İnşallah tatlım bebisin seninledir dualarım seninle salati tefriciye okumuştum 700 kere senin niyetine olsun dileğinde isteğinde kabul olsun inşallahKızlar bana dua edin adım ezgi ınsalah bebegim vardır sağlıklı
Canım benim Allah razı olsun yaa çok şaşırdım yani öğle niyet ettin ya allahim kabul eder ınsalah allahim sanada en kisa zamanda bu sevinci bu duyguyu esine sana yaşatsin inşallah bende az önce dua okudum abdest alıp rabbim seninde benimde okudugü duayı kabul etsin inşallahİnşallah tatlım bebisin seninledir dualarım seninle salati tefriciye okumuştum 700 kere senin niyetine olsun dileğinde isteğinde kabul olsun inşallah
Amin cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin kulun kula ettiği dua Allah katında en makbul dualardan içimden gönlümden öyle geçti allahım inşallah okuduğum duaları senin niyetine senin amel defterine sevap olarak eklesin kabul etsinCanım benim Allah razı olsun yaa çok şaşırdım yani öğle niyet ettin ya allahim kabul eder ınsalah allahim sanada en kisa zamanda bu sevinci bu duyguyu esine sana yaşatsin inşallah bende az önce dua okudum abdest alıp rabbim seninde benimde okudugü duayı kabul etsin inşallah
Ayy gerçekten nie öğle oldum bilmiorum ama duygulandim yani gözlerim dolu dolu oldu bian allah razı olsun bende sana dua edicem derya inanki rabbim kabul etsin ınsalah tekrar allah razı olsun sen beni sevindirdin allahta seni sevindirsin inşallah hemde en kisa zamanda hayirlisiylaAmin cnm Allah hepimizin gönlüne göre versin kulun kula ettiği dua Allah katında en makbul dualardan içimden gönlümden öyle geçti allahım inşallah okuduğum duaları senin niyetine senin amel defterine sevap olarak eklesin kabul etsin
Canım ya gerçekten yani nasıl söyliyim bilmiorum ama ben inaniorum rabbim kabul edio duamızı sende sitres yapma tmm mi suan ezan okunuo allah inşallah sesini duyar hepimizin senden gerçekten allah razı olsun gerçekten allah evine sana huzur versin ınsalahAmin tatlim...Geçen cigerimi dagladin sen inan şuan yazarken bende ağlıyorum boncuk boncuk damlıyor tutamıyorum kendimi çok duygusalim zaten bazi şeyler duygusallıgima tavan yaptırıyor cnm uğraşmak gidip gelmek hastaneye iğneler ilaçlar kontroller insanı çok yıpratıyor maddi ve manevi rabbim yüzümüze baksın hepimizin evleri gönülleri şenlensin inşallah cnm
Kızlar gidiorum doktora 10 da tahlil vericem dua edin bana bende gusel haberlerimi sevincimi sizlerle paylasiyim heycandan dün akşam dan beri sitres beni maf etti hem korkuprum hem sevinio rum garip
Ben maalesef dun regl oldum kizlar..kan testi yaptirmadan tam 17.gunde. Ustelik hicbir problem yok Rabbim ol derse olacak.. insallah senin hayirli haberlerini aliriz bugun. Allah yardimcimiz olsun..
Kızlar benim negatif sonuc hamile degilim çok üzüldüm umudum vardı neyse hersey allahtan rabbim nederse o olur
Üzülme demesi dile kolay biliyorum rabbim hayirlusini nasip etsin cümlemize inşallah.. Benimde umudum yok yaa o kadar ağrıya sanciya üsümeye ilaçların etkisi hep belirti arayarak birazda biz kendimize yapıyoruzKismet degilmis canim, birdahakine insallah ... kacinci asilamandi bu? ne durumdaydin?
Buse cnm kusura bakma senin yorumunun altına yazmisim msji
Canım sen kaçıncı günündesin şuanda asilamaninÜzülme demesi dile kolay biliyorum rabbim hayirlusini nasip etsin cümlemize inşallah.. Benimde umudum yok yaa o kadar ağrıya sanciya üsümeye ilaçların etkisi hep belirti arayarak birazda biz kendimize yapıyoruz
Benim doktorum ikinci hemen o ay yapmiorum bir ay ara verio rum dediOnemli degil deryacim..soylediklerine katiliyorum bende ilk olunca cok umitlenmistim beljrti sandigim hersey ilaclarin basinin altindan cikmis meger, ikinci icin bi sonraki adetimi beklicem simdi..umarim hayirli haberlerimizide paylasmak nasip olur canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?