin

Onu sorcaktım hadi ya bazısı adet sancısı gibi diyor dayanılmaz mı acısı ben acıya dayanıklıyımdır özele giderim ama boş yere anestezi almak istemiyorum korktum bak şimdi kaç dakika sürüyor peki uzun mu

Biliyom canim cok geçmiş olsun bende de net fazla yok fazla giremiyor 14. Günümde yapmıştım bugün adet oldum ama tekrar gitcem doktora 2. Aşılama icin
Olsun canim sikma canini bende 2. Asilamaya bidahaki ay baslicam hayirlisiyla su anda adetliyim 2 gun snra kontrolum var temizlendimi dye bakicak

Slm cnm bende ozelde cektirdim rahim flmini bundan 4 yil onceydi cok kotu gercekten bende aciya dayanikliyim normalde gercekten cok aci veriyor en sonunda doktora bagirdim yeter yeter diye o an kalkmak icin cabaladim cok acidi benimki ama kisa suruyor 1 2 dakikalik bisey

Yok canım 6 yada 7 dakika sürüyor valla ben ağlayarak çıkmıştım çünkü benimki çok açmıştı benim ben tek tüp kapalı ya belki ondan sancim oldu fazla kapalıyken ağrı olur diyolar di gerçektende öyle oldu adet sanci sinin iki katıydı valla benimki korkma sen yine canim allahtan az suruyo

Anladım o gönderdikleri ilaç yapıyormuş sanırım sonuç temiz mi çıkmıştı

Ç
aynen canım tüplerle alakalı sanırım bakalım şimdi kafamda bu var birde inşallah temiz çıkar sonucu da önüme bakarım

Senin nie oyle uzun surdu canim benimki 1 yada 2 dakikalik biseydi ilaci sikti sonra flmini cekti iki tane bana kalk dedi biti eyer 6 7 dakika surseydi bayilirdim kesinlikle dayanamazdim agrisi cok benim tupler acikti ona ragmen cok acidi

ben rahim filmi çektirdim doktorum aşılamadan önce istemişti zorda olmadı aneztezi alarak çektirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…