aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Bende kan verdim bugün 18 çıktı cumaya gel dedi tekrar yükselirse gebesin deriz dedi şimdilik bişey diyemiyoruz dendi
Gerçekten miii çok sevindim inşallah hayırlısıyla yükselir. Ama 18 de çok iyi bir rakam. Darısı bizlerin başına kaçıncı günün bugün canım?

Canım 20 şubatta ilk aşılamami oldum sende benden bir gün sonra yaptırdın galiba kan ver çıkar seninde gerçekten iyi mi yaaa deger

Iyi aksamlar kizlar bende bugun basladim 2. Asilamanim tedavisine biliosunuz ilk asilamam tutmadi bu sefer dr ve hastane degisikligi yaptim daha once klomenle yumurtaliklarim buyumustu simdi dr purugon igne verdi dua edin bana bu sefer tutsun

Kızlar Allah buyuk mücadeleye devam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım puregon iğne çok iyi bende kullanmistim

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim 3.asilamami yaptirdim bugun kan tahlili yaptirdim 100.7 cikti doktorum persembe bi daha cagirdi iyi bi degerdir insallah allah sizlerede nasip etsin

Merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim 3.asilamami yaptirdim bugun kan tahlili yaptirdim 100.7 cikti doktorum persembe bi daha cagirdi iyi bi degerdir insallah allah sizlerede nasip etsin
Maşallah canım, hayırlı olsun çok sevindim
Belirtin oldu mu peki canım?

Cnm hayırlı olsun kaçıncı günde ki değer bu benim ki galiba geç döllenme

Öyle düşünme cnm bnm.vardır bunda da bir hayır.Rabbim dermansız dert vermezmiş.bak bnm de tutmadı ilk aşılamam ama ben artık daha rahatım nedense çünkü güzel Allahım sesimizi duyuyo ve elbet anne olacağımız hayırlı zaman için bekletiyo.sakın umutsuz olma emi

Bende kan verdim bugün 18 çıktı cumaya gel dedi tekrar yükselirse gebesin deriz dedi şimdilik bişey diyemiyoruz dendi
Değer 5'in üzerindeyse hamilesin demek oluyo tatlım.bu çok güzel bi haber.senin adına çoook sevindim.Rabbim bize de hayırlı zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin.
inşallah bebişini de sağlıkla kucağına alırsın cnm bnm

Hayırlı olsun canım.Dilerim sağlıkla,hayırlısıyla o cennet kokusuna kavuşursun dokuz ay sonra

Hayırlı olsun canım.Dilerim sağlıkla,hayırlısıyla o cennet kokusuna kavuşursun dokuz ay sonra
Allah razi olsun sizlerede ne yakin zamanda saglikla nasip olsun insallah ama persembe olmadan rahatliyamicam sanirim

Kızlar teşekkür ederim dilerim rabbimden tez zamanda hayırlısı ile size de bu haberi almak nasip etsin öyle içten dua ediyorum ki çok şükür bizde hamileyız deyin tez zamanda inş Rabbim kullarının sesini duyar sizi seviyorum

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…