Arkadaslar bugun 10.gunum kasik agrim az az arada oluyo bide bugun agzimda garip bi tat var dislerimi fircaliyorum yinede gecmiyo bunlari yasayan varmi
Canım öyle düşünme bence... Ben normal yollardan hamile kalmıştım ve senin gibi bende aileme ve eşimin ailesine söylemiştim. Ama maalesef kimyasal gebelikmiş 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü bebek hiç gelişmedi. Bende ve eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen gebelik tekrar olmadı. Hatta bekledik tekrar hamile kalırsam diye ama olmadı. Aşılama yaptırmak zorunda kaldık. Bende kürtajdan sonra söylediğime pişman olmuştum neden aceleci davrandım diye.. Mesela şimdi eğer hamile kalırsam söylemek için beklemeyi düşünüyorum. Onların hayal kırıklığını düşünme bence bizim yaşadıklarımız ne olacak pekiBen ümitsizliğe kapilayim o sıkıntı değil bundan 2 gün önce idrar testi yaptırdım test pozitifti ben bunun üzerine bir sevin bir sevin hamileyimm diye annemlere kayinvaludemlere haber ver ortalığı ayağa kaldırdım salakligima doymayim şimdi nasıl diycem diye kara kara düsünüyorum :)
Canim bende usume yok ilk zamanlar sabah uyandigimda usuyodum simdi oda kalmadi cok terleyerek uyaniyorum sende kan tahlilini yaptir canim yinede 15.gun belli olmaz insallah vardir seninde bebisBabbis göğüs ağrısı adet olucakmis gibi ağrılar kasıkta sancılar üşüme nöbetleri bende olanlar bas dönmesi mide bulantısı gibi şeyler olmadı bende bunlar bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demek ki hep ilaç etkileri etkileriymus öğreniyoruz cnm yıkıla yikila maalesef
Notmal adet gunun ne zamandiki canim erken degilmi adetin içinBende az önce vişne çürüğü mü desem açık kahve mi desem rengi bir tuhaf akıntı gelmeye basladi adet oluxam sanirim
Oda ayni canim benimki gibi sen yine kan testi yaptir sadece idrardan mi baktin idrarda cikmasi icin cok erken degilmi zaten8 gün var daha adetime geçen ay 17 de oldum cnm
Hakkinda hayirlisi olsun canim Allah en kisa zamanda nasip etsin sana ve hepimizeAdet oluyorum cnm sökmeye çalışıyor kırmızılar gelmeye başladı
1 kasimda yaptirdim 15inde kan vermeye cagirdi doktorumbabbis16 sen ne zaman yaptırdın aşılamanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?