aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Tebrikler sağlıkla kucağına alırsın inşallah

merhaba kızlar benimde aşılamada 4 gunum suan ağrı yok ama sağ kasıkta batma karnımda şişlik var bide kabızlık ilaç ve jel yapıyor sanırım inşallah bebişim tutunur

Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.Rabbim güzel haberi almayı hepimize nasip etsin inşallah kızlar
benim de bugün aşılamadan sonraki 13.günüm ve kahreverengi lekelenmem oldu.önce adet kanaması sandım fakat rengi kahverengi olunca ve devamı gelmeyince yerleşme kanamasıdır diye düşündüm.kasık ağrılarımdaki batmaları da aşılamanın 7. Gününden itibaren ara ara fakat şiddetli bi şekilde hissediyorum.yarın test günüm,yani büyük gün ama ben yine kötü bi haber almaktan çok korkuyorum ama çok da umutluyum.sizce bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuş mudur

Arkadaşlar merhaba bu sayfada çok tecrubeli arkadaşlar vardır benim bir sorum olucak bugun çatlatma iğnemin 8 gunu klomen kullandım ve gectiğimiz salı iğnemi oldum düzenli ilişkide oldu bugun ağrılarım cok fazlaydı evde fazladan ovulasyon testi ve idrar testi vardı yaptım ikiside pozitif cıktı sizce hem ovu hem gebelik testi ikiside nasıl pozitif cıkar iğnenin etkisi olabilirmi

Cnm yumurta çatlatma iğneleri HCG hormonu içeriyo bu yüzden pozitif çıkmıştır.etkisi de 10-12 gün sonra geçiyo.en iyisi test yapmak için az daha bekle.hakkında hayırlısı olsun tatlım

Cnm yumurta çatlatma iğneleri HCG hormonu içeriyo bu yüzden pozitif çıkmıştır.etkisi de 10-12 gün sonra geçiyo.en iyisi test yapmak için az daha bekle.hakkında hayırlısı olsun tatlım

YARIN İĞNE YAPTIRALI BİR HAFTA OLUCAK PAZAR GUNUNE KADAR BEKLER PAZAR GUNU BİR TEST YAPTIRIRIM BAKALIM

Merhaba beni bilgilendirirmisiniz 2 hafta önce aşılamam oldu ve progestan kullandım dün idrar testi yaptım ilk çok ince silik bi cizgi çıktı sonra tekrar yaptım negatıf bugun dijital testlerden yaptım tekrar ve negatif aşılamadan sonra 16. Gunum bugun progestanı bırakmalımıyım doktor test yap negatıf cıkarsa bırak demişti çok okudum herkes idrarda çıkmaz demiş ? Progestana kafama gore devam etsem adetımı gecıktırır mı ? En azından kan testı yaptırana kadar devam edeyim diyorum ama ?

ben bugun 11 gündeyim canım suankı belirtim kasık batması halsizlik var ama cesaret edemiyorum test yapmaya
Canım bence hemen yapma 11. Gün yapıp negatf çıkan 14.gününde değeri ykselen war canını sıkma boş yere birazcık daha sabret ama banada haber wer olurmu ?

Canım bence hemen yapma 11. Gün yapıp negatf çıkan 14.gününde değeri ykselen war canını sıkma boş yere birazcık daha sabret ama banada haber wer olurmu ?
valla yarın yapmayı dusunuyordum aslında ama cumartesıyı beklıyım o zaman kararsızım ya 12 gunde varsa cıkar bence

Kızlar aşılamanız çatlatma iğnesinden ne kadar sonra oldu? gittiğim hastanede aşılama fiyatı uçuk diye başka bi doktor arkadaşına yönlendirdi doktorum.yumurtalarımın boyutu 19 mm di çatlatma iğnesi vurulduğunda cuma günü saat 4te vuruldum,diğer doktor pazartesi günü saat 2bçkta yaptı aşılamayı.sizce de anormal bi durum değil mi? Çoğu kişiye aşılama iğnenin hemen ertesi günü yapılırken bnm brz geç yapıldı diye düşünüyorum.ztn bnm olmadı da malesef adet oldum
Bana bi akıl verin ona göre doktorumla yaptığı baştan savma aşılama konusunda konuşucam.yazık değil mi bana ya ztn psikolojim çökmüş,bi de maddi açıdan ne hale geldik.hiç düşünmüyolar mı acaba

Canım ben adana da yaptırdım sigrta karşılıodu 60 tl ye yaptrdm ilaç masraflarını bilmiorm bnm cumartesi gece 12 de iğnem wuruldu pazartesi 11 de aşılamam yapıldı bnmde 19 mm di hayırlısı olsun pes etme

Cnm bnm senin aşılaman 35 saat sonra yapılmış en azından.normalde yumurta 36 ya da 40 saat sonra çatlıyo zaten.bnm iğneden sonra 40 saat sonrası bile pazar sabahı saat 8e denk geliyo.hadi yumurta hücresi 24 saat yaşayabiliyo o zaman da pazartesi sabahı yumurta hücresi ölmüş demek oluyo.bnm aşılamam da taa öğleden sonra yapıldı.e yumurta çatladıktan sonra aşılamanın ne faydası kaldı ki dimi ama? Yumurta çatladıktan bir gün sonra da ilişkiye girilse gebe kalınabiliyomuş ama herkesin bünyesi farklı.herşey Allah'tan ama doktorların tedbir alması varken neden bu kadar sorumsuzlar hiç anlamadım.sinirlerim çok bozuk o yüzden

Aslında herşeyi Allah bilir canım sinirlerini bozma hakkında ne hayrlıysa o olsun . Doktorunu değiştirsen ? Hangi şehirde yaşıyorsun ?

Aslında herşeyi Allah bilir canım sinirlerini bozma hakkında ne hayrlıysa o olsun . Doktorunu değiştirsen ? Hangi şehirde yaşıyorsun ?
Yarına randevu aldım doktorumdan.bi gidip konuşucam.eğer açıklamaları beni ikna edemezse bırakıcam çünkü ben doktoruma çok güvenerek başladım bu işe ama büyük hayal kırıklığı oldu bnm için.bursada yaşıyorum bu arada cnm bnm

Günaydın kızlar aşılamanın 12. Günü idrar testı negatıf kan verıcem sağlık ocağından olsa çıkardı zaten ılk aşılama başarısız o kadar zorki eşim heyecanla beklıyor ben akşam nasıl soylıycem bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…