Canım çoğul gebelik bile olabilir Şansın yüksek yaniHepsi kaliteli ve büyük çoğunluğu 22 cmmiş
Canım test yaptım negatif bakalım pazartesi ne olucak bence negatifİnşallah canim seninde
Benim 3 yumurtam oldu sağ tarafta 1sol tarafta 2 17.5mmCanım test yaptım negatif bakalım pazartesi ne olucak bence negatif
Hakkınızda hayırlısı olsun.Benim 3 yumurtam oldu sağ tarafta 1sol tarafta 2 17.5mm
Canım 19 gelince catlama ignesi oluyosun inşallah hepsi buyurBenim 3 yumurtam oldu sağ tarafta 1sol tarafta 2 17.5mm
Canım Kıyamam ya allah ınsalah bu çektiğimiz şeyleri goruo onların hattına evlat nasip etsinBugün felaket kasık ve karın agrim var iki büklüm geziyorum resmen alt tarafima vuruyor sancı feci durumdayım dün kendimi hiç isitamadim bugünde öyle ellerin ayaklarim buz kesiyor
Amin cnm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben dün çok fena üsüttüm sanırım kalinda giyiniyorum ama isitamiyorum kendimi doktoru arıyorum ulaşamıyorum da açıkçası bu ağrı bu sancı korkuttu beniCanım Kıyamam ya allah ınsalah bu çektiğimiz şeyleri goruo onların hattına evlat nasip etsin
Yok canım korkma asilamanin bir hafta bende aynı oldum kasık ağrısı bel ağrısı korkma hiç allah büyük dua et bol bolAmin cnm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah ben dün çok fena üsüttüm sanırım kalinda giyiniyorum ama isitamiyorum kendimi doktoru arıyorum ulaşamıyorum da açıkçası bu ağrı bu sancı korkuttu beni
Bnde ayaklarımı ıstamıyorum acaba sebebi. Bir şey öğrenirsiniz yazarsanız sevinirimBugün felaket kasık ve karın agrim var iki büklüm geziyorum resmen alt tarafima vuruyor sancı feci durumdayım dün kendimi hiç isitamadim bugünde öyle ellerin ayaklarim buz kesiyor
Canım bozma moralini bende bugn yaptım negatif kan tahlili bekliorum bir umitleDun 14.gunumde idrar testi yaptim negatiff...inanilmaz uzgunumm..
Tatlım benim yarın belli olucak ilk asilamam bugün kasiklarim agrio ara sıra inş bebegim tutunuodurYaptırdınız mı kan testi kızlar ne alemdesiniz zar zor 6 günü bitirdim 9 gün nasıl geçecek yaa off gerçi çok ümitli değilim asilamadan ama ne biliyim umutsuzda yasanmiyor bir garip ruh halindeyim bu arada agrilarim hafifledi benim bugün çok sıkıntım yok akintim başladı hafif yoğun değil su gibi değil yumurtlama akıntısı gibi şeffaf değil süt beyaz uzayan kıvamda gögüslerim deki yoğun ağrı yerini sadece uçlarında acı hissine bıraktı gerçi benim göğüs ağrısı asilamadan 3-4 gün öncesinde başlamıştı belirti olarak görmüyorum sırf bu durumdan dolayı kendimi wc ye zor atıyorum sıkıştığım zaman karın ve kasık bölgemde adet olucak misim gibi ağrı ve baskı oluyor hala üsüyorum ayaklarim ellerim isinmiyor
İnşallah hamilesindir. Haberlerini bekliyoruzTatlım benim yarın belli olucak ilk asilamam bugün kasiklarim agrio ara sıra inş bebegim tutunuodur
Canım ınsalah ınsalah allahim duysun sesimi bizlere yardimci olsun ınsalahİnşallah hamilesindir. Haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?