Tam umudunu kestiğinde geliyor hamilelik haberi zaten.bence sen çok beklemeden yengene bi test yapsak mı diye çıtlat.rabbim gönlünüze göre versin.inşallah güzel haberi alırsınızMerhaba kızlar, size birşey danışmak istiyorum. Şimdiye ye kadar aşılama ve tüp bebek yaptırıp negatif olan ve sonradan kendiliginden hamile kalan var mi. Benim yengem var 10 senelik evli fakat çocuğu olmuyor asilama ve tüp bebek yaptılar fakat tutmadi. Ama bana 2 akşam önce göğüslerim çok ağrıyor. Adetim de fazla olmadı bu ay dedi. Bide bu aksam yemek yedikten sonra içim çok kötü oldu dedi. Benimde aklımdan acaba gebelik olabilir mi diye geldi ama soyleyemedim umutlanmamasi için. Nasıl deyim test yapsana diye. Negatif çıkarsa üzülurse tekrardan diye. Ama ben umutlandım biraz
Insalllah canim ya.☺Benimde aklıma test alıp öyle gitmek var ama ben hamileligimi öğrendiğimde onunda tüp bebek sonucunu öğrendi ve negatifti o yüzden korkuyorum.Tam umudunu kestiğinde geliyor hamilelik haberi zaten.bence sen çok beklemeden yengene bi test yapsak mı diye çıtlat.rabbim gönlünüze göre versin.inşallah güzel haberi alırsınızo kadar zaman onca duadan sonra Rabbim hediyesini esirgemez.içime doğdu bence yengen hamile
Yüreğin güzel ki yengenin yanında olduğunu göstermek için böyle birşey yapıyorsun.bunu yanlış anlayacağını düşünmüyorum.ne mutlu sana ki kendi mutluluğunu yaşarken,bencillik yapmayıp yengenin mutsuzluğunun yükünü hafifletmeye çalışıyosun.(yengen abinin eşi mi amcanın mı bilmiyorum amaInsalllah canim ya.☺Benimde aklıma test alıp öyle gitmek var ama ben hamileligimi öğrendiğimde onunda tüp bebek sonucunu öğrendi ve negatifti o yüzden korkuyorum.
Bende çok heyecanlıyım yaa yarın bende gitseniz yoksa salı yı mı beklesemmm bilemedimmmIyi aksamlar kizlar Yarın pazartesi umutla bekliyorum nasılsın iyi misin ben bir tuhafım ya yarın nasıl olucak ve yarın öğleden sonra nasıl gelecek
İnşallah isteğin gerçek olur bende 20 şubatta yaptırdım aşılamamı . salı günü 15. Günüm olacak ve doktora gideceğim umarım hayallerimiz gerçek olur .Merhaba arkadaşlar
Benim ilk aşılamam, 21 Şubatta yapıldı.
Salı günü 14.günüm çok sabırsızlanıyorum.
Eğer negatif ise çok çok üzüleceğim herkes gibi...
Çok şişkinlik yaptı bende, kasık ağrım ilk günden beri oluyor ama dayanılmacak gibi değil. Ya da çok mu kendimi dinliyorum bilemiyorum.
Dualarımda siz de varsınız, Allahım herşeyin hayırlısını versin.
Ayy inşallah olumlu sonuç alırsın, hadi hayırlısı bakalım:)İnşallah isteğin gerçek olur bende 20 şubatta yaptırdım aşılamamı . salı günü 15. Günüm olacak ve doktora gideceğim umarım hayallerimiz gerçek olur .
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırızAyy inşallah olumlu sonuç alırsın, hadi hayırlısı bakalım:)
İnşallah hepimiz olumlu sonuç alırızAyy inşallah olumlu sonuç alırsın, hadi hayırlısı bakalım:)
Üzülme öyle hemen canım kıyamam Rabbim. Büyük öyle adet oldum diye kan vermemezlik yapma üstüne görme diye birşey var biliyorsun bi umut yarın git mutlaka olur muO kadar çok istiyordum ki buraya hamileyim kızlar deyip sizlere umut olmayı ama nasip değilmiş yarım kaldı yine umudum. Adet oldum bugün kızlar ve çok güzel üzgün bi haldeyim çok ümitliydim ilk aşılamamdı
Çok üzüldüm canım yaa tam bir hayal kırıklığı seni o kadar iyi anlıyorum kiO kadar çok istiyordum ki buraya hamileyim kızlar deyip sizlere umut olmayı ama nasip değilmiş yarım kaldı yine umudum. Adet oldum bugün kızlar ve çok güzel üzgün bi haldeyim çok ümitliydim ilk aşılamamdı
İdare eder yaa, beklemedeyim Sen nasılsın?Kızlar nasilsiniz
Bende kan verdim bugün 18 çıktı cumaya gel dedi tekrar yükselirse gebesin deriz dedi şimdilik bişey diyemiyoruz dendiİdare eder yaa, beklemedeyim Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?