aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Merhabalar aranıza yeni katıldım 2 buçuk yıllık evliyim bir düşüğüm var o günden bu yana bebek hasreti cekiyorum.
Adetimin 5. Günü Klomene başladım günde 2 tane yani sabah akşam 5 gün boyunca kullandım ve adetimin 12. Günü doktora gittim
bir adet yumurtam büyümüş 13mm ama yeterli değildi doktorum cumartesi tekrar çağırdı gittim ve 19 mm olmuş doktorm çok iyi dedi.
Cumartesi akşam 23.00 de çatlatma iğnesi yaptırdım(göbekten).
Ve bugün (pazartesi) saat 11.00 de yani çatlatmadan 36 saat sonra aşılama yaptırdım. Aşılamaya idrara sıkışık gittim. Aşılama yapılınca Yarım saat orada yattım ve idrara çok sıkıştığım için kalktım lavabo ya gittim. Sonra Evime geldim ve geldiğimden beri mecbur kalmadıkça kalkmadım. Kasıklarım da ağrılarım var bazen şiddetli bazen hafif bazende geçiyor. Bugün daha ilk günüm büyük bir umutla bekliyorum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Umutsuzluğa kapılmanız için biraz erken bence canlar.çok düşünmemeye çalışın.aşılamanın üzerinden 12 gün geçene kadar kendinize bi uğraş bulun ve bol bol dua edin.nasipten öte köy yok.sıkmayın canınızı.umarım herşey gönlünüzce olur

Cnm bnm seni o kadar iyi anlıyorum ki...ben de 3,5 yıllık evliyim ve aynı sorunu ben de 1,5 yıldır yaşıyorum.bizim de hiç bir sorunumuz olmadığı halde geçen ay aşılama yaptırdım ama tutmadı malesef.iki gün önce de doktoruma gittim o sedyeye yattığımda dedim ki kendi kendime bu nasıl bir kısır döngüdür her ay yumurtalarım sağlıklı gelişiyo eşimde sıkıntı yok ama zorlasak da olmuyo.ve doktoruma ara vermek istediğimi söyledim.şaşırdı.her ay size geldiğimde umutlanıyorum bu ay olucak diye ama artık oluruna bırakmak istiyorum dedim.tamam altı ay ara verelim dedi o arada da olmazsa tüp bebeğe başvurun dedi,ağlamamak için kendimi hastaneden çıkana kadar zor tuttum.çünkü bi sorunumuz olmadığı halde bunu söylemesi şok etti beni,daha düne kadar sizin çocuğunuzun olmaması için bi sebep yok sadece psikolojik diyodu.sadece bi kere aşılama olduk ve tüp bebeği tavsiye etmesinin sebebi de garanti olsun diyeydi ama ben yine de üzüldüm sanki çaresizmişiz gibi hissettirdi.
Hastaneden çıkınca eşime dedim ki bu son ağlayışım.ben pes ettim açıkçası.sadece dualarla Rabbime sığınıyorum artık.elbet biz de alırız o güzel haberi,yeter ki bu zor süreçte eşimle birbirimizi yıpratmayalım çocuk için.dünyanın merkezinden çıkardım çocuk olayını artık.
sana bunları umutlanma diye söylemiyorum kuzum yanlış anlama.herkesin nasibi farklıdır.belki de senin ilk aşılamada olur o yüzden umudunu kaybetme.bu zor günleri sabır,şükür ve birbirimizi en iyi anlayanlar olarak desteğimizle atlatıcaz inşallah.dualarım seninle

Slm kizlar..hamilelik belirtilerini defalarca okuyup kendide belirti arayan arkadaslari cok iyi anliyorum..soz verdim kendime..hamile kalirsam belirtileri yazicam diye..
Ben asilama yolu ile hamile kaldim..ilk asilamamdi..bundan once 2 basarisiz tup bebek deneyimim olmustu..kibrista yaptirmistim.. sonra askiya aldim cocuk isini..ama her bebek gordugumde icim akiyordu..gerci iki kizim var cok sukur..ama her iki hamilegimde de bir suru problem yasadim. Yasayamadim doya doya. Neyde tekrar karar verdim. Tahliller yapildi. Doktorum tup bebek dedi..yok dedim asilama. Tup bebek sonrasi yaptigim testler gordugum negatifler yetmisti. Adetin 2 gunu igneler basladi. 9 gun sonra catlatma ignesi vuruldu. Tek yumurta gelismisti. 28 ocak asilama yapildi..islemden 15 dakika sonra eve geldim..o gun agrim vardi.. 2 gun belli belirsiz..3 gun acayip agrim oldu. 7 gun yine siddetli agrim oldu. Goguslerim sisti..ama bunlarin hepsi ignelerin etkisiydi..biliyordum..inadim inat yapmiyacaktim idrar testi. 9. Bende gaz basladi. Hem gegirti hem asagisi..bunu ilkkez yasiyordum.. agizda degisik bir tat..ama grip gibiydim oda olabilirdi..sadece atesim hem 36.7 nin ustuydu. Ve gaz sikayetleri.. derken adet gunum 1 gun gecti..ufak mide bulantilari...sigara sonrasi bulantinin artmasi...asiri acikma ama nasil sormayin kitliktan cikmis gibi...belim de cok agriyordu..ama is dolayisiyla da olabilirdi..yorucu bir isim vardi...derken adeti 4 gece tum cesaretimi toplayip o testi aldim yaptim..sukurler olsun rabbime iki kirmizi...tekrarladim iki kirmizi...mevlam hayirlisini versin hayirliysa versin...bol bebisli gunler .

Dun dayanamayp bi delilik yaptm erken gebelik testi uyguladm ve ikinci czgi silik cikti suandada hastaneye gidip kan testi yaptrmamak icin zor duruyorum Rabbim hayirlisini versin tabiki tek duam bu ama ben cok sabirsiz ve bir o kadar umitsizim cunku bugun 4. Gun ve bnde tek belirti yok normal degil bnce bu durum

Asilamanin 4. Gunu mu ? Catlatma ignesi olmusmuydun ?

Oldum kuzum 16 subatta catlatma ignem yapildi 18.de asilamam ama hic bir belirtin yok umidim yok
Merhaba daha çok Yen'i aşılaman yani çatlatma iğnesi gebelik hormonu salgıladığı için testte çizgi çıkması normal en az 12 gün olmasını beklemelisin umarım bebişin tutunur bende dün yaptırdım aşılama. Burda okumuştum ananas bebeğin tutunmasını sağlıyormuş bugün aldım hergün 1 dilim yiyeceğim umarım bebişlerimiz bize tutunur.

Insalah bitanem guzel haberlerimizi paylasiriz burdan ananasi ilk defa senden duydum dr folikasit ve duphaston verdi bana onlari kullaniorm düşmemesi icin tabi varsa ki hic inanmiorum. Ananasida alirim bugun kuzum sagol

Insalah bitanem guzel haberlerimizi paylasiriz burdan ananasi ilk defa senden duydum dr folikasit ve duphaston verdi bana onlari kullaniorm düşmemesi icin tabi varsa ki hic inanmiorum. Ananasida alirim bugun kuzum sagol
Sen pozitif düşün canım. Umutsuzluğa kapılma rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesin dilediği bebişleri olsun bi an önce

Aminn canimm aminn sende ne gbi belirtiler var neler yasadn
Aşılamam dün yapıldı sabah 11 de. 30 dakika yatırdılar beni orda idrara sıkışık girmiştim doktor öyle istemişti 30 dakikadan sonra hemen tuvalete gittim. Sonra eve geldim akşama kadar yattım mecbur kalmadıkça kalkmadım. Bugün sabah uyandım başım agrıdı 1-2 saat, kasıklarımda agrım yoktu ta ki 2 saat önceye kadar. yine başladı agrım ama dünkü kadar şiddetli değil hafif agrılar olup geçiyor canım

Anladm bitanem hayirlisi olsun tekrar benim 4. Gunum hic belirtim olmadi hayirlisi bakalm
Neden belirti ariyorsun ki herkesin bunyesi farklidir. Benim 8. Gunum benim de hic belirtim yok. Sadece gaz sorunum var inanilmaz bide 2 gundur adet sancim var hafif. Baskada bisiy yok hayirlisi olsun

Ben fazla umitsizim kuzum gaz bendede var bide kabizim ama asilamayla alakali dgl sanirim. Benim yada esimin bi sorunu yok bn vajinismus oldgm icin bu yolu sectm ama anne olucagma hic inanmiyorum Cok uzgunum cok yiprandim bu hastalik bni cok yipratti

Bu kadar umitsiz olma bence her sey Allahtan ol derse olur icini ferah tut cnm

Aşılamadan sonraki 12 gün yaptığın idrar testlerinde çatlatma iğnesinin etkisini görürsün.bu iğnede gebelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyor.en güvenilir kan testi.bi on gün geçince kan testi yaptır bence.
Ve de söylemeden geçemicem.aşılamanın üstünden daha dört gün geçmiş olmasına rağmen 'hiç belirtim yok,olmadı bence,yine olmıcak ztn' gibi cümleler kuruyosun.bu kadar karamsar ve umutsuz olmamalısın bence.inanç çok önemli.oldu olmadı,tuttu tutmadı diye çok düşünme bence.kendini yıpratıyosun cnm bnm.Allah yardımcın olsun.

Aşılamadan sonraki 12 gün yaptığın idrar testlerinde çatlatma iğnesinin etkisini görürsün.bu iğnede gebelik hormonu olduğu için çift çizgi çıkıyor.en güvenilir kan testi.bi on gün geçince kan testi yaptır bence.
Ve de söylemeden geçemicem.aşılamanın üstünden daha dört gün geçmiş olmasına rağmen 'hiç belirtim yok,olmadı bence,yine olmıcak ztn' gibi cümleler kuruyosun.bu kadar karamsar ve umutsuz olmamalısın bence.inanç çok önemli.oldu olmadı,tuttu tutmadı diye çok düşünme bence.kendini yıpratıyosun cnm bnm.Allah yardımcın olsun.

Ananas, kabak çekirdeği, badem yemek faydalı diye duymuştum tutunmada abartmadan yiyebilirsiniz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…