aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Aldım canım 2,34 çıktı dOktar hamilesin ve hamile degilsin diyemeyiz dedi pazartesi tekrar kan ver yükselebilir de düşebilir de dedi senin bilgin var mı canım idrar testine bakma sen orda çıkmaz daha
Erken yapılan testten yaptım ama internet tede geç döllenme olduysa geç bellı olur diyo inşallah sende bende hamileyızdır yaaa

Erken yapılan testten yaptım ama internet tede geç döllenme olduysa geç bellı olur diyo inşallah sende bende hamileyızdır yaaa
Evet canim düşünmeyelim artık ikimizde pazartesi git sende belli olur ikimiz de burda güzel haber vericez Rabbim in izniyle tamam mı pozitifim ve pozitifsin Allahın izniyle ikimizinde yüzü gülecek inş

Evet canim düşünmeyelim artık ikimizde pazartesi git sende belli olur ikimiz de burda güzel haber vericez Rabbim in izniyle tamam mı pozitifim ve pozitifsin Allahın izniyle ikimizinde yüzü gülecek inş
Amin canım benim o kadar ihtiyacım varki hamile tüm diyebilmeye çok istiyorum eşime sürpriz yapmayı yaa çok inşallah hamileyizdir Allah'ım sen büyüksün bizlerin hasretini dindir

Aminn kizlar Rabbim gonlunuze gore versin insalah size bisi sormak istiyorum bu beta hcg degerlerini ben hic anlamadim dogrusu tamamen negatif nasil oluo

Insalah bebislerinize kavusursunuz kizlar bnde simdi yeni bi doktorla tanismaya gidiyorum 600 liraya yapiormus asilama tahlillerini al gel dedi hayirlisi...

Anladım canım her evliliğin bir sınavı var maddi manevi demekki Rabbim bu yolda mücadele etmemizi istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…