aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar iyi akşamlar benim yarın 14 cü günüm tahlil yaptırmalımıyım yoksa adet günümümü beklemeliyim sizce ne yapmalıyım tutmadıysa diye korkuyorum açıkcası
Slm canim benimde yarın 14.günüm bende kararsizim gitsem mi diye yoksa beklesem mi diye napcam bilmiyorum

Canim test yaptinmi benimde bugun asilamamin onbirinci gunum hasta oldum
Yok çok acil bi isim çıktı gidemedim doktora perşembe gitcem nasip se senin adet günün nezaman di neden erken oldun ben ilk aşılama oldugum zaman 19.günü adet olmustum sen baya erken olmuşsun

Yok çok acil bi isim çıktı gidemedim doktora perşembe gitcem nasip se senin adet günün nezaman di neden erken oldun ben ilk aşılama oldugum zaman 19.günü adet olmustum sen baya erken olmuşsun
Normalde 28 gunde bir olurum 16. Gun asilama oldum 11 gun toplam 27 oluyor adetin 5. Gunu klomenle duprason yazdi doktor bende ikisinide ictim asilamaya gittigimde duprasonu icmiyecektin adetin erken olur dedi bir kutu daha duprason ic dedi ictim bugun pembsi leke geliyo bende anladim belim goguslerim sizliyo canim ya hayirlisi nasip olur insallah :)

Anladım canim hayırlısı olsun hakkımızda allah herkese nasip etsin insalh

Canim valla sadece kasikta ağrılarım var başka bişey yok sende varmi belirti sen nezaman gitcek sin ben yarin gitcem randevu aldım gidip bi test yaptircam
Yok Can'ım ben daha gitmedim ayın yarın ve daha sonra ki günlerde adet olmazsam gideceğim bende de kasık Ağrı'sı oluyor ve şişkinliğim hiç geçmedi göğüslerim ağrıyor bakalım Hakkı'mızda hayırlısı

Slm canim ben adet oldum bu seferde olmadı 3. Asilamayi daha sonra denemeyi düşünüyorum ise girip çalışmak istiyorum bu sene biraz ara vercem hepimiz için hayırlısı neyse o olsun insalh

Slm canim ben adet oldum bu seferde olmadı 3. Asilamayi daha sonra denemeyi düşünüyorum ise girip çalışmak istiyorum bu sene biraz ara vercem hepimiz için hayırlısı neyse o olsun insalh
Canım hayırlısı olsun iyi haber bekliyordum senden bende hala beklemedeyim mayısta yaptırcam ikinci aşılamayı Zaman'ımız gelmemiş demekki hayırlısını dilemek en güzeli allahtan

Hayirlisi olsun canim benim uzulme bana asilama iyi gelmedi once bel ayrisi dort gun kimildayamadim sonra kahverengi akinti simdide adet ama rahatladim biraz cok sukur

Slm Can'ım senin adına çok üzüldüm rabbim Hakkı'mızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…