aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Cnm normalde 12 gün sonra gel diyorlar benim de cumartesine d3nk geliyor kapalı olunca hastane pazartesi gidicem sen umutlu musun nedense benim umudum yok yine Rabbim ikimizinde gönlüne göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun ins ikimizde hamileyim diye yazarız buraya innsssssss

Amiinnn inşallah. Ben umutluyum sanki hissediyo gibiyim inşallah hamileyiz dir eşlerimize de bu güzel haber i veririz inşallah. Çok heyecanlı yım

Benim esim hic inanmadi hep nasip kismet dedi konuyu ben acmasam umrunda dahi degildi sadece asilama oldugum gun yataktan kaldrmadi bni sonrasindada umrunda olmadi ne yardim ne bisi herkesin var iste bi derdi bazen diyorum Allah biliyoda vermio

Benimki bi cocuk gorunce resmen agliyor ama asilamadan sonra hic bi sekilde bi istek bi heycan gormedim hep bana heveslenme heveslenme dedi durdu umidimi herseyimi koreltti resmen aman neyse ya odun işte yapcak bisi yok durumlar nasil fistgm senin test gunun ne zaman

Salı günü canım bekliyorum heyecanla 5 gün var

Benimki bi cocuk gorunce resmen agliyor ama asilamadan sonra hic bi sekilde bi istek bi heycan gormedim hep bana heveslenme heveslenme dedi durdu umidimi herseyimi koreltti resmen aman neyse ya odun işte yapcak bisi yok durumlar
Salı günü canım bekliyorum heyecanla 5 gün var
Guzel haberlerini bekliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…