aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bozma moralini erken yaptın testi kan testi yaptır zamanı gelince iğnelerin etkisi yeni sifirlamistir

Bugün felaket kasık ve karın agrim var iki büklüm geziyorum resmen alt tarafima vuruyor sancı feci durumdayım dün kendimi hiç isitamadim bugünde öyle ellerin ayaklarim buz kesiyor

Bugün felaket kasık ve karın agrim var iki büklüm geziyorum resmen alt tarafima vuruyor sancı feci durumdayım dün kendimi hiç isitamadim bugünde öyle ellerin ayaklarim buz kesiyor
Canım Kıyamam ya allah ınsalah bu çektiğimiz şeyleri goruo onların hattına evlat nasip etsin

Canım Kıyamam ya allah ınsalah bu çektiğimiz şeyleri goruo onların hattına evlat nasip etsin
Amin cnm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben dün çok fena üsüttüm sanırım kalinda giyiniyorum ama isitamiyorum kendimi doktoru arıyorum ulaşamıyorum da açıkçası bu ağrı bu sancı korkuttu beni

Yok canım korkma asilamanin bir hafta bende aynı oldum kasık ağrısı bel ağrısı korkma hiç allah büyük dua et bol bol

Bnde ayaklarımı ıstamıyorum acaba sebebi. Bir şey öğrenirsiniz yazarsanız sevinirim

Canlar agrilar hep oluyo bu arada kendinizi skmayin..bol bol dua edelim birbirimize..ben cocuk olayini hic boyle dusunmemistim..

Yaptırdınız mı kan testi kızlar ne alemdesiniz zar zor 6 günü bitirdim 9 gün nasıl geçecek yaa off gerçi çok ümitli değilim asilamadan ama ne biliyim umutsuzda yasanmiyor bir garip ruh halindeyim bu arada agrilarim hafifledi benim bugün çok sıkıntım yok akintim başladı hafif yoğun değil su gibi değil yumurtlama akıntısı gibi şeffaf değil süt beyaz uzayan kıvamda gögüslerim deki yoğun ağrı yerini sadece uçlarında acı hissine bıraktı gerçi benim göğüs ağrısı asilamadan 3-4 gün öncesinde başlamıştı belirti olarak görmüyorum sırf bu durumdan dolayı kendimi wc ye zor atıyorum sıkıştığım zaman karın ve kasık bölgemde adet olucak misim gibi ağrı ve baskı oluyor hala üsüyorum ayaklarim ellerim isinmiyor

Tatlım benim yarın belli olucak ilk asilamam bugün kasiklarim agrio ara sıra inş bebegim tutunuodur

Açıkçası korkuyorum çünkü ilk asilama si tutan var ama ikinci tutan daha fazla açıkçası ikincisi için tekrar ypatirabilirmyim bilmiorum rabbim yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…