aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kızlar iyi akşamlar bişey sorcam bEkim tansiyonum düşüyor sürekli acaba Protestan dan mı dolayı umutla bekliyorum sende de aynı problem varmi

Böyle düşünmen hiç doğru değil.Rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş, O'na el açarak yalvarırken,dua ederken kullarının seslerini işitmek için.
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.” (Bakara Suresi, 216)
Velhasıl kelam vardır herşeyin bir zamanı.evet hepimiz senin gibi üzülüyoruz,bebeğimiz olsun,onun cennet kokusunu doyasıya içimize çekelim istiyoruz ama Rabbim öyle güzel işlemiş ki herşeyin zamanını,biz bilemiyoruz sadece olsun istiyoruz işte.Halbuki Rabbim doğru zamanda verdiğinde bişeyleri,iyi ki o zaman olmamış,boşuna bu kadar yıpratmışım kendimi diyoruz.yaşadığımız bu süreç de öyle inan.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,hayırlı zamanda versin inşallah

Ne kadar guzel anlatmissin kardesim amin insalah
Burda hepimiz birbirimizin yaralarını sarmaya çalışıyoruz.ümitsizce konuşulduğunda kızıyorum ve de üzülüyorum.sen de üzülme,Allah'a bırak herşeyi.o en doğru zamanı bilir.
ben de 1,5 yıldır üzülüyorum,çevremde büyük küçük,hatta öğrencilerim bile çocuk sahibi olurken(bu arada 30 yaşındayım),ben sadece içim yanarak güzel dileklerde bulunmakla yetinebiliyorum.bebek mağazalarına her girdiğimde yüreğimi koparıyolar yerinden sanki ama Allah'a sığınmaktan başka birşey gelmiyor elimden.derdimizin dermanı ona dua etmek,bu süreçte bize yetecek o sabrı kuvveti bize vermesini dilemek.sen de öyle yap kardeşim.umarım güzel haberler alırsın.

Canim ablam Allah razi olsun bu arada ilk defa bugun benim hep beyaz akintim oldu putur putur bu nedir acaba bi bilgnz varmi eminim suan asilama oluo sonuc bekleyen herkes ayagini tasa carpsa gebelik belirtisi saniyor bunlardan biride benim. Bilgisi olanlar yazabilirse cok mutlu olucam normaldede hep akintim oluodu dakat bole pütür pütür beyaz degil süt beyazi sivi oluyordu simdiden tesekkurler herkese

Yerleşme kanaması olduğunda test yapanlar varmı Varsa sonuç nesir peki arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

Yerleşme kanaması olabilir yaşadığınız çünkü adet zamanı ya da adete bikaç gün kala oluyor bildiğim kadarıyla.ve yerleşme kanaması herkeste olmuyor.
Bnm de aşılamadan sonra 14.günümde kahverengi lekem gelmişti ama tutmadı malesef.inşallah sizinki tutar.

İdrar testi yaptım ama tek çizgi oldu.

Göğüs uçlarım sertleşti ve dokunmamla ağrıması bir oluyor adet zamanlarımda hiç olmazdı.

Devamlı kontrol ediyorum ve kahverengi inşallah tutmuşturda hamişimdir

Bence belirtilere çok takılma cnm bnm çünkü belirtiler böyle hassas dönemlerimizde bizi yanıltabiliyor ve üzülüyoruz.hiç bi belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler de var.iyisi mi sen işini kış tut yaz çıkarsa bahtına.inan öylesi seni daha da mutlu edecek.bol bol dua et.rabbim herşeyi gönlüne göre versin.inşallah tutmuştur.

Benimde 8. Günüm canım büyük bir heyecanla bekliyorum. İnşallah bu hasretimiz biter. Sağlıklı bebişlerimiz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…