Canim sen iyi misin acaba ????? Asilamani5. Gunu kan verilir mi vucudunda catlatma ignesinin etkisi var dun anlatmistik sana. Suanda vucudunda yalanci gebelik var hcg var. Dun soylediklerimizi anlayamadin sanirimKizlar acilden geliorm hcg 11.89 ckti ne demek bu
Himm anladim canim. Gecmis olsun yeme oyle seyler bu sira. Dikkat et kendine.Yok bebegim test icin gtmedim gece 2de hastanelik oldum kokorecten fakat gebelik bekledgm icin ilac veremediler test yaptilar
Naptın canım be durumdasın?Dun dayanamayp bi delilik yaptm erken gebelik testi uyguladm ve ikinci czgi silik cikti suandada hastaneye gidip kan testi yaptrmamak icin zor duruyorum Rabbim hayirlisini versin tabiki tek duam bu ama ben cok sabirsiz ve bir o kadar umitsizim cunku bugun 4. Gun ve bnde tek belirti yok normal degil bnce bu durum
Sevgili arkadaşım biz sana şöyle demiştik hatırlıyosan: çatlatma iğnesinin etkisi 10-12 gün sürüyo.bu süre geçince kesin sonucu alırsın.şimdi iğnenin etkisi geçiyor ki hcg değeri düşüyo.zaten hamilelik olursa yerleşme muhtemelen adetine yakın bi zamanda olur ve yerleşmeden sonra vücut beta hcg hormonu salgılamaya başlar.işte o zaman kesin ve güzel haberi alırsın.kaç gün kalmış şunun şurasında zaten.sen neden doktorunu dinlemeyip durmadan test yaptırıyosun ki anlamadımBu arada bugun 8. Gune girdim doktorum halâ erken test icin diyor ama ben hamile olsaydim simdiye cikardi diye dusunuyrum
Canım bliss_ çok doğru anlatmış. Ümidini kesme daha erkenCanim aciklaman icin cok tesekkur edeerim ne bilim iste dayanamadim sabirsz davrandm biliorm sirf test yapmayim die evden disari cikmiorm inan. Ne olur dua edin bana haftaya cuma guzel haberler alayim vallaha kurban kesicem
Benim var ama normalde de var bu sorunum o yüzden bir belirti mi bilemiyorumGunaydin canlar sizdede kabızlik var mi tamam diyelim butun agrilar pskilojik labizlikta psikolojik degil ya
Benim 6. Günüm bugünAnladm tatlm bnm 4 gundur var
Benim de 6x günüm bugün 20 şubatta yaptırdım aşılamamı. İnşallah hepimizin bebişleri tutunur bizlereKızlar merhaba yeni katıldım aranıza bende aşılama oldu pco hastasıyım ve doğuştan bir tane tüpüm var .şansımın düşük olduğunu biliyorum ama rabbimden umut kesilmez.benim aşılamam in 6 günü sol tarafım da 17 olmuştu yumurtam yapıldı bugün batıyor resmen bacağıma vuruyor beklemek beni de yoruyor ins hepimizin hakkında hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?