Onu sorcaktım hadi ya bazısı adet sancısı gibi diyor dayanılmaz mı acısı ben acıya dayanıklıyımdır özele giderim ama boş yere anestezi almak istemiyorum korktum bak şimdi kaç dakika sürüyor peki uzun mu
arkadaşlar bu betaHcg değerleri günlük mü artıyor yoksa haftalık mı?
Sürekli artış halinde. Genel olarak iki günde değerin kendini ikiye katlaması baz alınır[/QUO
teşekkür ederim arkadaşım ben klomen tedavisine müteakip (günde 3 defa klomen hapı kullanmıştım) 6 şubatta yumurtalarım erken ve olduğundan da erken büyüdükleri için doktorum normal yumurtlama günümden 5 gün önce aşılamamı yaptı. sonrasın dada 26 şubatta adetim gelmeyince 29 şubatta tahlil yaptırdım ve sonuç 3.8 çıktı ve doktorum 1 hafta sonra birdaha yapalım kendine dikkat et dedi.bu değer sizce 1 haftada yükselir mi?
teşekkür ederim arkadaşım ben klomen tedavisine müteakip (günde 3 defa klomen hapı kullanmıştım) 6 şubatta yumurtalarım erken ve olduğundan da erken büyüdükleri için doktorum normal yumurtlama günümden 5 gün önce aşılamamı yaptı. sonrasın dada 26 şubatta adetim gelmeyince 29 şubatta tahlil yaptırdım ve sonuç 3.8 çıktı ve doktorum 1 hafta sonra birdaha yapalım kendine dikkat et dedi.bu değer sizce 1 haftada yükselir mi?Sürekli artış halinde. Genel olarak iki günde değerin kendini ikiye katlaması baz alınır
teşekkür ederim arkadaşım ben klomen tedavisine müteakip (günde 3 defa klomen hapı kullanmıştım) 6 şubatta yumurtalarım erken ve olduğundan da erken büyüdükleri için doktorum normal yumurtlama günümden 5 gün önce aşılamamı yaptı. sonrasın dada 26 şubatta adetim gelmeyince 29 şubatta tahlil yaptırdım ve sonuç 3.8 çıktı ve doktorum 1 hafta sonra birdaha yapalım kendine dikkat et dedi.bu değer sizce 1 haftada yükselir mi?
hım anladım artık Yüce Allah'a tevekkül edeceğiz başka yolu yok İnşallah hayırlısı olur.Geç döllenme olduysa eğer yükselebilir.
bana da öyle geliyordu ama geçiyor stres yapma dicem ama elinde değil biliyorumBenim bugün 3. Günüm nasıl geçecek günler bilmiyorum
Sabırlı ol stres yapma aklını başka işlerle meşgul et elbette geçerBenim bugün 3. Günüm nasıl geçecek günler bilmiyorum
Bilmiyorum ki benim tüpün 1 tanesi tikalıy di zor oldu 5 dakika sürdü ona eminim çok ağrı çektim ama çok zor olduSenin nie oyle uzun surdu canim benimki 1 yada 2 dakikalik biseydi ilaci sikti sonra flmini cekti iki tane bana kalk dedi biti eyer 6 7 dakika surseydi bayilirdim kesinlikle dayanamazdim agrisi cok benim tupler acikti ona ragmen cok acidi
Ya kızlar yorumları okumaktan deli olcam kimi diyoki şiddetli adet sancısı kimi diyor ne anestezisi abartmayın kimi diyor çok korkunç kafam çok karıştı yaBilmiyorum ki benim tüpün 1 tanesi tikalıy di zor oldu 5 dakika sürdü ona eminim çok ağrı çektim ama çok zor oldu
günaydın yorumlara bence çok bakma ne kadar bakarsan hem kafan karışır hemde daha fazla kormana sebep olur.Bu işlemi yaptırmış biri olarak sana söyleyebileceğim şey şu ben acıya dayanıklı değilimdir heleki alt bölgeyle alakalı ise çok daha fazla bunu bildiğim için anestezili yaptırdım eğer sende böyleysen yaptır derim ama yok dayanabilirim diyosan bilemiycem.İşlem uzun sürmüyo sıvıyı verdiklerinde acıma oluyomuş doktorun anlattığı bu yoksa çok acımıyo dedi zaten şimdiki cihazlarda son teknoloji olduğu için o oran düşük oluyomuş ama ben ona rağmen anestezili olsun istedim işlem kısa sürüyo sonrasında kasıklarım hafif ağrıdı bide 2 gün kadar belli belirsiz kanamam oldu okadar unuttum gitti.yani kafanda okadar büyütme her halükarda çektirceksin oyüzden kafanı bulandırma.benimde aşılamın bgn 5. günü ama hic bir belirti yok sadece regl olcakmışım gibi belirtiler var farklı bişey yok...Ya kızlar yorumları okumaktan deli olcam kimi diyoki şiddetli adet sancısı kimi diyor ne anestezisi abartmayın kimi diyor çok korkunç kafam çok karıştı ya
Ya kızlar yorumları okumaktan deli olcam kimi diyoki şiddetli adet sancısı kimi diyor ne anestezisi abartmayın kimi diyor çok korkunç kafam çok karıştı ya
Canim kısaca şöyle söyleyim ben devlette yaptırdım ücretsiz bayıltma yada uyuşturma yapmadılar ve aleti soktuklarinda verdikleri ilaç çok sancı yaptı bende adet sancısı yanında hafif kaldı daha fazlası oldu bende çünkü tüpüm tıkalı olduğundan ilaç zorladi 5 dakika falan sürdü ama ozelde yaptır anlar var onları uyusturyolar yada bayiltiyolar anladinmi canim Nerede yaptiracgina da bağlı biraz hayırlısı herseyin ben de dün hastanedeydim haftaya 2. AşılamaM olcak hakkımızda hayirlisiYa kızlar yorumları okumaktan deli olcam kimi diyoki şiddetli adet sancısı kimi diyor ne anestezisi abartmayın kimi diyor çok korkunç kafam çok karıştı ya
Çok teşekkür ederim sağoll inşallah pozitif çıkar sonucun sende belirtilere çok takılma emin ol hepsi hikaye olan belirtilerde zaten iğne ve jelin etkilerigünaydın yorumlara bence çok bakma ne kadar bakarsan hem kafan karışır hemde daha fazla kormana sebep olur.Bu işlemi yaptırmış biri olarak sana söyleyebileceğim şey şu ben acıya dayanıklı değilimdir heleki alt bölgeyle alakalı ise çok daha fazla bunu bildiğim için anestezili yaptırdım eğer sende böyleysen yaptır derim ama yok dayanabilirim diyosan bilemiycem.İşlem uzun sürmüyo sıvıyı verdiklerinde acıma oluyomuş doktorun anlattığı bu yoksa çok acımıyo dedi zaten şimdiki cihazlarda son teknoloji olduğu için o oran düşük oluyomuş ama ben ona rağmen anestezili olsun istedim işlem kısa sürüyo sonrasında kasıklarım hafif ağrıdı bide 2 gün kadar belli belirsiz kanamam oldu okadar unuttum gitti.yani kafanda okadar büyütme her halükarda çektirceksin oyüzden kafanı bulandırma.benimde aşılamın bgn 5. günü ama hic bir belirti yok sadece regl olcakmışım gibi belirtiler var farklı bişey yok...
Yaa çok sevindim canım bende hala adet olamadım sancılarım var ama gelmedi gelince tekrar muayene olcam işte bitince de film çekilip öbür adetimde ikinci aşılama için başlıcam sen iğne tedavisi mi görüyosun bu arada ben ilkinde 5 gün hap kullandım bu sefer iğne isticem ki doktorumda verir diye düşünüyorumCanim kısaca şöyle söyleyim ben devlette yaptırdım ücretsiz bayıltma yada uyuşturma yapmadılar ve aleti soktuklarinda verdikleri ilaç çok sancı yaptı bende adet sancısı yanında hafif kaldı daha fazlası oldu bende çünkü tüpüm tıkalı olduğundan ilaç zorladi 5 dakika falan sürdü ama ozelde yaptır anlar var onları uyusturyolar yada bayiltiyolar anladinmi canim Nerede yaptiracgina da bağlı biraz hayırlısı herseyin ben de dün hastanedeydim haftaya 2. AşılamaM olcak hakkımızda hayirlisi
Canım ben Ankaradayım İstanbul yorumları var hep Ankara bulamadım ama c kollu sistemi okudum o ağrısızmış peki anestezi almadan direk o son sistemle mi çekildinÖzellikle çektireceğin merkezde c kollu denilen cihaz var mi onu sor. Ben her zaman gittiğim hastanede cektirercektim bu tur yorumları okuyunca korktum hastaneyi aradım o ne dediler eski sistemmis makinaları. Sonra KK de genelde gidilip memnun kalınan özel merkeze gittim 5 dakika surdu işlem ekrandan filmi bende izledim ve en ufak sizi hissetmedim. . gidecegin yere gidenler vardır mutlaka yorumları okuyabilirsin merkez hakkında
Canım ben Ankaradayım İstanbul yorumları var hep Ankara bulamadım ama c kollu sistemi okudum o ağrısızmış peki anestezi almadan direk o son sistemle mi çekildin
Benimde bugün 4. Günüm kasiklarim da ağrı var adet ağrısı gibi değil özellikle ayakta çok durunca oluyorgünaydın yorumlara bence çok bakma ne kadar bakarsan hem kafan karışır hemde daha fazla kormana sebep olur.Bu işlemi yaptırmış biri olarak sana söyleyebileceğim şey şu ben acıya dayanıklı değilimdir heleki alt bölgeyle alakalı ise çok daha fazla bunu bildiğim için anestezili yaptırdım eğer sende böyleysen yaptır derim ama yok dayanabilirim diyosan bilemiycem.İşlem uzun sürmüyo sıvıyı verdiklerinde acıma oluyomuş doktorun anlattığı bu yoksa çok acımıyo dedi zaten şimdiki cihazlarda son teknoloji olduğu için o oran düşük oluyomuş ama ben ona rağmen anestezili olsun istedim işlem kısa sürüyo sonrasında kasıklarım hafif ağrıdı bide 2 gün kadar belli belirsiz kanamam oldu okadar unuttum gitti.yani kafanda okadar büyütme her halükarda çektirceksin oyüzden kafanı bulandırma.benimde aşılamın bgn 5. günü ama hic bir belirti yok sadece regl olcakmışım gibi belirtiler var farklı bişey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?