aşılama sonrası gebelik belirtileri...

aynı durumdayım. Ama test yapmayacağım bugün. Bıktım ben o tek çizgilerden. Çizgiler yalnız olmasın; çift olsun mutlu olsun
Ben okadar alıştım ki korkmuyorum cıkarsa cıksın ben kendimi olumsuz duruma alıştırdım akşama yapıcam.hayırlısı hangisi olucaksa razıyım.

kızlar ya bu konuda yeni bir başlık açsak
2016 yılı aşılama sonrası gebelik belirtileri diye

Merhaba arkadaşlar. Siteye bugün üye oldum, sürekli takip ediyordum aslında, gebelik belirtileri vs diye, üye olup yazmak bugüneymiş. Ben de aşılamamı 2 Kasım'da yaptırdım, ilk aşılamamdı, 1sene 4 aylık evliyiz, ilk 3 ay korunduk sonra bıraktık korunmayı, ikimizde de sorun olmamasına rağmen olmamıştı. Bugün 14. Günde dayanamayarak beta hcg testi yaptırdım. Aslında doktor kontrolümüz 17'sindeydi... 77.9 çıktı değerim, gebelik lehine dedi doktorum. 17'sinde tekrar test yapılacak ve ultrasondan bakılacak. Çok mutluyum ve sizlerle bunu paylaşmak istedim. Umarım isteyen herkesin dileği gerçek olur. Belirtilerim de çok yoğun akıntı, şu anda hafif bel ağrısı ve arada kasıkların batmasıydı. Bazen midemde kazınma oluyor, bunların dışında başka belirtim yok. Inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Darısı bekleyen herkesin başına inşallah...

ne güzell cnmm.. Darısı bize olsun inşşş... tebrik ederimmmmm

Darısı başımıza inşallah ne Mutlu sanaaa bu ikinci aşılamamı o Zaman 2 kasımda yaptırdım demişsin de

Canim bugün yapıldı aşılamam internetim yoktu cvp atamadim kusura bakma sen naptin hasta oldunmu
Sevindim canım hadi hayırlısı olsun , oldum oldum bende bitti bile ben biraz kendi haline bırakıcam önümüzdeki ay rahim filmi sonra da ikinci aşılama inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorum

Sevindim canım hadi hayırlısı olsun , oldum oldum bende bitti bile ben biraz kendi haline bırakıcam önümüzdeki ay rahim filmi sonra da ikinci aşılama inşallah canımm hayırlı haberlerini bekliyorum
Cok sagol canim allah hakkımızda hayirlisi ni versin yazarım burdan sana sonucu senin içinde hayirlsii olsun ilk ler zor tutar diyolar di doğruyMuş allah ikincide nasip etsin bize ınsalh canim

Males
="SLaYeR_07, post: 42634426, member: 670106"]slm sonuç ne oldu merak ettim inş. tutmuştur hamilesindir. rabbim isteyen herkese nasip etsin bende aşılama yaptım sonucu yarın öğrenicem hayırlısıyla[/QUOTE]
Burayi[/QUOTE]

Maalesef cnm tutmadi benimde ara verdim bende tekrar sansimi denemek icin doktora gittim asilama olacam diye tedaviye basladik bugun muayne oldum baktim guzel yumurtalar olusmus neden asilamayla vakit kaybediyorum diye dusundum dokttorum asilamayi umutsuz goruuodu tuo bebege gectik cnm ignelerin dozunu artttirdik tup bebek olacak dilerim Allahtan kimsenin emegi bosa gitmez bizimde ins rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar sitede yeniyim şubatta ilk aşılama yapildi malesef olumsuz oldu. Dün ikinci aşılama yapildi evde donleniyorum suan fakat ciddi kabizlik im var bu ikinma ve zorlamanin kötü etkisi olurmu döllenmeye

Selam kızlar bende pazartesi günü ilk aşılamamı oldum aşırı şişkinlik var kasıklarımda arada hafif hafif ağrıyo bunlar normalmi rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah

Selam kızlar bende pazartesi günü ilk aşılamamı oldum aşırı şişkinlik var kasıklarımda arada hafif hafif ağrıyo bunlar normalmi rabbim emeklerimizi boşa çevirmesin inşallah
Hayırlı olsun canım normal o ağrılar aşılamadan Kaynaklaniyo merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…