aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Günaydın Dreamss üzülme Rabbim bi daha ki sefere nasip eder inşallah bizimde olumsuz olabilir bende hazırladım kendimi olumsuza Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin yılmak yok bebislerimizi kucağımıza alana kadar devam sıkma canını

Kızlar erken gebelik testi die bişey varmış eczaneden ne diye alıyoruz bunu ve kesin sonuç gösteriyor mu
Cnm valla bende bugün onu düşündüm İnternetten araştırdım ama 20 TL civarında galiba ama ben bugün normal gebelik testi alıcam dayanamayıp sabah yapicam galiba sende benim gibi düşünüyorsun galiba

Daha erken kuzum bekle adet gecikmesinden 10 gun sonra idrarda kesin cikio gidebiliosan acile gt basim donuyo midem bulanio de hemen test yapiolar

Canım işin tuhafı benim aşılamam adetime 4 gün kala yapıldı 20 şubatta yapıldı 24 şubatta adet olmam gerekirdi yakın bi tarih olduğu için muallakta yim :)

Benim bekleme şansim bile kalmadi icimdeki mutluluk umitler hayaller hepsi gitti simdi gucun varsa doktor arastr yine asilama ol yine bekle offf oooffff Allahim bana sabir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…