aşılama sonrası gebelik belirtileri...

İdrar testi yanıltabilir cnm erken çnkü önce kana düşer snra idrarda çıkar genelde kan testnden snra eşine bilgi wer bence

İdrar testi yanıltabilir cnm erken çnkü önce kana düşer snra idrarda çıkar genelde kan testnden snra eşine bilgi wer bence
kan verdim sabah sağlık ocagında yarın bellı olur dedı bakalım ona göre kötu haberı verırım eşime

yok canım 0.300 yok yanı negatif
Canım bnm üzülme nasipte varsa oluyo herşey.daha zamanı var demek ki.yine de bi bekle derim ben,belki değerlerin değişir.aaaah aaaah dünyamızı değiştirecek o güzel haberi bi alsak başka hiç bi sıkıntımız kalmıcakmış gibi düşünüyoruz.en hayırlı Zamanda yaşarız,anneliği tadarız inşallah amiiiin

Aşılamada 10.günüm, bende akşam üstü dayanamayıp evde duran testi yaptım, net bi negatif ...

Aşılamada 10.günüm, bende akşam üstü dayanamayıp evde duran testi yaptım, net bi negatif ...
İdrar testleri çok aldatıcı olur.hem çok erken yapmışsın bence.bikaç gün daha beklemende fayda var.hem erkenden umutsuzluğa kapılmana gerek kalmaz

Kızlar merhaba, bende bu ay aşılama yaptırıcam büyük ihtimal..
Eşimde de bende de sorun yok çok şükür ama olmuyor bi türlü.. aşılama denemek istiyorum ama bakıyorum da o da ilkinde pek tutmuyor aşılama da maddi manevi bir iş neticede tutmuyor olması da insanın canını sıkıyor.. zaten bu hamile kalma süreci başlı başına can sıkıcı bir olay.. bir de işin içine maddiyatta girdi mi ve yine sonu hüsran oldu mu insanın canı iyice sıkılır..
O kadar çok imreniyorum ki ilk denemede hamile kalanlara.. ve maalesef ki etrafımda da o kadar çok ki yani tabiri caiz ise, millet çatır çutur hamile kalıyor.. bizde neredeyse 2 yıl olacak hiç bir şey yok.. o kadar yıprandım ki.. sürekli kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum, çok şükür en azından sorun yok diye ama bazen o da yeterli olmuyor.. bu seferde hem sorun yok hem niye olmuyor diyorum..
bu aydan çok umutluydum.. ama maalesef yine regl oldum..
yarın doktor randevum var işte aşılama için görüşücem..
Umarım isteyen herkes biran önce kavuşur bebeğine..

Bu arada bnde yada esimde herhangi bi sorun yok ama vajinismusum yani iliskiye giremiyorum bu yuzden asilamaya karar verdim esimin sperm sayisi 30 milyon %65 hareketli benimde hic bir sikintm yok 3 yumurtalik gelisti biri 19 biri 18 biri 15 mm dun asilamamda yapildi fakat hiiccbirrr belirti yok cok uzuluyorum

Merhaba kizlar pazartesi gunu asilama oldum. Hic agrim sizim olmadi. Taki bugune kadar. Bugun adet sancim var hafif. Asilamanin 6. Gunu asilama gununu sayarsak 7. Gunum. Asilamanin 2. Gunu aksamlari yuzum yanio kipkirimizi oluyorm hala devam edio her gun ayni saatte basliyior 5 gundur. Asilamasi tutan arkadaslarin belirtileri neydi acaba. Bugun adet.sancim baslayinca cok umutsuzluga kapildim dogrusu bu arada 5 tane yumurtam vardi insallah cogul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…