Aşılamanin olduğu günüde sayiyorsak 8.günü sayilmiyorsa 7.günü cnmBenim doktorum ikinci hemen o ay yapmiorum bir ay ara verio rum dedi
Canım ben ilk yedi gün gaz sancısı ara sıra kasık ağrısı yaşadım 7 güne kadar testlerim pozitif 8 günden sonra negatif cikti yani ignenin etkisi bir hafta sonra atmışim 8 9 10 11 gün gaz sancim devam etti Karnım şişti akintim yoktu 12 13 günlerde de adet olucam gibi ve gosusum şişti hastalancagimda zaman olan belirtiler yani simdi adet olmayı bekliorum bakalımAşılamanin olduğu günüde sayiyorsak 8.günü sayilmiyorsa 7.günü cnm
Bende de 8 hatta 9 günüm kadar accayip usudum ama aksamlari ateş basiyodu üstümu aciodum hemen bi kalkio dün nasıl terlemisim sık idrar cikodumCanım ben ilk yedi gün gaz sancısı ara sıra kasık ağrısı yaşadım 7 güne kadar testlerim pozitif 8 günden sonra negatif cikti yani ignenin etkisi bir hafta sonra atmışim 8 9 10 11 gün gaz sancim devam etti Karnım şişti akintim yoktu 12 13 günlerde de adet olucam gibi ve gosusum şişti hastalancagimda zaman olan belirtiler yani simdi adet olmayı bekliorum bakalım
İşin garibi benim göğüs agrim asilamadan 3_4 gün önce başladı 2 gün öncesine kadar elimi degemiyordum şimdi sadece uçlarında var uçlarında sanki silikonlu gögüs gibi hep dik ve kizarma var hafiften sancim iki gündür yok nerdeyse dün bel agrim vardı akşama doğru bugün o da yok akintim yoğun değil dediğim gibi ara ara bisey sorucam kızlar özel olucak cvp vermek istemezseniz anlarım sizinde asilamadan 1 hafta sonra ilişkiye girdiğinizde kasiklarinizda baskı yada basincdan dolayı sikintiniz oldumu ilişki esnasında benim sol kasigim agriyorCanım ben ilk yedi gün gaz sancısı ara sıra kasık ağrısı yaşadım 7 güne kadar testlerim pozitif 8 günden sonra negatif cikti yani ignenin etkisi bir hafta sonra atmışim 8 9 10 11 gün gaz sancim devam etti Karnım şişti akintim yoktu 12 13 günlerde de adet olucam gibi ve gosusum şişti hastalancagimda zaman olan belirtiler yani simdi adet olmayı bekliorum bakalım
Tatlım sana dua edicem inanki ınsalah senin gusel haberini alırım encazindan buna sevinirim bari sitres yapma ben çok sitres yaptımİşin garibi benim göğüs agrim asilamadan 3_4 gün önce başladı 2 gün öncesine kadar elimi degemiyordum şimdi sadece uçlarında var uçlarında sanki silikonlu gögüs gibi hep dik ve kizarma var hafiften sancim iki gündür yok nerdeyse dün bel agrim vardı akşama doğru bugün o da yok akintim yoğun değil dediğim gibi ara ara bisey sorucam kızlar özel olucak cvp vermek istemezseniz anlarım sizinde asilamadan 1 hafta sonra ilişkiye girdiğinizde kasiklarinizda baskı yada basincdan dolayı sikintiniz oldumu ilişki esnasında benim sol kasigim agriyor
Kasigim da benim ağrı olur hep ama o rahim dar olduğu için olurmus canım meşala asilama olurken Bende acı oldu sende oldumuTatlım sana dua edicem inanki ınsalah senin gusel haberini alırım encazindan buna sevinirim bari sitres yapma ben çok sitres yaptım
Aşılama olurken çok acim olmadı kateteri sokarken biraz kastim kendimi ister istemez spermleri enjekte ederken hissettim ama tüplerden geçtiğini biraz çok az ağrı yaptı o an o kadar kanamam falan olmadı sonrasindadaKasigim da benim ağrı olur hep ama o rahim dar olduğu için olurmus canım meşala asilama olurken Bende acı oldu sende oldumu
Canım benim ilk gün ve ikinci gün kahverengi akinti gelmişti canı yürekten soyluorum senin için dua edicem derya aklimdasinAşılama olurken çok acim olmadı kateteri sokarken biraz kastim kendimi ister istemez spermleri enjekte ederken hissettim ama tüplerden geçtiğini biraz çok az ağrı yaptı o an o kadar kanamam falan olmadı sonrasindada
Canım ben çok umutli değildim ama küçük de olsa bir umudum vardi doktorum arıyip negatif diyince tlf kapattıktan sonra aglamaktan kendimden geçtim yattım uyudum 2 saat ağırlık çöktü bide eşimde çok olumlu bakiodu napalım biz nekdar istesek de istamesekde vakti geldiğinde kaderimize nezamn yazildiysa gelicek ve o haberi alicaz üzülme tmm mi daha senin için çok erken dur bakalım 14 günden sonra başlıo 12 gün idrar testi yap bakalım ya da kanda bir baktır sonra yine 14 gün kan verirsinAmin cnm inşallah iyi düşünelim iyi olsun diyorum ama olumluda bakamiyorum genelde milleti ateş basmış ben donuyodum 3 gün öncesine kadar kendimi isitamadim hiç geçen ay klomen kullandım catlatma iğnesi arkasından çok ümitliyfim olucak diyordum bu agrim sancim geçen ay da vardı hatta daha siddetliydi yatakta kala kalmıştım sancidan kipirdayamamistim kan testi negatifti çok üzülmüstüm sonucu aldığında avazim çıktığı kadar bağırıp ağlamak istemiştim hıçkıra hickira eşim üzülecek diye yuttum sustum bu asilamadanda çok ümitli olamiyorum o yüzden yada ümitlendirmek istemiyorum kendimi yıkılmayim diye tekrardan
Amin canım amin buda benim hepimizin sınavı işte sabredicem inşallah önümüzdeki ay dahada gelen giden yok adet olmadım adet beşinci gün tekarar klomen başlarız dedi doktor yumurta takibi yapalım yine dedi asilama sonra hamile kalan çok varmışTatlım çok sağol Allah hepimizi cektiklerimizi sikintilarimizi biliyor ve görüyor yar ve yardımcımız olsun o ol demedikten sonra yaprak bile yerinde kipirdamiyor inşallah ol der hepimizi o mutluluğa nail eder o şerefe onura o kutsalligi nasip eder..
:) 12.gün söz kan testi yaptiricam 16.dan önce yapmiycam diyordum ama senin için gidip yaptiricamCanım ben çok umutli değildim ama küçük de olsa bir umudum vardi doktorum arıyip negatif diyince tlf kapattıktan sonra aglamaktan kendimden geçtim yattım uyudum 2 saat ağırlık çöktü bide eşimde çok olumlu bakiodu napalım biz nekdar istesek de istamesekde vakti geldiğinde kaderimize nezamn yazildiysa gelicek ve o haberi alicaz üzülme tmm mi daha senin için çok erken dur bakalım 14 günden sonra başlıo 12 gün idrar testi yap bakalım ya da kanda bir baktır sonra yine 14 gün kan verirsin
Benim doktorum ikinci hemen o ay yapmiorum bir ay ara verio rum dedi
Kıyamam ya cikio çünkü 12 gün öğrenen çok kişi var emin ol insallah senin burda sevinc sigliklarini sevinc msj okuycam:) 12.gün söz kan testi yaptiricam 16.dan önce yapmiycam diyordum ama senin için gidip yaptiricam
İnşallah cnmKıyamam ya cikio çünkü 12 gün öğrenen çok kişi var emin ol insallah senin burda sevinc sigliklarini sevinc msj okuycam
İnşaallah canım şimdi seni bekliycemİnşallah cnmhepimiz o sevince bogulalim cigliklarimiz sevincimiz arsi titretsin
Tuhaf olan ınsalah bende kist olmadı çünkü adet olmadim normalde catlama ignesi 14 gün adet olunması lazım tutmadıysa ınsalah kist yoktur da bide onun stresi olmazEvet canim bende reglim dunden beri, birdahaki sefere tekrar cagiriyo bakacaz artik..
Ayy ınsalah her ay yeni bir umut yeni bir başlangıç1-2 gün geciktirede biliyor erkende olabiliyorsun bünyeye göre değişiyor cnm inşallah kist yoktur gerçi varsada hapla gecirirler yada adetle sökersin 1ay dinlendirecek şimdi seni doktor sonra tedaviye başlar tekrardan dikkatli ol bi çok yerde okudum asilama olup tutmayip sonraki ay kendiliğinden hamile kalanda cok gonalf den dolayı bu iğnenin etkisi 2-3 ay bünyeden atilmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?