- 20 Şubat 2017
- 68
- 28
- 3
Kızlar nasılsınız?Sen iyisin dimi canım Dreams
Ne durumdasın canım ?Hangi sehirdesin canım ben devlete gidiyorum
Izmirdeym tatlm sen?Hangi sehirdesin canım ben devlete gidiyorum
Ya bende bel ağrısı, göğüslerim de acı ,arada bi kasıklarıma giren ağrı lar varValla canım kasık ağrım var bacağıma vuruyor sen
Cnm sen ne zaman kan tahlili vericenYa bende bel ağrısı, göğüslerim de acı ,arada bi kasıklarıma giren ağrı lar var
Ya 20 sinde aşılama oldum. 15 gün sonra belli olur demişti doktorum yani salı günü 5 gün var ama hiç bilmiyorum tam gününü mü bekleyeyim yaptırayımmı sabırsızım heyecanlıyımCnm sen ne zaman kan tahlili vericen
Amiinnn inşallah. Ben umutluyum sanki hissediyo gibiyim inşallah hamileyiz dir eşlerimize de bu güzel haber i veririz inşallah. Çok heyecanlı yımCnm normalde 12 gün sonra gel diyorlar benim de cumartesine d3nk geliyor kapalı olunca hastane pazartesi gidicem sen umutlu musun nedense benim umudum yok yine Rabbim ikimizinde gönlüne göre versin sağlıklı bebislerimiz olsun ins ikimizde hamileyim diye yazarız buraya innsssssss
Ben özele gidiyorum Cumartesi de açık ama Pazartesi Salı'yı beklemek istiyorumAmiinnn inşallah. Ben umutluyum sanki hissediyo gibiyim inşallah hamileyiz dir eşlerimize de bu güzel haber i veririz inşallah. Çok heyecanlı yım
Benim eşim o kadar çok istiyor ki sanki bebek varmış gibi muamele ediyor diuorum ümitlenme sonuç olumsuz olunca nasıl söyleyecem ona kafaya takmış durumdayimBen özele gidiyorum Cumartesi de açık ama Pazartesi Salı'yı beklemek istiyorum
Bende aynı durumdayım nerdeyse hiçbi iş yaptırmıyor umarım bu kez bu heyecanlarımız boş çıkmazBenim eşim o kadar çok istiyor ki sanki bebek varmış gibi muamele ediyor diuorum ümitlenme sonuç olumsuz olunca nasıl söyleyecem ona kafaya takmış durumdayim
Canım böyle deme bi olsun da bebişiniz bi hamileyim de neler yapar ya. Ben eşimden yana şanslıyım Allah'a şükür ama bide hamile olsam daha neler yapar benden fazla istiyor yani çok hevesli inşallah hepimizin kucağı dolarCunku dunya yansa yarim asiri yanmaz !!!!
Salı günü canım bekliyorum heyecanla 5 gün varBenimki bi cocuk gorunce resmen agliyor ama asilamadan sonra hic bi sekilde bi istek bi heycan gormedim hep bana heveslenme heveslenme dedi durdu umidimi herseyimi koreltti resmen aman neyse ya odun işte yapcak bisi yok durumlar nasil fistgm senin test gunun ne zaman
Guzel haberlerini bekliormSalı günü canım bekliyorum heyecanla 5 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?