aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Uzun sure ayakta durursam benimde kasik agriyo goguslerde hassasiyet var birazda bide agzimda garip bi tat var 2gundur ben ilk gunden beri tutacagini hissediyorum ama aksam akintiyla cok hafif kan gelir gibi oldu ama devam etmedi kafam biraz karisti 15ine kadar beklemek en zoru

Pardon canim benim 7.si yanlış yazmıştım cevapta. Valla bilmiyorum ki ara ara hafif sancılar oluyor ama şuan için bariz başka bisey yok birde dune kadar birden ateş basıp geçiyordu hemen dunden beri yok. Bu benim ilk asilamam hakkımızda hayırlısı inşallah hayirlisiyla alırız kucagimiza bebislerimizi. bizde hamiş oluruz

Merhabalar kizlar..ilk asilamami ekim ayinda yaptirdim ve tutmadi..sadece idrar testi yapmistim belirtiler hamilelikle ayniydi ve ardindan regl oldum. dr bir ay ara verdi simdi ikinci icin pazartesi basliyoruz..ayni surecler tekrardan yasanacak, ilk seferinde kesin gozuyle baktim ve hayal kirikligi..bu sefer de hic umudum yok Allah bilir diyorum..Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin insallahh..Cabalarimiz karsiliksiz kalmasin..Hepimize iyi sanslar

Merhaba kızlar eşimde varikosel var ameliyat olduktan 4 ay sonra ilk aşılamamı yaptırdık ama malesef tutmadı bir sene bekledik belki kendiliğinden olur diye ama olmadı sonra aşılamaya karar verdik bu benim 2. Aşılamam inş bu sefer tutar bugün 10. Günüm kendimde bir belirti bulamıyorum yok yani ama çok dua ediyorum bugün idrar testi yaptım sonuç negatif ama erken daha biliyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende çok araştırdım bir ümit olur diye hep yorumlarınızı okudum inş aşılamam tutarsa buraya yazıcam başkalarına umut olsun diye bana dua edin 4 gün sonra kan testi yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…