aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaslar çok ilginç ama ayıpalmayın sakin benim az önce lavaboya gittiğim de sarı ve sulu beyaza da yakın yapışkan akintim oldu baya şok oldum görünce yani o yumurta catladi nda olmuomu çok garip değil mi yani benim bu ay ilk defa öğle akintim oldu ama ignenin 36 saat sonra catlatcagi için onemsemedim ama şimdi görünce kafam karisti

Niye ayipliyalim cnm o dediğin akıntı bende adet olucam zaman oluyor biliyorum ki mens günümün eli kulağında 2_3 gün içinde de adet olurum. Benimde yumurtlama zamanı değil adetime yakın yoğun akintim olur

Geç döllenme de olmuş olabilir bak senin ki 1 hafta sonra tekrar test yaptır adet olmazsan cnm

Yani bu ay takılmadim igne catlatir die ama şimdi asılama bosomi gitti bide 2 3 gündür kasigim agrio demiştim ark belki yumurta catlio du yani kafam karıştı derya ya keske dediğin gibi olsa ama kanda çıkmaz mi geç dollenme

Geç döllenme olduysa çıkmaz cnm 1 hafta sonra tekrar yaptır testi adet olmazsan

Geç döllenme olduysa çıkmaz cnm 1 hafta sonra tekrar yaptır testi adet olmazsan
Umarım geç döllenme olmuştur da asilaman boşa gitmez bi ton masraf ilaciydi ignesiydi asilamasiydi ucuzda değil ki anam külfet benim tutmazsa 3 _4 ay dinlendirip kendimi tüp bebek yaptiricam 2.500 tl ye mal oldu bana hastaneye gidip gelmeler aşılama mikroçip yaptırdım asilamayi klasik asilamadan biraz daha pahali

Hemen karamsar olma dur bakalım benim ilk asilamam tutmadı die seninde tutmak die yok belki senin tuttu senin meleğin yolda belki bana doktor söyledi zaten 8 sene sonra ilk asilama deneme dedi ve tutarsa mucize dedi o yüzden ben pek ümitli değildim ama yine tabi umudum vardi belki vesile olur diodum hala hastalanmadim ben ya kasigim agrio göğüsum bir şişti dokunamiorum

Hayırlısı Allah tan cnm ne desek boş benim göğüs uclarim aciyo ve kızarık halkası büyümüs ve sis gebelik testi aldırıp yapicam akşama şuan bir de ev taşıyorum fırsat bulursam bugün yaparım yoksa yarın sabaha kalır aşılamanin 8.günü catlatma iğnesini 2 gün önceden vuruyoruz 10 gün ediyor catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum pozitif yada negatif sonucu iyi kötü ögreniriz

Tmm canim haber ver banada ama hamilelik belirtisi o gögüsunun halkası büyüdüyse bende hastalandim bugün öğlen kırmızı kartı yedim

Yaptım cnm aşılamanin 8. Günü idrar testi negatif
Tatlım erken daha zaten 12 gün kan ver tmm mi şimdi moralini bozma bence çünkü int araştırdim ben adeti geçip 15 gün idrarda çıkmayıp kanda çıkan okadar kişi varki dur daha çok erken demekki iğnenin etkisi gitmis

Canım yaa teşekkür ederim allahim inşallah bu ay da senin hamilelik haberini almayı nasip eder.. yarın kan testi yaptiricam :)

Canım yaa teşekkür ederim allahim inşallah bu ay da senin hamilelik haberini almayı nasip eder.. yarın kan testi yaptiricam :)
Tmm canim başladın ozman iki gündebir kan testi yaptır allahim sağ sağlım kucağına almayi nasip etsin ınsalah

Bu sabahta test yaptım negatif çıktı dün nasıl heyecanlandiysam kaynanami aradım haber verdim hamileyimm diye nasıl sevinmislerdi napicam şimdi nasıl diyecem değilmişim diye offf yaa ne olucak benim bu heyecanlı hallerim yaa kara kara düşünüyorum şimdi nasıl diyecem diye (( bi kendini sağlama al bi kesinlestir haberi öyle ver dimi ayy deliricem salakligima

Hayır sakin ol söyledin mi bilmiorum ama sen deki anne test bozukmus dün yaptığım bugün gittim hastaneye kan verdim bişey çıkmadı ama doktor yine bir hafta sonra gel dedi de sen yine 12 gün kan ver canım

Ayy canım bak lütfen sanki ol tmm mi daha senin çok erken 12 beklemen lazım tmm mi canım sen test yapıp yanlış cvp verdiğini söyle bunda bişey yok çok heycanla digimi içinde hemn söylemek istedim dersin bunda senin suçun yok canım benim kayinvalidem asilama haftası hergün iki üç kere aradı sıkma canini

Ayy var ya ezgicim dün o cizgiyi görünce nasıl sevindiysem ümitsizdim biliyorsun bide. havalara uçtum resmen hickira hickira nasıl ağlıyorum mutluluktan hemen telefona sarildim kayinvalidemler de benden 1.5 yıldır bu haberi bekliyor diye haberi verdim kadincaz da orda ağladı mutluluktan offf ki ne offf ezgicim nasıl diyecem diye nasıl üzürim onları diye şimdi kahroluyorum

Tamam cnm sakin olucam dediğin gibi 12 ni bekliycem negatifse tutunamamis kimyasal gebelikmis derim ev taşıyorum yaa bide tutunamamis diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…