- 25 Şubat 2017
- 67
- 23
- 3
- 37
Böyle düşünmen hiç doğru değil.Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş, O'na el açarak yalvarırken,dua ederken kullarının seslerini işitmek için.Bn asilamanin 4. Gunu test yaptm 11.89du hcg 2 gun once test yapm terar 8e dusmus yani gebe falan degilm doktor cuma gunu gel dedi ama gerek kalmadi die dusunuyorum kii hic bi sorunumuz yok sadece vajinismusum die sectim bu asilama yontemini o da olmadi zaten demekki Rabbim bana anneligi yakistirmadi nasip etmicek
Burda hepimiz birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.ümitsizce konuşulduğunda kızıyorum ve de üzülüyorum.sen de üzülme,Allah'a bırak herşeyi.o en doğru zamanı bilir.Ne kadar guzel anlatmissin kardesim amin insalah
İdrar testi yaptım ama tek çizgi oldu.Yerleşme kanaması olabilir yaşadığınız çünkü adet zamanı ya da adete bikaç gün kala oluyor bildiğim kadarıyla.ve yerleşme kanaması herkeste olmuyor.
Bnm de aşılamadan sonra 14.günümde kahverengi lekem gelmişti ama tutmadı malesef.inşallah sizinki tutar.
Bence belirtilere çok takılma cnm bnm çünkü belirtiler böyle hassas dönemlerimizde bizi yanıltabiliyor ve üzülüyoruz.hiç bi belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de var.iyisi mi sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına.inan öylesi seni daha da mutlu edecek.bol bol dua et.rabbim herşeyi gönlüne göre versin.inşallah tutmuştur.İdrar testi yaptım ama tek çizgi oldu.
Göğüs uçlarım sertleşti ve dokunmamla ağrıması bir oluyor adet zamanlarımda hiç olmazdı.
Devamlı kontrol ediyorum ve kahverengi inşallah tutmuşturda hamişimdir
Bence belirtilere çok takılma cnm bnm çünkü belirtiler böyle hassas dönemlerimizde bizi yanıltabiliyor ve üzülüyoruz.hiç bi belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de var.iyisi mi sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına.inan öylesi seni daha da mutlu edecek.bol bol dua et.rabbim herşeyi gönlüne göre versin.inşallah tutmuştur.
Benim De ara ara agrım oluyor gaz problemimde varİnş kardeşim inş benim kasık ağrılarım devam ediyor kabızlık ta var senin nasıl gidiyor
Benim de dualarım hepinizle inşallah kucaklarımız Allah'ın izni ile dolacakDualarım seninle ve isteyen herkesle hayırlısı ile nasip et isteyen herkese Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?