- 25 Şubat 2017
- 67
- 23
- 3
- 37
Hayırlı haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar ben dayanamayıp kan verdim bugün öğleden sonra çıkacak
Aldın mı sonucu ben erken gebelik testi yaptım negatifGünaydın kızlar ben dayanamayıp kan verdim bugün öğleden sonra çıkacak
Aldım canım 2,34 çıktı dOktar hamilesin ve hamile degilsin diyemeyiz dedi pazartesi tekrar kan ver yükselebilir de düşebilir de dedi senin bilgin var mı canım idrar testine bakma sen orda çıkmaz dahaAldın mı sonucu ben erken gebelik testi yaptım negatif
Erken yapılan testten yaptım ama internet tede geç döllenme olduysa geç bellı olur diyo inşallah sende bende hamileyızdır yaaaAldım canım 2,34 çıktı dOktar hamilesin ve hamile degilsin diyemeyiz dedi pazartesi tekrar kan ver yükselebilir de düşebilir de dedi senin bilgin var mı canım idrar testine bakma sen orda çıkmaz daha
Evet canim düşünmeyelim artık ikimizde pazartesi git sende belli olur ikimiz de burda güzel haber vericez Rabbim in izniyle tamam mı pozitifim ve pozitifsin Allahın izniyle ikimizinde yüzü gülecek inşErken yapılan testten yaptım ama internet tede geç döllenme olduysa geç bellı olur diyo inşallah sende bende hamileyızdır yaaa
Amin canım benim o kadar ihtiyacım varki hamile tüm diyebilmeye çok istiyorum eşime sürpriz yapmayı yaa çok inşallah hamileyizdir Allah'ım sen büyüksün bizlerin hasretini dindirEvet canim düşünmeyelim artık ikimizde pazartesi git sende belli olur ikimiz de burda güzel haber vericez Rabbim in izniyle tamam mı pozitifim ve pozitifsin Allahın izniyle ikimizinde yüzü gülecek inş
Kızlar içim içime sığmıyor ya günler geçmiyor salı günü doluyor günüm çok heyecanlıyım. Hasta olmak istemiyorum bebiş istiyorum ilk aşılamamdı bu inşallah tutmuştur. Rabbim isteyen herkese versinValla bende anlamıyorum ama İnternete yaz beta hcg değerleri diye çıkıyor
Benimkidir özel hastane devlet değil ve ben sadece 64 TL'ye yaptırdım aşılamamıInsalah bebislerinize kavusursunuz kizlar bnde simdi yeni bi doktorla tanismaya gidiyorum 600 liraya yapiormus asilama tahlillerini al gel dedi hayirlisi...
İnşallah yükselir canımİnş canım inş benim de değerim inş yükselir pazartesi belli olcak heyecan dolu bekleyişler
Nasil yani 64 tl mi?? Nerde nasil anlatir misinBenimkidir özel hastane devlet değil ve ben sadece 64 TL'ye yaptırdım aşılamamı
Gecerli bir rahatszligmz yok die kuzum vajinismus hastalgndan dolayi asilamayi ucretsiz yapmazlar banaCnm devlette neden yaptırmiyorsun
Devlet hastanesi değil bulunduğum yerde bir devlet iki özel hastane var tabii özel kliniklerde var kliniklerde pahalıdır büyük ihtimal ama ben özel hastaneye gidiyorum. Muayene 53 tl. Ve aşılamayı 64 tl ye yaptırdım.Nasil yani 64 tl mi?? Nerde nasil anlatir misin
Tabii mutlaka inşallah tüm sıkıntıları aşarızAnladım canım her evliliğin bir sınavı var maddi manevi demekki Rabbim bu yolda mücadele etmemizi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?