İdrar testi yanıltabilir cnm erken çnkü önce kana düşer snra idrarda çıkar genelde kan testnden snra eşine bilgi wer benceGünaydın kızlar aşılamanın 12. Günü idrar testı negatıf kan verıcem sağlık ocağından olsa çıkardı zaten ılk aşılama başarısızo kadar zorki eşim heyecanla beklıyor ben akşam nasıl soylıycem bılmıyorum
kan verdim sabah sağlık ocagında yarın bellı olur dedı bakalım ona göre kötu haberı verırım eşimeİdrar testi yanıltabilir cnm erken çnkü önce kana düşer snra idrarda çıkar genelde kan testnden snra eşine bilgi wer bence
İnşlah iyi haberler werirsin eşinede bizlerede cnm bnm :)kan verdim sabah sağlık ocagında yarın bellı olur dedı bakalım ona göre kötu haberı verırım eşime
Hakkında hayırlısı olsun kuzum.bari sen güzel haberler verirsin de bizlere umut olur.kan verdim sabah sağlık ocagında yarın bellı olur dedı bakalım ona göre kötu haberı verırım eşime
malesef canım haberler kötu kan sonucumda negatifHakkında hayırlısı olsun kuzum.bari sen güzel haberler verirsin de bizlere umut olur.
Değerin kaç çıktı cnm hemen üzülme geçsn tekrar test yap bencemalesef canım haberler kötu kan sonucumda negatif
yok canım 0.300 yok yanı negatifDeğerin kaç çıktı cnm hemen üzülme geçsn tekrar test yap bence
Hayırlısı olsun cnm :)yok canım 0.300 yok yanı negatif
Hayırlısı olsun cnm
ama üzülmek yok çnkü bende hamile değilim idrar testinde cıkmadı yapck bişeyimz yok pozitif olalım herzamnyok canım 0.300 yok yanı negatif
Canım bnm üzülme nasipte varsa oluyo herşey.daha zamanı var demek ki.yine de bi bekle derim ben,belki değerlerin değişir.aaaah aaaah dünyamızı değiştirecek o güzel haberi bi alsak başka hiç bi sıkıntımız kalmıcakmış gibi düşünüyoruz.en hayırlı Zamanda yaşarız,anneliği tadarız inşallah amiiiinyok canım 0.300 yok yanı negatif
İdrar testleri çok aldatıcı olur.hem çok erken yapmışsın bence.bikaç gün daha beklemende fayda var.hem erkenden umutsuzluğa kapılmana gerek kalmazAşılamada 10.günüm, bende akşam üstü dayanamayıp evde duran testi yaptım, net bi negatif ...
Ertesi gün regl oldum ben canım. 11. Gün gecesi. Test doğruyduİdrar testleri çok aldatıcı olur.hem çok erken yapmışsın bence.bikaç gün daha beklemende fayda var.hem erkenden umutsuzluğa kapılmana gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?