aşılama sonrası gebelik belirtileri...

O gaz sancısı bende de var yaa tuvaletim geldiği zaman zor atıyorum wc ye kendimi sancidan baskı ve basinctan sanki böyle alttan bıçak sokup cikariyolar canım öyle yaniyo ben bunları gonalf ve ovitrelleye bağlıyorum cnm

Evet cnm benim ovitrelle igne olmuşum yarın predictor test yapicam dijital 5 gün önce yazio korkuprum da yapmaya

Yani negatif görürum die korkuprum pazartesi kan testım var ama adet olmam gerek gün 9 yarın beş gün oluo adet olmama sonuç veirirm doğru emin değilim

Korkma korkma hassas testlerdense evet 5-6 gün öncesinden doğru sonucu veren var sabrederim diyosan kan testini bekle belki geç döllenme falan olmuş olabilir cikmiyada bilir o yüzden

İnşallah test sonucun seni mutlu eder tatlım güzel haberlerini bekliyorum Allahın izniyle bizede moral olur
Canım inanki her aksam dua ediorum bide artık gerçekten çok istiorum hemde çok bende anne olayım çocuğum anne desin kucağımda sallıyım uyusun kokusunu merak ediorum annelik nasıl bir duygu çünkü ben küçükken annemi babamı kaybettim ve artık aile olmak istiorum kızım olursa annemin adı oğlum olursa babamın adını koymak istiorum rabbimin izniyle

Canım yaa kurban olduğum rabbim bu ay yaşatır o duyguyu sana bebekle müjdeler aile özlemini dindirir inşallah çok kötü oldum içim cız etti valla

Canım yaa kurban olduğum rabbim bu ay yaşatır o duyguyu sana bebekle müjdeler aile özlemini dindirir inşallah çok kötü oldum içim cız etti valla
Yok aslında alisiosun tabi aklından hiç cikmio insanın allah büyük bundada vardır bir hikmet diorum tabu çok özlüyorum işte çocuk olunca adını koyunca iyi gelri banada hem anne baba kokusu givi hem evlat kokusu gibi

Ayy yüreğimi dagladin valla gözlerim doldu çok içten çok samimi rabbim duyuyo ve biliyo bu isteğini eminim en kısa zamanda mutlu edecektir seni

Sizin kaç yumurta oluşmuştu. Bnde fazla yumurta oluştuğu için doktor riskli ağrın olur falan dedi ama hiç bi ağrım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…