- 25 Şubat 2017
- 67
- 23
- 3
- 37
Amin canım benim inş ya Rabbim büyük 3,5 yıldır bekliyorumDeğer 5'in üzerindeyse hamilesin demek oluyo tatlım.bu çok güzel bi haber.senin adına çoook sevindim.Rabbim bize de hayırlı zamanda bu güzel haberi almayı nasip etsin.
inşallah bebişini de sağlıkla kucağına alırsın cnm bnm
İnşallah değerlerin yükselir canım çok sevindim bizlerde görürüz inşallah bugünleriAmin canım benim inş ya Rabbim büyük 3,5 yıldır bekliyorum
Bugün Gidicem doktora canımUmutla bekliyorum kan verdin mi bugün hasta da olsan kan ver demiştim
Cnm naptin gittin mi doktoraBugün Gidicem doktora canım
Saat 4 de canımBugün Gidicem doktora canım
Naptin canimSaat 4 de canım
Çok sevindim canım yaKızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Sabah idrar testi yaptım sonuç pozitif
Kan testi de yaptırdım 460 çıktı:)
Çok heyecanlıyım..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Pko hastasıyım, eşimde bir problem yok.
Kolomen+ovitrelle ve ardından aşılama..
Hep dua ettim kendim içinde sizin içinde, inşallah herşeyin hayırlısı olur
Kuşumm naptn aklim sendeSaat 4 de canım
Çok sevindim cnm bnmKızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Çok heyecanlıyım..
Çok sağol canım ya, gerçekten yerimde duramıyorum çok bambaşka bir duyguymuş, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.Çok sevindim cnm bnmbebeğin sana sımsıkı tutunur da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah neler hissediyosun peki? yerinde duramıyosundur
Düşünmemeye çalış balım.o güzel haberi almaya adım atmışsın ya ne mutlu sana.inşallah da devamı gelirİnş benim de değer yükselmiştir kafama takmayım diyorum ama takıyorum işte
Rabbim tez zamanda güzel hayırlı haberler almak nasip etsin hep dualarım dasiniz olucak inş hepimizin yüzü gülecek canım benim hep düşünüyorum ve dua ediyorum buna emin olunDüşünmemeye çalış balım.o güzel haberi almaya adım atmışsın ya ne mutlu sana.inşallah da devamı gelirmalesef bize 5in üzerinde bir değer görmek bile nasip olmadı henüz napalım Allah'a sığınıp dualarla hayırlı zamanı bekliyoruz.sen de bizim için dua et emi.
Benimde yuUm gulucekmi bu seferRabbim tez zamanda güzel hayırlı haberler almak nasip etsin hep dualarım dasiniz olucak inş hepimizin yüzü gülecek canım benim hep düşünüyorum ve dua ediyorum buna emin olun
Çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallahKızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Çok heyecanlıyım..
Canım gittim dün doktora. Klomene baslıycam tekrar ve ayın 17 sinde kontrole gidicem. Hamile olan herkes dua etsin bize hamilelerin duası kabul olurmuşKuşumm naptn aklim sende
Yükselecek canım inşallah sağlıcakla tutunacak sanaRabbim tez zamanda güzel hayırlı haberler almak nasip etsin hep dualarım dasiniz olucak inş hepimizin yüzü gülecek canım benim hep düşünüyorum ve dua ediyorum buna emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?