aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bende 29 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim ben ilk aşılama için gittiğimde yumurtam 10 cnm den yukarı çıkmadı iptal edildi ikinci ay çok şükür büyüdü 17 cnm oldu ama.geç büyüdü adetime 5 gun kala büyüdü 20.şubatta yapıldı benimde senin gibi inş hayırlısı ile güzel haberler alırız.

Amin inşallah. Benim bir tane büyüdü oda adetin 12. Gün gittiğimde 13 mm di doktorum iki gün daha bekleyelim dedi ve 14. Gün gittiğimde 19 mm olmuştu.

Ve bende ilk ay klomen kullandığımda büyümedi ikinci ay büyüdü

Klomen kullandim iki ay hic bir ise yaramadi zaten puregon iyi geldi sonuc aldik buyumesinfe ikinci ayda cok sukur sonu guzel olsun bebeklerimiz gelsin ins Aynı gün olmuş ben gün gün yazicam inş sabredelim ve cuma gününu bekleyelim

Hanımlar ben bu ay klomen kullandım ve 3 yumurtamda büyüdü çatlatma iğnesi oldum p.tesi günü kan testi vericem.

Benim durumumda olupda hamile kalanlar var mı ??

Bn asilamanin 4. Gunu test yaptm 11.89du hcg 2 gun once test yapm terar 8e dusmus yani gebe falan degilm doktor cuma gunu gel dedi ama gerek kalmadi die dusunuyorum kii hic bi sorunumuz yok sadece vajinismusum die sectim bu asilama yontemini o da olmadi zaten demekki Rabbim bana anneligi yakistirmadi nasip etmicek

Tatlım böyle konuşma ben düşük yaptım böyle düşünmedim.Allahım kimseyi bebeksizlikle sınamasın bir sorununuz yok anladığım kadarıyla isyan etmederim sen dua et allahım sana verir..

Eminim senden güzel bir anne olur..

Kanaman felan olmadı diğmi aniden düşüyorsa düşükde yapmış olabilirsin

Sagol kuzumm yok kanamam olmadi 3 gun once azcik kahve rengi lekelenme oldu bide beyaz beyaz akinti oldu

Sen onlara bakma derim benim iğneden sonra 15.günüm ve araştırmalarıma göre hiç iğneden dolayı lekelenme kanaması olan olmamış.

Yerleşme kanamasıda olabilir kahverengi tonlarında oluyor çoğunluk zaten.

Akıntında normal hamilede olabilirsin umudunu yitirme stres yaparsanda olmaz dualarım seninle

Günaydın kızlar bugün 7. Günüm ama bende lekelenme falan da olmadı hangi günde oluyor acaba bebeğin yerleşmesi bide herkes te oluyor mu bu yerleşme kanaması?

Gunaydin balım Allah bin kere razi olsun senden azck leke vardi sanmiyorum ama bakalim inan evden disari cikmiorm sirf gidip test yapmamak icin insalah guzel habetlerimizi paylasmamiz nasip olur en yakin zamanda

Benimde mesela 8. Gunum ama kan gelmedi cookk az kahve rengi akinti beyaz akinti geldi bide simdi baktm cok hafif beyaz akinti gelmis ama bnimki normal akinti sanirim

Benimde mesela 8. Gunum ama kan gelmedi cookk az kahve rengi akinti beyaz akinti geldi bide simdi baktm cok hafif beyaz akinti gelmis ama bnimki normal akinti sanirim
Canım kahve de olsa yerleşme kanaması olmuş olabilir inşallah hamilesindir. Bende büyük bi umutla bekliyorum bende de olurmu yerleşme kanaması diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…