aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Ben ümitsizliğe kapilayim o sıkıntı değil bundan 2 gün önce idrar testi yaptırdım test pozitifti ben bunun üzerine bir sevin bir sevin hamileyimm diye annemlere kayinvaludemlere haber ver ortalığı ayağa kaldırdım salakligima doymayim şimdi nasıl diycem diye kara kara düsünüyorum :)

Arkadaslar bugun 10.gunum kasik agrim az az arada oluyo bide bugun agzimda garip bi tat var dislerimi fircaliyorum yinede gecmiyo bunlari yasayan varmi

Canim bende ilk asilmami 3 hafta once yaptirdim. gogus sisligi,alt karin sisligi,hassasiyet,koku,yorgunluk, bas donmesi,yalniz hep karnim agridi ilk gunden adetime
kadar..bunlari yasayinca kesin hamileyim dedim.14.gunde idrarda negatif cikti maalesef 17 gunde de kan testi yaptiramadan adet oldum.zaten ihtimal dusuktu gonala ragmen tek yumurtam olusmustu..ayni seyleri bende ilk defa yasayinca hep hamile oldugumu dusunmustum..sonuc yikim oldu. Umarim aynilarini yasamazsin insallah senin bebegin tutunuyordur canim..

Canım öyle düşünme bence... Ben normal yollardan hamile kalmıştım ve senin gibi bende aileme ve eşimin ailesine söylemiştim. Ama maalesef kimyasal gebelikmiş 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım çünkü bebek hiç gelişmedi. Bende ve eşimde herhangi bir sorun olmamasına rağmen gebelik tekrar olmadı. Hatta bekledik tekrar hamile kalırsam diye ama olmadı. Aşılama yaptırmak zorunda kaldık. Bende kürtajdan sonra söylediğime pişman olmuştum neden aceleci davrandım diye.. Mesela şimdi eğer hamile kalırsam söylemek için beklemeyi düşünüyorum. Onların hayal kırıklığını düşünme bence bizim yaşadıklarımız ne olacak peki

Aynen cnm bir daha kesinlestirmeden söylermiyim yaa akillandim bende pco var 1.5 yıllık evliyim 8 ay kendimiz denedik olmadı sonra tedaviye başladik bu ayda gonalf kullandıktan sonra aşılama yapildi sonuç ortada koskoca bir 0 gerçi kendi doktoruma konuştum 15.yada.16.gün testini tekrarla dedi erken dedi

D Derya0666 sen kaçıncı gününde test yaptın ki? Test mi bozuktu yoksa ilaçların etkisi mi? Neden öyle olmuş ki? İlk aşılama mı senin?

İdrar testini aşılamanin 8. Günü yaptım ama catlatma iğnesini 2 gün önceden vuruyoz yaa 10 gün yapıyor catlatma iğnesini 7-8 günde kendini sifirliyor diye düsünmüstüm

Babbis göğüs ağrısı adet olucakmis gibi ağrılar kasıkta sancılar üşüme nöbetleri bende olanlar bas dönmesi mide bulantısı gibi şeyler olmadı bende bunlar bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor demek ki hep ilaç etkileri etkileriymus öğreniyoruz cnm yıkıla yikila maalesef

Üşüme nöbeti bende de oluyor yaa... Dün gece hiç ısınamadım hatta

Canim bende usume yok ilk zamanlar sabah uyandigimda usuyodum simdi oda kalmadi cok terleyerek uyaniyorum sende kan tahlilini yaptir canim yinede 15.gun belli olmaz insallah vardir seninde bebis

Bende az önce vişne çürüğü mü desem açık kahve mi desem rengi bir tuhaf akıntı gelmeye basladi adet oluxam sanirim

Adet oluyorum cnm sökmeye çalışıyor kırmızılar gelmeye başladı

D Derya0666 canım hiç üzme kendini... Rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda yaşatır hepimize...

Amin cnm Allah hayirlusini versin hepimiz için 3_4 ay dinlendiricem kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…