aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bugün 7. Günüm Sol kasigimda batma oluyor ve ne yersem midemde yanma ve ağrı var Kasiklarimda ağrılar var çalışıyorum sandalyeden kalkarken Kasiklarimda batmalar oluyor bilemiyorum

Hayırlı olsun canım bende ikinci aşılamam oldu 5. GünüM bugün sakin ikinma ağır kaldırma allah hayırlısı ni versin hakkımızda umarım hamile kalırız allah herkese yardimci olsun

Slm 86sultan nasil gidiyor cnm varmi belirti biseyler kacinci gunun

Kaşık ağrısı var canim akıntım oluyo başka bişey yok suan 8. GünüM bugün ınslh tutmuştur allah hepimizin gönlüne göre versin sen naptin canim
Insallah olur bu ay cnm rabbim hayirlisindan versin sana bitane bende bisey yok cnm gitmedim doktora biraz bu ara sikisigiz ozele cok para harcadik biraz kendimizi toparliyalim yine giderim ha bu arada devlet hastanesine gitim ama kizim 1.5 yasinda oldugu icin dedi 3 yasina girene kadar sana islem acamam bide devlete asilama ucretliymis bizde oyle ara verdik bakalim hayirlisi biraz normal yoldan denicez

Kizlar bisey sorucam asilamanin 9 gunu kan tahlili yaptirdim 3.27 cikti hicbirsey anlamasim yardimci olabilecek varmi

Hakkında hayırlısı olsun canım valla buda tutmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum bakalım pek umudum yok çok şişti Karnım adet sancıları var sanmıyorum ama yinede hayırlısı herseyin

Hakkında hayırlısı olsun canım valla buda tutmazsa bende ara vermeyi düşünüyorum bakalım pek umudum yok çok şişti Karnım adet sancıları var sanmıyorum ama yinede hayırlısı herseyin

Olumlu dusun canim moralini yuksek tut rabbim umadigin zamanda verir duadan baska care yok benimde iki gun gecti ustunden test yaptim silik iki cizgi cikti iki gun sonra yani bugun adet oldum canim nasip hersey artik zamana birakicam sende oyle yap canim gercekten ilac igne mafediyor insani

Canım benim ya inşallah hayırlı güzel haberlerini bekliyorum heyecanla

Cnm sen naptin rahim flmini cektirdinmi merak etim bazilari diyor agri hisetmiyoz ama ben cok kotu oldum cekerken gecen hafta bi arkadasim da cektirdi oda ozelde cektirdi cok kotu olmus onunkide

Bugün 11.günüm test yaptım negatif Cikti doğal olarak canım sıkıldı hafif karın ağrılarım var hiç akıntım olmadı busefer midemde yanma lar var keyfimde kaçtı daha erkenmi korkudan kan testi de yaptırmak istemiyorum

Ben 9 gun yaptirdim kan tahlilini 3.27 cikti doktor cok erken oldugunu soyledi idrarda cikmiyo benim bildigim adettin gecmesi gerek

Kızlar iyi akşamlar benim yarın 14 cü günüm tahlil yaptırmalımıyım yoksa adet günümümü beklemeliyim sizce ne yapmalıyım tutmadıysa diye korkuyorum açıkcası

Mrb kızlar bende ayın 23unde asılama yaptırdım ondan oncesınde rahim filminde sag tupum kapalı cıkmstı laparoskopi ve hıstereskopi oldum hayırlısı beklemedeyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…