Evet cnm benim ovitrelle igne olmuşum yarın predictor test yapicam dijital 5 gün önce yazio korkuprum da yapmayaO gaz sancısı bende de var yaa tuvaletim geldiği zaman zor atıyorum wc ye kendimi sancidan baskı ve basinctan sanki böyle alttan bıçak sokup cikariyolar canım öyle yaniyo ben bunları gonalf ve ovitrelleye bağlıyorum cnm
İnşallah test sonucun seni mutlu eder tatlım güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle bizede moral olurEvet cnm benim ovitrelle igne olmuşum yarın predictor test yapicam dijital 5 gün önce yazio korkuprum da yapmaya
Canım inanki her aksam dua ediorum bide artık gerçekten çok istiorum hemde çok bende anne olayım çocuğum anne desin kucağımda sallıyım uyusun kokusunu merak ediorum annelik nasıl bir duygu çünkü ben küçükken annemi babamı kaybettim ve artık aile olmak istiorum kızım olursa annemin adı oğlum olursa babamın adını koymak istiorum rabbimin izniyleİnşallah test sonucun seni mutlu eder tatlım güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle bizede moral olur
Hımm ama merakta da ediorum cokkkkkKorkma korkma hassas testlerdense evet 5-6 gün öncesinden doğru sonucu veren var sabrederim diyosan kan testini bekle belki geç döllenme falan olmuş olabilir cikmiyada bilir o yüzden
Canım yarın 10 gün olucak işte 9 da adet olmam lazım geçen ay 9 da oldumkaç gün oldu aşılama yaptirali??
Yap istersen catlatma iğnesi 7-8 günde vücutta etkisini kaybediyorCanım yaa kurban olduğum rabbim bu ay yaşatır o duyguyu sana bebekle müjdeler aile özlemini dindirir inşallah çok kötü oldum içim cız etti valla
Yok aslında alisiosun tabi aklından hiç cikmio insanın allah büyük bundada vardır bir hikmet diorum tabu çok özlüyorum işte çocuk olunca adını koyunca iyi gelri banada hem anne baba kokusu givi hem evlat kokusu gibiCanım yaa kurban olduğum rabbim bu ay yaşatır o duyguyu sana bebekle müjdeler aile özlemini dindirir inşallah çok kötü oldum içim cız etti valla
Ayy yüreğimi dagladin valla gözlerim doldu çok içten çok samimi rabbim duyuyo ve biliyo bu isteğini eminim en kısa zamanda mutlu edecektir seniYok aslında alisiosun tabi aklından hiç cikmio insanın allah büyük bundada vardır bir hikmet diorum tabu çok özlüyorum işte çocuk olunca adını koyunca iyi gelri banada hem anne baba kokusu givi hem evlat kokusu gibi
İnşallah canim senindeSanada iyi geceler umarım yarının bugününden güzel olur
Hepsi kaliteli ve büyük çoğunluğu 22 cmmişCanım 15 yumurta kaç mm boyları önemli olan o çünkü
Evet iğne tedavisi ardından aşılamaB
Benim tutup tutmadıgni bilmiorum pazartesi öğrencem allah izin verirse asilama mi oldun benim 3 4 5 gün gaz sancim oldu ama herkezde aynı olmaz ınsalah bebegin seniledir canim
Sizin kaç yumurta oluşmuştu. Bnde fazla yumurta oluştuğu için doktor riskli ağrın olur falan dedi ama hiç bi ağrım yok.Dur hemen moralini bozma illa belirti olucak diye bisey yok ki bizde kullandığımız ilaçların sıkıntısını yaşıyoruz cnm ağrı sancı henüz erken karamsar olmak için daha 3.gün benimde 4.günü belirti arama bugünlerde rahat bırak kendini düşünme stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?