Benm ilk gunden beri kasik agrisi degilde elektriklenme gbi biseyler vardi 10.gun sanki adet olcakmisim gbi agrilarm basladi hc onceden baslamazdi smdi nefes aldikca kasigmda batma oluyo ozellikle solda o tarafta 4 yumurtam vardi o yzden diyrmBelirtilerin var mı canım? Yani ne bileyim, bütün hamileler kasık batması falan diyor. Neyse o kasık batması, olsa da biz de hissetsakkk
Normal hamile kalmayı bilemicem tabi tadamadığımız içinYok canım ya normal hamile kalanlar falan diyor kasık batması oluyor diye. Ben de merak ediyorum, bende gaz sancısı ve iğrenç adet sancısından başka birşey olmuyor.
Benm agrim soyle gogsumun altindan baslayp yanlarimda kasiklarima inen elektrklenme ben oyle tanimladmYok canım ya normal hamile kalanlar falan diyor kasık batması oluyor diye. Ben de merak ediyorum, bende gaz sancısı ve iğrenç adet sancısından başka birşey olmuyor.
Ay sanki olmıcak gibi geliyo dimi ama öyle düşün inşallah olur :)Bizim 26 aydir olmuyo bencede hemen cektir kafandasoru kalmasin aslinda ben asama hic dusunmuydm gtmedigm doktor kalmadi en son gttigm doktor degerleriniz cok guzel asilama deneyelm diyene kadar ilk asilamam 2105 temmuzda oldu ama sonuc negatf sonra vazgectm tup bebege gdicem dedm onun icinde braz kendimizi toplamamiz lazmdi bde tabi kilo vermem lazmdi 13kg verdm esim ocak aynda son defagt dedi doktora bu sefer baska doktora gttn asilama onerdi o da ocakta oldu sonuc yne negatf son asilamamda hemen arkasindan subat 26da oldu bakalm sonuc ne ckicak herkes hamilesin gozlerin isildiyo falan diyo ama ben konduramiyrm bakalm yarn ogrencez
Ben buttun belirtilerimi gun gun not ettm ama tabi hamileysem o zaman yazicam bde ben hergun ates olcumu yaptim henuz atesim dusmedi ates dusunce adet geliyo diyolr yaBelirtilerin var mı canım? Yani ne bileyim, bütün hamileler kasık batması falan diyor. Neyse o kasık batması, olsa da biz de hissetsakkk
Aynen o kadarcok negatf gordum ki o yzden korkuyrm bde 9.gun ve dun test yaptm negatfAy sanki olmıcak gibi geliyo dimi ama öyle düşün inşallah olur :)
Ateşin düşmediyse...yani seni umutlandırmak istemiyorum canım ya. Ben bu özellikle yapmadım çünkü sinir oluyorum, adete 4 gün kala falan düşüyor benim. Normalde vücut ısım 36,0- 36,2 arası; yumurtlamadan sonra 36,8i görüyor en fazla.Sonra adete 4 gün kala 36,4e düşüyor. Kesin yine düşmüştür. Bir de gözlerin parlayınca falan hamilesin diyorlar ya benim gözlerim normalde parlak zaten, bir de kipriklerim karışık çarpraz falan. Bakıyorum bakıyorum bi değişiklik yok.Ben buttun belirtilerimi gun gun not ettm ama tabi hamileysem o zaman yazicam bde ben hergun ates olcumu yaptim henuz atesim dusmedi ates dusunce adet geliyo diyolr ya
Benim kirpiklerim karmakaris onu blmiydm bugun hatta hep byle karisikmiydi dye dusundm ama benim atesim 36.8 hc olcmezdim ama dusmedi yani 37 bile oluyo gun icinde 37.4 u ble gordumAteşin düşmediyse...yani seni umutlandırmak istemiyorum canım ya. Ben bu özellikle yapmadım çünkü sinir oluyorum, adete 4 gün kala falan düşüyor benim. Normalde vücut ısım 36,0- 36,2 arası; yumurtlamadan sonra 36,8i görüyor en fazla.Sonra adete 4 gün kala 36,4e düşüyor. Kesin yine düşmüştür. Bir de gözlerin parlayınca falan hamilesin diyorlar ya benim gözlerim normalde parlak zaten, bir de kipriklerim karışık çarpraz falan. Bakıyorum bakıyorum bi değişiklik yok.
4 yumurtan varsa bence tutmuştur ya. Bu arada ben aşılama yaptırmadım, öylesine geziniyorum bu topikteBenim kirpiklerim karmakaris onu blmiydm bugun hatta hep byle karisikmiydi dye dusundm ama benim atesim 36.8 hc olcmezdim ama dusmedi yani 37 bile oluyo gun icinde 37.4 u ble gordum
Hakkinda hayirlisi canim 5 yumurtam vardi hayirlisi bakalm yarn gorcz4 yumurtan varsa bence tutmuştur ya. Bu arada ben aşılama yaptırmadım, öylesine geziniyorum bu topikteAma benim son denemem. Tüp çocukum olcek benim
YapmaaaaBen maalesef adet oldm
Üzüldüm canım ya kesin mi emin misin yoğun muBen maalesef adet oldm
Evet canm kesin geliyo cok dua ettm namazda eger hamile deglsen sabaha kadar oliym diye bi kalktim namazdan geldi rabbim buyukturÜzüldüm canım ya kesin mi emin misin yoğun mu
Evet canm kesin geliyo cok dua ettm namazda eger hamile deglsen sabaha kadar oliym diye bi kalktim namazdan geldi rabbim buyuktur[/QUOTE
Çok üzüldüm canım. Hayirlisi olsun. Benim de 10. Günüm bugün ama umudum yok sadece dünden beri göğüslerime ara ara ağrı giriyor. İlk defa böyle bi ağrı yaşıyorum.Evet canm kesin geliyo cok dua ettm namazda eger hamile deglsen sabaha kadar oliym diye bi kalktim namazdan geldi rabbim buyuktur
aynı durumdayım. Ama test yapmayacağım bugün. Bıktım ben o tek çizgilerden. Çizgiler yalnız olmasın; çift olsun mutlu olsunbugün benim adet günüm ama henüz olmadım akşama kadar olmazsam test alıp yapayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?