- 20 Şubat 2017
- 68
- 28
- 3
Merhaba kizlar pazartesi gunu asilama oldum. Hic agrim sizim olmadi. Taki bugune kadar. Bugun adet sancim var hafif. Asilamanin 6. Gunu asilama gununu sayarsak 7. Gunum. Asilamanin 2. Gunu aksamlari yuzum yanio kipkirimizi oluyorm hala devam edio her gun ayni saatte basliyior 5 gundur. Asilamasi tutan arkadaslarin belirtileri neydi acaba. Bugun adet.sancim baslayinca cok umutsuzluga kapildim dogrusubu arada 5 tane yumurtam vardi insallah cogul olur
Bu arada bnde yada esimde herhangi bi sorun yok ama vajinismusum yani iliskiye giremiyorum bu yuzden asilamaya karar verdim esimin sperm sayisi 30 milyon %65 hareketli benimde hic bir sikintm yok 3 yumurtalik gelisti biri 19 biri 18 biri 15 mm dun asilamamda yapildi fakat hiiccbirrr belirti yok cok uzuluyorum
Cnm bnm seni o kadar iyi anlıyorum ki...ben de 3,5 yıllık evliyim ve aynı sorunu ben de 1,5 yıldır yaşıyorum.bizim de hiç bir sorunumuz olmadığı halde geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı malesef.iki gün önce de doktoruma gittim o sedyeye yattığımda dedim ki kendi kendime bu nasıl bir kısır döngüdür her ay yumurtalarım sağlıklı gelişiyo eşimde sıkıntı yok ama zorlasak da olmuyo.ve doktoruma ara vermek istediğimi söyledim.şaşırdı.her ay size geldiğimde umutlanıyorum bu ay olucak diye ama artık oluruna bırakmak istiyorum dedim.tamam altı ay ara verelim dedi o arada da olmazsa tüp bebeğe başvurun dedi,ağlamamak için kendimi hastaneden çıkana kadar zor tuttum.çünkü bi sorunumuz olmadığı halde bunu söylemesi şok etti beni,daha düne kadar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok sadece psikolojik diyodu.sadece bi kere aşılama olduk ve tüp bebeği tavsiye etmesinin sebebi de garanti olsun diyeydi ama ben yine de üzüldüm sanki çaresizmişiz gibi hissettirdi.Kızlar merhaba, bende bu ay aşılama yaptırıcam büyük ihtimal..
Eşimde de bende de sorun yok çok şükür ama olmuyor bi türlü.. aşılama denemek istiyorum ama bakıyorum da o da ilkinde pek tutmuyoraşılama da maddi manevi bir iş neticede tutmuyor olması da insanın canını sıkıyor.. zaten bu hamile kalma süreci başlı başına can sıkıcı bir olay.. bir de işin içine maddiyatta girdi mi ve yine sonu hüsran oldu mu insanın canı iyice sıkılır..
O kadar çok imreniyorum ki ilk denemede hamile kalanlara.. ve maalesef ki etrafımda da o kadar çok kiyani tabiri caiz ise, millet çatır çutur hamile kalıyor.. bizde neredeyse 2 yıl olacak hiç bir şey yok.. o kadar yıprandım ki.. sürekli kendi kendimi telkin etmeye çalışıyorum, çok şükür en azından sorun yok diye ama bazen o da yeterli olmuyor.. bu seferde hem sorun yok hem niye olmuyor diyorum..
bu aydan çok umutluydum.. ama maalesef yine regl oldum..
yarın doktor randevum var işte aşılama için görüşücem..
Umarım isteyen herkes biran önce kavuşur bebeğine..
Asilamanin 4. Gunu mu ? Catlatma ignesi olmusmuydun ?Dun dayanamayp bi delilik yaptm erken gebelik testi uyguladm ve ikinci czgi silik cikti suandada hastaneye gidip kan testi yaptrmamak icin zor duruyorum Rabbim hayirlisini versin tabiki tek duam bu ama ben cok sabirsiz ve bir o kadar umitsizim cunku bugun 4. Gun ve bnde tek belirti yok normal degil bnce bu durum
Merhaba daha çok Yen'i aşılaman yani çatlatma iğnesi gebelik hormonu salgıladığı için testte çizgi çıkması normal en az 12 gün olmasını beklemelisin umarım bebişin tutunur bende dün yaptırdım aşılama. Burda okumuştum ananas bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bugün aldım hergün 1 dilim yiyeceğim umarım bebişlerimiz bize tutunur.Oldum kuzum 16 subatta catlatma ignem yapildi 18.de asilamam ama hic bir belirtin yok umidim yok
Sen pozitif düşün canım. Umutsuzluğa kapılma rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin dilediği bebişleri olsun bi an önceInsalah bitanem guzel haberlerimizi paylasiriz burdan ananasi ilk defa senden duydum dr folikasit ve duphaston verdi bana onlari kullaniorm düşmemesi icin tabi varsa ki hic inanmiorum. Ananasida alirim bugun kuzum sagol
Aşılamam dün yapıldı sabah 11 de. 30 dakika yatırdılar beni orda idrara sıkışık girmiştim doktor öyle istemişti 30 dakikadan sonra hemen tuvalete gittim. Sonra eve geldim akşama kadar yattım mecbur kalmadıkça kalkmadım. Bugün sabah uyandım başım agrıdı 1-2 saat, kasıklarımda agrım yoktu ta ki 2 saat önceye kadar. yine başladı agrım ama dünkü kadar şiddetli değil hafif agrılar olup geçiyor canımAminn canimm aminn sende ne gbi belirtiler var neler yasadn
Neden belirti ariyorsun ki herkesin bunyesi farklidir. Benim 8. Gunum benim de hic belirtim yok. Sadece gaz sorunum var inanilmaz bide 2 gundur adet sancim var hafif. Baskada bisiy yok hayirlisi olsunAnladm bitanem hayirlisi olsun tekrar benim 4. Gunum hic belirtim olmadi hayirlisi bakalm
Bu kadar umitsiz olma bence her sey Allahtan ol derse olur icini ferah tut cnmBen fazla umitsizim kuzum gaz bendede var bide kabizim ama asilamayla alakali dgl sanirim. Benim yada esimin bi sorunu yok bn vajinismus oldgm icin bu yolu sectm ama anne olucagma hic inanmiyorum Cok uzgunum cok yiprandim bu hastalik bni cok yipratti
Aşılamadan sonraki 12 gün yaptığın idrar testlerinde çatlatma iğnesinin etkisini görürsün.bu iğnede gebelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyor.en güvenilir kan testi.bi on gün geçince kan testi yaptır bence.Dun dayanamayp bi delilik yaptm erken gebelik testi uyguladm ve ikinci czgi silik cikti suandada hastaneye gidip kan testi yaptrmamak icin zor duruyorum Rabbim hayirlisini versin tabiki tek duam bu ama ben cok sabirsiz ve bir o kadar umitsizim cunku bugun 4. Gun ve bnde tek belirti yok normal degil bnce bu durum
Aşılamadan sonraki 12 gün yaptığın idrar testlerinde çatlatma iğnesinin etkisini görürsün.bu iğnede gebelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyor.en güvenilir kan testi.bi on gün geçince kan testi yaptır bence.Dun dayanamayp bi delilik yaptm erken gebelik testi uyguladm ve ikinci czgi silik cikti suandada hastaneye gidip kan testi yaptrmamak icin zor duruyorum Rabbim hayirlisini versin tabiki tek duam bu ama ben cok sabirsiz ve bir o kadar umitsizim cunku bugun 4. Gun ve bnde tek belirti yok normal degil bnce bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?