aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Tamam cnm sakin olucam dediğin gibi 12 ni bekliycem negatifse tutunamamis kimyasal gebelikmis derim ev taşıyorum yaa bide tutunamamis diyim
Evet canım sen böyle sıkıntı yaparsan tutunamaz hem sen ev tasiosun kendini yorma fazla kaldı şurda kaç gün ağrı şeyler yapma günlük işler tmm ama ağır kaldırma demekki dün de varmış ignenin etkisi bekliyelim beraber tmm mi açıkçası bende tup bebek istiyorum sanki asilama tekarar yapmak istemiorum birde int araştırdim bir doktor yazmış kafasına çok takan kişilerin asilama olmaması lazım die hani 3 kez asilama diolar ya 3 de cvp vermio asilama ların o yüzden 3 kere asilama gerek yok yazmış benimde kafam karıştı off

Bence de haklisin cnm cidden 3 aşılama klasik yöntem 1.500 tlden hesaplasan 4.500 tl yapıyor mikro çip aşılama 2.500 tl den 7.500 tl yapiyor tüp bebek 8000 tl ye mal oluyor en azından şansın çok daha yüksek bende zaten dediğim gibi tutmazsa tatlım 3-4 ay toparlayıp kendimi tüp bebek yaptiricam birde yasda var benim 35 olduk daha fazla zaman kaybetmek saçmalık

Düstügümüz su hallere bak yaa tasmiyiz biz cnm yaa millet nasilda rahat konusuyor 1.5 yıldır cekmedigim kalmadı çekmediğimiz yapmadığı mız şey kalmıyor en ufak şey bizim ümitlenmemize sebep oluyor kafaya takmamak mümkün mü yada düşünmemek 16 ay dile kolay sırf bunun için mücadele ediyorsun cekmedigin acı ağrı sancı kalmıyor psikoloji olayına hele hiç girmiyorum yani her ay ayrı bir yıkım sonrada diyorlar ki kafaya takmayin düsünmeyin gelde düsünme

Bende 26 canım ama inan yaşla alakası yok insanlar 40 da bile kendiliğinden hamis kalio

İnanki bende şu sekiz sene nasıl geçti bilmiorum bide ilk zamanlar beni kayinvalidem istemedi demiştim ya küçükken anne baba kaybettim die halam lar da herseyi karsilayamadi bir anlaşmazlık oldu sonra Biz eşimle ikimiz yaptık kerseyi ben ise girdim bir ay boyunca inan bana halifileks üstünde yattik iki yastık bir yorgan ise giderken belim iz agrio du sonra allah yardım etti çok sukur şuanki hallerime diorum birsene hiç gitmedim doktor olur dedim sitresden dedim ama yok bide maddi durum asilamayi kaldırmaz di o yüzden bu sene yaptım işte ikinci yapabilir en fazla 3 olmaz ve tup bebek yapıyim diorum o yüzden ikinci asilama yapmadan ve biliomusn suan kayın Valdem beni sevio ama benim birtek lafı aklımdan cikmio balkonda otutur ken hamile kadın ustunede bebek resmi olan badiler varya onu giymiş bende nasıl gusel olmuş dedim bakamadım yeni cikmisti daha sonra bana dedi ki kayinvaldem darısı ablasının ve abisinin kızlarının başına bana demedi darısı seninde başına die istemio du şimdide istio çok çünkü tek çocuk herkez sorup duruo çocuk yok mu dusunmuo musunuz kacc sene oldu falan filan Ayy gerçekten insan zaten bunları düşününce hamile kalicagi varsa kalamaz yani ve ben öğün eve geldiğimde çok aglamistim annen istemio die olsun Allah nasip eder ınsalah bigün

Kiyamam yaa canım benim üzülme o da farketmiş yanlış yaptığını bak düzeltmiş kendini benimde esiminde ikinci evliligi birbirimizi çok seviyoruz hayata biraz geç başladık biraz geç kesişti yolumuz eşimin ailesinide çok seviyorum sagolsunlar onlarda beni sever rabbim birde çocuk nasip ederse inşallah mutluluğumuz dahada katlanicak isteyen herkese versin yaa kimi doğurur cöpe atar kimi öldürür kimdir o çocuğu böyle mumla arar bizim gibi

Aynen
Aynen canım aynen vallah doğru soyluosun normalde benim hep ağrılı olur adetin ilk defa ağrım olmadı çok sukur bu ayda ümidim yok vallah napalım belki bir mucize olur diorum seninde gusel haberlerini bekliorum canım

Merhaba arkadaslar bende uzun bi suredir aranizdayim 4yillik evliyim bizde bebisi yeni dusunmeye basladik sayilir esim böbrek nakli oldugu icin dusunememistik 1 kasimda asilamam yapildi iki yumurtam vardi haftaya sali test yaptiricam ama inanin tuttugunu hissedebiliyorum insallah yanilmam allah isteyen herkese nasip etsin bebisini

İnşallah cnm inşallah tutunmustur bebeğin nasıl anladın tutundugunu bende 31 ekimde yaptirdim asilamayi tuttumu tutmadimi bilmiyorum anlamiyorumda ağrı sancı çekip gebe olanida var bu belirtileri yaşayıp hayal kırıklığına ugrayanida senin belirtilerin neler cnm??

Valla canim sacma olabilir ama his benimkisi biraz bide kasik agrim var bugun atesimede baktim 36.9 atesin onemli oldugunu biliyorum ama tam nasil bilmiyorum biraz acemiyim umarim tutunur bebiselerimiz

Yoo neden saçma olsun bir çok kişi bu ateş ölçme yöntemiyle yumurtlama takibi yapıyor gebelik için ateş takibi yapanda var rabbim hepimiz için hayirlusini versin inşallah birer gün arayla aşılama yaptirmisiz bu arada :)

O kadar cok sey okuyorumki hepsi karisabiliyoda sen benden bi gun once ogrencen canim ilk sen alirsin guzel haberi sonrada brn insallah

Ayyy ne guzel olurrrr

Arkadaslar bugun 10.gunum kasik agrim az az arada oluyo bide bugun agzimda garip bi tat var dislerimi fircaliyorum yinede gecmiyo bunlari yasayan varmi

Arkadaşlar merhaba ben yeni geldim bu gruba:) Aktifliği görünce katılmak istedim. Ben 2. aşılamayı yaptırdım.1. aşılama tutmadı maalesef.. 2. aşılamanın 10. günündeyim yani bekleyenlerdenim

Kızlar ben geldim çok felaket bir sancının ardından iki büklüm hastaneye gittim serumdu igneydi anca kendime geldim ezgicim kan tahlili 10. Gün negatif değer 0.0 çıktı doktor adetine 8 gün var daha dedi bu sonuca göre gebe değilsin diyemem dedi adet gününü bekliyceksin dedi sol tarafimda iki yumurtam vardı kist olmuş kivrandiran oymuş beni sağ tarafında bir yumurtam vardı o çatlamış sağ tarafim tertemiz çıktı yaticaksin dedi

Deyisikbisey hoş geldin inşallah ikinci asilaman tutmuştur cnm benimde ilk aşılamanin 10. Günü test negatif çıktı adet günümü bekliycem şimdi şu durumda tutmamış görünüyor milletin 10.11. gün değerleri 6 yada 20 çıkıyor benim 0 tutmamış belli yani

Babbis cnm benimde 10. Günü bende öyle bisey yok tad değişikliği hamilelik belirtilerinden hayırlısı inşallah hamilesindir cnm

Hoşbuldum canım... amin inşallah hayırlısıyla...Ümitsizliğe kapılma bence belli olmaz ki belki geç döllenme olmuştur Dur bakalım bekle... 14. gün tam netleşiyormuş herkes öyle diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…