- 8 Aralık 2016
- 11
- 4
- 1
- 32
İnşallah herşeyin hayırlısı olur.rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.bende geçn c.tesi oldum ama dayanamadım bugün test aldım sabah test denicem .bakalım artik.Insallh adet olmam insalhhh insalhhhŞuan bende hasta oldum gerek kalmadı
Merhaba arkadaşlar hayırlısıyla bende ilk aşılamami yaptırdım. Bugün üçüncü günüm. 1.gün çok az akıntı ile karışık kan geldi 2 defa filan. Kasiklarda ara ara sancı oluyor. Göğüsler de çok az bi hassasiyet var. Acayip sabırsızlanıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Şu 11 gün de geçseydi hayırlısıyla inşallah ☺
Gecer insallah en hayirlisiyla da sonuclanir Allahin izniylebende persembe ikinciyi
Sonucunu merak ertimMerhaba hanmlar bnimde yarın 12.günüm aşılamamı olalı... postu açanın ilk yazdığı yorumu okudum. Aynı belirtiler bndede war inşallah hamileymdr bnde. İlk aşılamam bnmde ikincşsi kmseye de banada nasip olmasn inşallah. Tez zamnda hepimize versn inş
Hayırlısı buymus demekki ümitsizlik yok yola devam insallah hayirli ve saglikli evlatlarimiz olsunda gec olmasi problem degilSonucum negatif maalesef yaaaRabbim nasip etmedi
Moralini bozmak istemem fakat ben butun belirtileri yasadim fakat bugun kirmizilari gordum. Ilk asilamamdi benimde. Hayirlisi insallah olur.11 ocakta aşılama oldum. Kasiklarimda ilk üç gün daha çok agri vardı. Goguslerde hassasiyet, karnımda hafif sızı ve şişkinlik ve yine kasiklarda hafif ağrı. Akıntı hiç yok. 6.günüm. Bilemiyorum bu belirtilerle hamilemiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?