Gerçekten miii çok sevindim inşallah hayırlısıyla yükselir. Ama 18 de çok iyi bir rakam. Darısı bizlerin başına kaçıncı günün bugün canım?Bende kan verdim bugün 18 çıktı cumaya gel dedi tekrar yükselirse gebesin deriz dedi şimdilik bişey diyemiyoruz dendi
Allahım iyi haberler nasip etsin sana ve cümlemize inşallah canım inş hayırlısı ileCanım 20 şubatta ilk aşılamami oldum sende benden bir gün sonra yaptırdın galiba kan ver çıkar seninde gerçekten iyi mi yaaa deger
Canimmm simdi okudum cok uzuldum ama bak biliosun bnmde tutmadi allahtan umit kesilmez kuzum dua edelim birbirimizeEvet yaptırıcam 2. Yide canım yarından sonra gidicem doktora
Kuzuşkommm bebis mi beklion senn hamişmisin cookkk sevindimm saglikla kucagina alKızlar Allah buyuk mücadeleye devam Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım puregon iğne çok iyi bende kullanmistim
Maşallah canım, hayırlı olsun çok sevindimMerhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim 3.asilamami yaptirdim bugun kan tahlili yaptirdim 100.7 cikti doktorum persembe bi daha cagirdi iyi bi degerdir insallah allah sizlerede nasip etsin
Öyle gibi gözüküyor canım şimdilik inş tutunurKuzuşkommm bebis mi beklion senn hamişmisin cookkk sevindimm saglikla kucagina al
Evet canim oldu gece terlemelerim oldu karnimda sislik gerginlik oldu bide kabizlik yasadimMaşallah canım, hayırlı olsun çok sevindim
Belirtin oldu mu peki canım?
Cnm hayırlı olsun kaçıncı günde ki değer bu benim ki galiba geç döllenmeMerhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim 3.asilamami yaptirdim bugun kan tahlili yaptirdim 100.7 cikti doktorum persembe bi daha cagirdi iyi bi degerdir insallah allah sizlerede nasip etsin
Canim bugun benim tam 15.gun adetiminde ilk gunu senin kacinci gunde bakildi banada persdmbe tekrar bakip konuscaz dedilerCnm hayırlı olsun kaçıncı günde ki değer bu benim ki galiba geç döllenme
Öyle düşünme cnm bnm.vardır bunda da bir hayır.Rabbim dermansız dert vermezmiş.bak bnm de tutmadı ilk aşılamam ama ben artık daha rahatım nedense çünkü güzel Allahım sesimizi duyuyo ve elbet anne olacağımız hayırlı zaman için bekletiyo.sakın umutsuz olma emiO kadar çok istiyordum ki buraya hamileyim kızlar deyip sizlere umut olmayı ama nasip değilmiş yarım kaldı yine umudum. Adet oldum bugün kızlar ve çok güzel üzgün bi haldeyim çok ümitliydim ilk aşılamamdı
Değer 5'in üzerindeyse hamilesin demek oluyo tatlım.bu çok güzel bi haber.senin adına çoook sevindim.Rabbim bize de hayırlı zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin.Bende kan verdim bugün 18 çıktı cumaya gel dedi tekrar yükselirse gebesin deriz dedi şimdilik bişey diyemiyoruz dendi
Hayırlı olsun canım.Dilerim sağlıkla,hayırlısıyla o cennet kokusuna kavuşursun dokuz ay sonraMerhaba arkadaslar uzun zamandir yazamadim 3.asilamami yaptirdim bugun kan tahlili yaptirdim 100.7 cikti doktorum persembe bi daha cagirdi iyi bi degerdir insallah allah sizlerede nasip etsin
Allah razi olsun sizlerede ne yakin zamanda saglikla nasip olsun insallah ama persembe olmadan rahatliyamicam sanirimHayırlı olsun canım.Dilerim sağlıkla,hayırlısıyla o cennet kokusuna kavuşursun dokuz ay sonra
Amin inşallahÖyle düşünme cnm bnm.vardır bunda da bir hayır.Rabbim dermansız dert vermezmiş.bak bnm de tutmadı ilk aşılamam ama ben artık daha rahatım nedense çünkü güzel Allahım sesimizi duyuyo ve elbet anne olacağımız hayırlı zaman için bekletiyo.sakın umutsuz olma emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?