aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merak etme aşılama dana dolayi geç gelebilir adet in benim öyle oldu sagol canim evet iğne tedavisi oluyorum kendim yapıyorum evde iğneleri günde 1 tane vuruluyorum 75 ml vuruluyorum 5 gün vurulup tekrar gitcem sonra aşılama olcak

Dün adet oldum sonunda bende pzt tekrar bir kontrole gidicem adet bitince de rahim filmi inşallah temiz çıkar şimdi tek derdim bu ay ikinci aşılama bakalım Nasıl geçecek canım çok heyecanlı

Dün adet oldum sonunda bende pzt tekrar bir kontrole gidicem adet bitince de rahim filmi inşallah temiz çıkar şimdi tek derdim bu ay ikinci aşılama bakalım Nasıl geçecek canım çok heyecanlı
Hayirlisi olsun hepimizin için ınsalh evet bende çok heyecanliyim çarşamba kontrolüm var cuma da aşılama yapilcak büyük ihtimalle ınsalh senin sonuçlar güzel çıkar canim allah hakkımızda hayirlsii ni nasip etsin

Canım ne çabuk gelmiş vakit tabiki hayırlısı vakti zamanı geldiğinde olucak inşallah bizle paylaş yine belirtilerini inşallah olcak bu sefer

Asilamanin 8. Günündeyim adet ağrılarım yok ama kasiklarimda batmalar var. Bide gaz sorunu var maalesef

Benimde bugün 4. Günüm kasiklarim da ağrı var adet ağrısı gibi değil özellikle ayakta çok durunca oluyor
merhaba ervanazim:) benim bgn 9.günüm ama çok ümitli değilim sadece adet belirtileri var onun haricinde ekstrem bişey yok.Çok yüksek beklentilerim yok hazırlıklıyım her iki durumada hatta olumsuza daha fazla hazırlıklıyım:)

Kizlar bende asilama yaptirdim bugun 13.gunum dun bekledigim adet henuz gelmesi aslidna hic sasmazdi 12.gunde gelirdi umarm hamileyimdir yarn kan testi yaptiricam rabbim nasip etmis olsun

Kizlar bende asilama yaptirdim bugun 13.gunum dun bekledigim adet henuz gelmesi aslidna hic sasmazdi 12.gunde gelirdi umarm hamileyimdir yarn kan testi yaptiricam rabbim nasip etmis olsun
canım sen totem olsun diye takvim koydun değil mi? ben de koyacağım da cesaret edemiyorum inşallah aşılaman tutmuştur canım.

canım sen totem olsun diye takvim koydun değil mi? ben de koyacağım da cesaret edemiyorum inşallah aşılaman tutmuştur canım.
Ewt canim totem icin koydum insallah tutmustr canim yarn ogrenicem insallah hayirlisiyla

Ewt canim totem icin koydum insallah tutmustr canim yarn ogrenicem insallah hayirlisiyla
Kan testine mi gideceksin canım? Valla ben hayatımda hiç kan testi yaptıramadım. Fırsat olmadı; hemen geldi adetim .. Negatif idrar testleriyle idare ettim. Bu ay eve test sokmadım. Bekliyorum cumayı

Kan testine mi gideceksin canım? Valla ben hayatımda hiç kan testi yaptıramadım. Fırsat olmadı; hemen geldi adetim .. Negatif idrar testleriyle idare ettim. Bu ay eve test sokmadım. Bekliyorum cumayı
Aynen canim normalde dun olmam lazmdi benimde hic gecismezdi bde asilamada hc gecikmedi bu son asilamamiz artk tup bebege gecicez olmadysa doktorm 12.gun istedi kan testi ama ben yarn 14.gunde yaptircam bakalm insallah benmledr bebegm

Aynen canim normalde dun olmam lazmdi benimde hic gecismezdi bde asilamada hc gecikmedi bu son asilamamiz artk tup bebege gecicez olmadysa doktorm 12.gun istedi kan testi ama ben yarn 14.gunde yaptircam bakalm insallah benmledr bebegm
Bu üçüncü aşılamamı sorun neydi sizdeki

Ewt canim 3.asilama sebepsiz inferilite canm hic bi sorun yk bende sadece pko var
Bende de pko varmış yeni öğrendim adet düzensizliği var yani sol yumurtalığımda tembellik. İlk aşılama tutmadı benim de ikinci aşılama için biraz dinlenip yaptırcam bu arada rahim filmi çektirmemiştim onu çektircem

Aynen bendede adet duzensizligi varcanm ilacsiz olamiyrm 3 ay adet olmadigimi bilirim bencede rahim filmini cektir ondan snra yaptr asilamanin brlki tuplernde tikaniklik varsa acilir. Ben cok zaman kaybettm dinlendim ama cok pismanim gerci yazsaydi rabbim o zamanda olurdu ama kismet deglmis Insallah pozitf. Olr

İnşallah pozitif sonuç alırsın bizimle de paylaşırsın. İlkinde yaptırmadı doktorum tutmazsa ikinci de çektir Dedi benim de Kafamda o var belki de tıkalı bi yerler . Ben kendiliğimden oluyorum adet ama işte düzenli değil kızken daha düzensizdi evlenince her ay geldi kendiliğinden en son 2 ay gelmedi doktora gittim pkosun Dedi ki geçen yıl da gitmiştim başka bi doktora hiç böyle bişey demedi tembellik var Dedi sadece ne kadardır deniyorsunuz bebiş için peki birde aşılamaların aralarına ne kadar Zaman koydun

Belirtilerin var mı canım? Yani ne bileyim, bütün hamileler kasık batması falan diyor. Neyse o kasık batması, olsa da biz de hissetsakkk

Belirtilerin var mı canım? Yani ne bileyim, bütün hamileler kasık batması falan diyor. Neyse o kasık batması, olsa da biz de hissetsakkk
Çok takılmayın bence belirtilere kasık ağrısı oluyor kullandığımız jellerden falan sanırım herkesin bünyesi farklı

Bizim 26 aydir olmuyo bencede hemen cektir kafandasoru kalmasin aslinda ben asama hic dusunmuydm gtmedigm doktor kalmadi en son gttigm doktor degerleriniz cok guzel asilama deneyelm diyene kadar ilk asilamam 2105 temmuzda oldu ama sonuc negatf sonra vazgectm tup bebege gdicem dedm onun icinde braz kendimizi toplamamiz lazmdi bde tabi kilo vermem lazmdi 13kg verdm esim ocak aynda son defagt dedi doktora bu sefer baska doktora gttn asilama onerdi o da ocakta oldu sonuc yne negatf son asilamamda hemen arkasindan subat 26da oldu bakalm sonuc ne ckicak herkes hamilesin gozlerin isildiyo falan diyo ama ben konduramiyrm bakalm yarn ogrencez

Çok takılmayın bence belirtilere kasık ağrısı oluyor kullandığımız jellerden falan sanırım herkesin bünyesi farklı
Yok canım ya normal hamile kalanlar falan diyor kasık batması oluyor diye. Ben de merak ediyorum, bende gaz sancısı ve iğrenç adet sancısından başka birşey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…