Sağol Can'ım inşalllah hayırlısı olur yarın haftası ama bu şişkinlik git gide artıyorHayırlı olsun canım normal o ağrılar aşılamadan Kaynaklaniyo merak etme
Hayırlı olsun canım bende ikinci aşılamam oldu 5. GünüM bugün sakin ikinma ağır kaldırma allah hayırlısı ni versin hakkımızda umarım hamile kalırız allah herkese yardimci olsun
Kaşık ağrısı var canim akıntım oluyo başka bişey yok suan 8. GünüM bugün ınslh tutmuştur allah hepimizin gönlüne göre versin sen naptin canimSlm 86sultan nasil gidiyor cnm varmi belirti biseyler kacinci gunun
Insallah olur bu ay cnm rabbim hayirlisindan versin sana bitane bende bisey yok cnm gitmedim doktora biraz bu ara sikisigiz ozele cok para harcadik biraz kendimizi toparliyalim yine giderim ha bu arada devlet hastanesine gitim ama kizim 1.5 yasinda oldugu icin dedi 3 yasina girene kadar sana islem acamam bide devlete asilama ucretliymis bizde oyle ara verdik bakalim hayirlisi biraz normal yoldan denicezKaşık ağrısı var canim akıntım oluyo başka bişey yok suan 8. GünüM bugün ınslh tutmuştur allah hepimizin gönlüne göre versin sen naptin canim
Canım benim ya inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum heyecanlaKaşık ağrısı var canim akıntım oluyo başka bişey yok suan 8. GünüM bugün ınslh tutmuştur allah hepimizin gönlüne göre versin sen naptin canim
Bildiğim kadarıyla degerleriniz, düşük 10 um üstünde olması lazimKizlar bisey sorucam asilamanin 9 gunu kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbirsey anlamasim yardimci olabilecek varmi
Aslında bu değer çok iyi ama 9. Gün erken iğne etkisiyle böyle çıkıyomuş 14. Gün yaptırınKizlar bisey sorucam asilamanin 9 gunu kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbirsey anlamasim yardimci olabilecek varmi
Evet ama 3,27 gebeliğe işaret bir değer bu dönemde ama 9. Gün yanıltabilir onu demek istedim 14. Gün de bu değer çıkarsa genelde olumlu deniliyor yükseliyor hızla artan bi değer çünküBenim bildigim 5 ve uzeri degilmi gebelik icin
Hakkında hayırlısı olsun canım valla buda tutmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum bakalım pek umudum yok çok şişti Karnım adet sancıları var sanmıyorum ama yinede hayırlısı herseyinInsallah olur bu ay cnm rabbim hayirlisindan versin sana bitane bende bisey yok cnm gitmedim doktora biraz bu ara sikisigiz ozele cok para harcadik biraz kendimizi toparliyalim yine giderim ha bu arada devlet hastanesine gitim ama kizim 1.5 yasinda oldugu icin dedi 3 yasina girene kadar sana islem acamam bide devlete asilama ucretliymis bizde oyle ara verdik bakalim hayirlisi biraz normal yoldan denicez
Sağol canim amin insalh hepimiz güzel haberler alalım ınsalhCanım benim ya inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
Hakkında hayırlısı olsun canım valla buda tutmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum bakalım pek umudum yok çok şişti Karnım adet sancıları var sanmıyorum ama yinede hayırlısı herseyin
Canım benim ya inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?