Ben okadar alıştım ki korkmuyorum cıkarsa cıksınaynı durumdayım. Ama test yapmayacağım bugün. Bıktım ben o tek çizgilerden. Çizgiler yalnız olmasın; çift olsun mutlu olsun
ne güzell cnmm.. Darısı bize olsun inşşş... tebrik ederimmmmmMerhaba arkadaşlar. Siteye bugün üye oldum, sürekli takip ediyordum aslında, gebelik belirtileri vs diye, üye olup yazmak bugüneymiş. Ben de aşılamamı 2 Kasım'da yaptırdım, ilk aşılamamdı, 1sene 4 aylık evliyiz, ilk 3 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı, ikimizde de sorun olmamasına rağmen olmamıştı. Bugün 14. Günde dayanamayarak beta hcg testi yaptırdım. Aslında doktor kontrolümüz 17'sindeydi... 77.9 çıktı değerim, gebelik lehine dedi doktorum. 17'sinde tekrar test yapılacak ve ultrasondan bakılacak. Çok mutluyum ve sizlerle bunu paylaşmak istedim. Umarım isteyen herkesin dileği gerçek olur. Belirtilerim de çok yoğun akıntı, şu anda hafif bel ağrısı ve arada kasıkların batmasıydı. Bazen midemde kazınma oluyor, bunların dışında başka belirtim yok. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah...
Teşekkür ederim ☺ keseyi görüp ve kalp atışlarını duyunca daha güzel olacak tabii. Inşallah sağlıkla gider her şey. Sizlere de kısmet olur en kısa zamanda umarımne güzell cnmm.. Darısı bize olsun inşşş... tebrik ederimmmmm
Darısı başımıza inşallah ne Mutlu sanaaa bu ikinci aşılamamı o Zaman 2 kasımda yaptırdım demişsin deMerhaba arkadaşlar. Siteye bugün üye oldum, sürekli takip ediyordum aslında, gebelik belirtileri vs diye, üye olup yazmak bugüneymiş. Ben de aşılamamı 2 Kasım'da yaptırdım, ilk aşılamamdı, 1sene 4 aylık evliyiz, ilk 3 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı, ikimizde de sorun olmamasına rağmen olmamıştı. Bugün 14. Günde dayanamayarak beta hcg testi yaptırdım. Aslında doktor kontrolümüz 17'sindeydi... 77.9 çıktı değerim, gebelik lehine dedi doktorum. 17'sinde tekrar test yapılacak ve ultrasondan bakılacak. Çok mutluyum ve sizlerle bunu paylaşmak istedim. Umarım isteyen herkesin dileği gerçek olur. Belirtilerim de çok yoğun akıntı, şu anda hafif bel ağrısı ve arada kasıkların batmasıydı. Bazen midemde kazınma oluyor, bunların dışında başka belirtim yok. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah...
Yanlış yazmışım Mart olacaktı o ilk aşılamamdı evet ☺Darısı başımıza inşallah ne Mutlu sanaaa bu ikinci aşılamamı o Zaman 2 kasımda yaptırdım demişsin de
:) hayırlı olsun tebrik ederimYanlış yazmışım Mart olacaktı o ilk aşılamamdı evet ☺
Teşekkür ederim, sitede yeni olduğum için girip düzeltemedim, bulamadım nasıl yapıldığını, inşallah en kısa zamanda sizlere de kısmet olsun, hayırlısı olsun hepimiz için ☺:) hayırlı olsun tebrik ederim
AminnnTeşekkür ederim, sitede yeni olduğum için girip düzeltemedim, bulamadım nasıl yapıldığını, inşallah en kısa zamanda sizlere de kısmet olsun, hayırlısı olsun hepimiz için ☺
Canim bugün yapıldı aşılamam internetim yoktu cvp atamadim kusura bakma sen naptin hasta oldunmuArkdaşım naptın ne Zaman yaptırıyosun ikinci aşılamayı86sultann
Sevindim canım hadi hayırlısı olsun , oldum oldum bende bitti bile ben biraz kendi haline bırakıcam önümüzdeki ay rahim filmi sonra da ikinci aşılama inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorumCanim bugün yapıldı aşılamam internetim yoktu cvp atamadim kusura bakma sen naptin hasta oldunmu
Cok sagol canim allah hakkımızda hayirlisi ni versin yazarım burdan sana sonucu senin içinde hayirlsii olsun ilk ler zor tutar diyolar di doğruyMuş allah ikincide nasip etsin bize ınsalh canimSevindim canım hadi hayırlısı olsun , oldum oldum bende bitti bile ben biraz kendi haline bırakıcam önümüzdeki ay rahim filmi sonra da ikinci aşılama inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorum
Aminn canım inşallahCok sagol canim allah hakkımızda hayirlisi ni versin yazarım burdan sana sonucu senin içinde hayirlsii olsun ilk ler zor tutar diyolar di doğruyMuş allah ikincide nasip etsin bize ınsalh canim
MalesMalesef tutmadi aşılamam biray ara verdim tutmayinca burayi takip etmeyi unutmuşum suan ikinci aşılama bugün başladım inslh hayırlı olur bu sefer inslh sizin tutmustur
="SLaYeR_07, post: 42634426, member: 670106"]slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıyla
Benimde olmuştu sakın ıkınma tabi zararı varMerhabalar sitede yeniyim şubatta ilk aşılama yapildi malesef olumsuz oldu. Dün ikinci aşılama yapildi evde donleniyorum suan fakat ciddi kabizlik im var bu ikinma ve zorlamanin kötü etkisi olurmu döllenmeye
Hayırlı olsun canım bende ikinci aşılamam oldu 5. GünüM bugün sakin ikinma ağır kaldırma allah hayırlısı ni versin hakkımızda umarım hamile kalırız allah herkese yardimci olsunBenimde olmuştu sakın ıkınma tabi zararı var
Hayırlı olsun canım normal o ağrılar aşılamadan Kaynaklaniyo merak etmeSelam kızlar bende pazartesi günü ilk aşılamamı oldum aşırı şişkinlik var kasıklarımda arada hafif hafif ağrıyo bunlar normalmi rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?