- 25 Şubat 2017
- 67
- 23
- 3
- 37
23 2 buçuk yıllık evliyim bir kez düşüğüm oldu o gündem bu yana bebiş yok halaBu arada yaşlar kaç ve kaç yıllık evlisiniz
Amin inşallah. Benim bir tane büyüdü oda adetin 12. Gün gittiğimde 13 mm di doktorum iki gün daha bekleyelim dedi ve 14. Gün gittiğimde 19 mm olmuştu.Bende 29 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim ben ilk aşılama için gittiğimde yumurtam 10 cnm den yukarı çıkmadı iptal edildi ikinci ay çok şükür büyüdü 17 cnm oldu ama.geç büyüdü adetime 5 gun kala büyüdü 20.şubatta yapıldı benimde senin gibi inş hayırlısı ile güzel haberler alırız.
Ve bende ilk ay klomen kullandığımda büyümedi ikinci ay büyüdüBende 29 yaşındayım 3.5 yıllık evliyim ben ilk aşılama için gittiğimde yumurtam 10 cnm den yukarı çıkmadı iptal edildi ikinci ay çok şükür büyüdü 17 cnm oldu ama.geç büyüdü adetime 5 gun kala büyüdü 20.şubatta yapıldı benimde senin gibi inş hayırlısı ile güzel haberler alırız.
Amin hepimizin ki tutar inşallah bizimde kucaklarımız dolarKlomen kullandim iki ay hic bir ise yaramadi zaten puregon iyi geldi sonuc aldik buyumesinfe ikinci ayda cok sukur sonu guzel olsun bebeklerimiz gelsin ins Aynı gün olmuş ben gün gün yazicam inş sabredelim ve cuma gününu bekleyelim
Tatlım böyle konuşma ben düşük yaptım böyle düşünmedim.Allahım kimseyi bebeksizlikle sınamasın bir sorununuz yok anladığım kadarıyla isyan etmederim sen dua et allahım sana verir..Bn asilamanin 4. Gunu test yaptm 11.89du hcg 2 gun once test yapm terar 8e dusmus yani gebe falan degilm doktor cuma gunu gel dedi ama gerek kalmadi die dusunuyorum kii hic bi sorunumuz yok sadece vajinismusum die sectim bu asilama yontemini o da olmadi zaten demekki Rabbim bana anneligi yakistirmadi nasip etmicek
Gunaydn tatlim herkeste farkli seyler oluyor arastrip okudugum kadariyla ama ilk 10 gun icinde anca döllenme oluyormusGünaydın kızlar bugün 7. Günüm ama bende lekelenme falan da olmadı hangi günde oluyor acaba bebeğin yerleşmesi bide herkes te oluyor mu bu yerleşme kanaması?
Canım kahve de olsa yerleşme kanaması olmuş olabilir inşallah hamilesindir. Bende büyük bi umutla bekliyorum bende de olurmu yerleşme kanaması diyeBenimde mesela 8. Gunum ama kan gelmedi cookk az kahve rengi akinti beyaz akinti geldi bide simdi baktm cok hafif beyaz akinti gelmis ama bnimki normal akinti sanirim
Insalah canim benim Rabbim o guzel kokuya kimseyi hasret birakmasn insalahCanım kahve de olsa yerleşme kanaması olmuş olabilir inşallah hamilesindir. Bende büyük bi umutla bekliyorum bende de olurmu yerleşme kanaması diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?