Tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen aşılama sonra 10. gün kan testi yaptırdım. 5 in altında sıfır gibi bir sonuç vardı sanki. Yani ben sıfır olarakı anladım. Negatif sonuç aldığıma inandım. Çünkü burda bazı arkadaşlar 8,9,10. günlerde değerleriyle hamileliklerini öğrenmişlerdi. Bugun doktoraman gittim. Yine kan testi yapalım dedi. Aşılama nın 15.günü son adet tarihimden sonraki 21.gün. Değerim pozitif çıktı. Betahcg bu kez 93.61. Hamileyim :)
Cnm yumurta çatlatma iğneleri HCG hormonu içeriyo bu yüzden pozitif çıkmıştır.etkisi de 10-12 gün sonra geçiyo.en iyisi test yapmak için az daha bekle.hakkında hayırlısı olsun tatlımArkadaşlar merhaba bu sayfada çok tecrubeli arkadaşlar vardır benim bir sorum olucak bugun çatlatma iğnemin 8 gunu klomen kullandım ve gectiğimiz salı iğnemi oldum düzenli ilişkide oldu bugun ağrılarım cok fazlaydı evde fazladan ovulasyon testi ve idrar testi vardı yaptım ikiside pozitif cıktı sizce hem ovu hem gebelik testi ikiside nasıl pozitif cıkar iğnenin etkisi olabilirmi
Cnm yumurta çatlatma iğneleri HCG hormonu içeriyo bu yüzden pozitif çıkmıştır.etkisi de 10-12 gün sonra geçiyo.en iyisi test yapmak için az daha bekle.hakkında hayırlısı olsun tatlım
İlk aşılaman mı canım ?merhaba kızlar benimde aşılamada 4 gunum suan ağrı yok ama sağ kasıkta batma karnımda şişlik var bide kabızlık ilaç ve jel yapıyor sanırıminşallah bebişim tutunur
evet ilk aşılamam ve 10 gundeyımİlk aşılaman mı canım ?
Ya bende 9. Günümdeyimevet ilk aşılamam ve 10 gundeyım
ben bugun 11 gündeyim canım suankı belirtim kasık batması halsizlik var ama cesaret edemiyorum test yapmayaYa bende 9. GünümdeyimGünler geçmio belirti warmı warmı sende ?
Canım bence hemen yapma 11. Gün yapıp negatf çıkan 14.gününde değeri ykselen war canını sıkma boş yere birazcık daha sabret ama banada haber wer olurmu ?ben bugun 11 gündeyim canım suankı belirtim kasık batması halsizlik var ama cesaret edemiyorum test yapmaya
valla yarın yapmayı dusunuyordum aslında ama cumartesıyı beklıyım o zaman kararsızım ya 12 gunde varsa cıkar benceCanım bence hemen yapma 11. Gün yapıp negatf çıkan 14.gününde değeri ykselen war canını sıkma boş yere birazcık daha sabret ama banada haber wer olurmu ?
Canım ben adana da yaptırdım sigrta karşılıodu 60 tl ye yaptrdm ilaç masraflarını bilmiorm bnm cumartesi gece 12 de iğnem wuruldu pazartesi 11 de aşılamam yapıldı bnmde 19 mm di hayırlısı olsun pes etmeKızlar aşılamanız çatlatma iğnesinden ne kadar sonra oldu? gittiğim hastanede aşılama fiyatı uçuk diye başka bi doktor arkadaşına yönlendirdi doktorum.yumurtalarımın boyutu 19 mm di çatlatma iğnesi vurulduğunda cuma günü saat 4te vuruldum,diğer doktor pazartesi günü saat 2bçkta yaptı aşılamayı.sizce de anormal bi durum değil mi? Çoğu kişiye aşılama iğnenin hemen ertesi günü yapılırken bnm brz geç yapıldı diye düşünüyorum.ztn bnm olmadı da malesef adet oldum
Bana bi akıl verin ona göre doktorumla yaptığı baştan savma aşılama konusunda konuşucam.yazık değil mi bana ya ztn psikolojim çökmüş,bi de maddi açıdan ne hale geldik.hiç düşünmüyolar mı acaba
Cnm bnm senin aşılaman 35 saat sonra yapılmış en azından.normalde yumurta 36 ya da 40 saat sonra çatlıyo zaten.bnm iğneden sonra 40 saat sonrası bile pazar sabahı saat 8e denk geliyo.hadi yumurta hücresi 24 saat yaşayabiliyo o zaman da pazartesi sabahı yumurta hücresi ölmüş demek oluyo.bnm aşılamam da taa öğleden sonra yapıldı.e yumurta çatladıktan sonra aşılamanın ne faydası kaldı ki dimi ama? Yumurta çatladıktan bir gün sonra da ilişkiye girilse gebe kalınabiliyomuş ama herkesin bünyesi farklı.herşey Allah'tan ama doktorların tedbir alması varken neden bu kadar sorumsuzlar hiç anlamadım.sinirlerim çok bozuk o yüzdenCanım ben adana da yaptırdım sigrta karşılıodu 60 tl ye yaptrdm ilaç masraflarını bilmiorm bnm cumartesi gece 12 de iğnem wuruldu pazartesi 11 de aşılamam yapıldı bnmde 19 mm di hayırlısı olsun pes etme
Aslında herşeyi Allah bilir canım sinirlerini bozma hakkında ne hayrlıysa o olsun . Doktorunu değiştirsen ? Hangi şehirde yaşıyorsun ?Cnm bnm senin aşılaman 35 saat sonra yapılmış en azından.normalde yumurta 36 ya da 40 saat sonra çatlıyo zaten.bnm iğneden sonra 40 saat sonrası bile pazar sabahı saat 8e denk geliyo.hadi yumurta hücresi 24 saat yaşayabiliyo o zaman da pazartesi sabahı yumurta hücresi ölmüş demek oluyo.bnm aşılamam da taa öğleden sonra yapıldı.e yumurta çatladıktan sonra aşılamanın ne faydası kaldı ki dimi ama? Yumurta çatladıktan bir gün sonra da ilişkiye girilse gebe kalınabiliyomuş ama herkesin bünyesi farklı.herşey Allah'tan ama doktorların tedbir alması varken neden bu kadar sorumsuzlar hiç anlamadım.sinirlerim çok bozuk o yüzden
Yarına randevu aldım doktorumdan.bi gidip konuşucam.eğer açıklamaları beni ikna edemezse bırakıcam çünkü ben doktoruma çok güvenerek başladım bu işe ama büyük hayal kırıklığı oldu bnm için.bursada yaşıyorum bu arada cnm bnmAslında herşeyi Allah bilir canım sinirlerini bozma hakkında ne hayrlıysa o olsun . Doktorunu değiştirsen ? Hangi şehirde yaşıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?