aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bende basladim surece hayirlisiyla, 6 gundur 75 ile gonal yapiyorum ovulasyon testi yaptik doktorumla bugun ve ikinci cizgi belli belirsiz cikti yani yumurtlamak uzereyim sanirim. Yarin sabah tekrar gidicem..gecen sefer 2 hafta surmustu surec, simdi cok hizli buyudu yumurtam anlamadim. Ama sansim yine az cunku 2 yumurtam var ama biri 14.5 biri 8.. birkac gunum daha var insallah 8 olanda buyur ve sansim artar. Bana dua edin kizlar

Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bende ilk aşılamami yaptırdım. Bugün üçüncü günüm. 1.gün çok az akıntı ile karışık kan geldi 2 defa filan. Kasiklarda ara ara sancı oluyor. Göğüsler de çok az bi hassasiyet var. Acayip sabırsızlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu 11 gün de geçseydi hayırlısıyla inşallah ☺

Gecer insallah en hayirlisiyla da sonuclanir Allahin izniylebende persembe ikinciyi yaptiracagim. Bende biraz ihtimal dusuk ama umut iste

Merhaba hanmlar bnimde yarın 12.günüm aşılamamı olalı... postu açanın ilk yazdığı yorumu okudum. Aynı belirtiler bndede war inşallah hamileymdr bnde. İlk aşılamam bnmde ikincşsi kmseye de banada nasip olmasn inşallah. Tez zamnda hepimize versn inş

Sonucunu merak ertim

Merhabalar bnmde 10. Günüm aynı belirtiler var konu sahibesiyle.. inşallah tutmuştur rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın amin...

Kizlar 2.asilamamda 15.gunumdeyim.. hicbir belirti yok normalden hicbir farkim yok yani...cok da kaptirmiyorum kendimi..muhtemelen adet olurum 1-2 gune cunku karnim agriyor geldi gelecek hissediyorum.. Benim sonraki asamam tup olacak maalesef..kendimi ona hazirlamaya calisiyorum..

Üçüncü aşılamamda ikizlere hamile kaldım. 5. haftaya kadar hiçbir belirtim olmadı. Ne ağrı ne yerleşme kanaması...sadece iğne kullanırken başlayan bi göğüs ağrım vardı ki zaten göğüslerim hassas olduğu için her ay yumurtlamadan sonra ağrımaya başlar...tüm adet belirtilerim vardı. adet sancılarım 20 yıldır yaşadığım sancılardan farksızdı. Özellikle adet günümde geldi gelecek diye korktum baya. Bütün belirtilerim 5.haftada başladı. Halsizlik bulantı koku hassasiyeti...

11 ocakta aşılama oldum. Kasiklarimda ilk üç gün daha çok agri vardı. Goguslerde hassasiyet, karnımda hafif sızı ve şişkinlik ve yine kasiklarda hafif ağrı. Akıntı hiç yok. 6.günüm. Bilemiyorum bu belirtilerle hamilemiyim.

Moralini bozmak istemem fakat ben butun belirtileri yasadim fakat bugun kirmizilari gordum. Ilk asilamamdi benimde. Hayirlisi insallah olur.

Bnde 2. Aşılamada hamile kaldım. Belirti olarak göğüs hassasiyeti ve gaz sancısı vardı. Hep tutmadı diye düşünüyordum bu yüzden test yapmadım zaten adet belirtileride vardı. Adetin gecikmesinden 4 gün sonra göbeğimde kahverengi çizgi oluştu. Onu görünce test yaptım sonuç pozitif.

Ben aşılama sonra 10. gün kan testi yaptırdım. 5 in altında sıfır gibi bir sonuç vardı sanki. Yani ben sıfır olarakı anladım. Negatif sonuç aldığıma inandım. Çünkü burda bazı arkadaşlar 8,9,10. günlerde değerleriyle hamileliklerini öğrenmişlerdi. Bugun doktoraman gittim. Yine kan testi yapalım dedi. Aşılama nın 15.günü son adet tarihimden sonraki 21.gün. Değerim pozitif çıktı. Betahcg bu kez 93.61. Hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…