aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Amin canım benim inş ya Rabbim büyük 3,5 yıldır bekliyorum

Kızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Sabah idrar testi yaptım sonuç pozitif
Kan testi de yaptırdım 460 çıktı:)
Çok heyecanlıyım..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Pko hastasıyım, eşimde bir problem yok.
Kolomen+ovitrelle ve ardından aşılama..
Hep dua ettim kendim içinde sizin içinde, inşallah herşeyin hayırlısı olur

Çok sevindim canım ya

Canimmm hayirlisi olsun 2 gunde bir tekrarla testi insalah bebisin saglikla tutunur gunden gune artar degerin :)

Çok sevindim cnm bnm bebeğin sana sımsıkı tutunur da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah neler hissediyosun peki? yerinde duramıyosundur

Çok sevindim cnm bnm bebeğin sana sımsıkı tutunur da hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah neler hissediyosun peki? yerinde duramıyosundur
Çok sağol canım ya, gerçekten yerimde duramıyorum çok bambaşka bir duyguymuş, inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder.

İnş benim de değer yükselmiştir kafama takmayım diyorum ama takıyorum işte
Düşünmemeye çalış balım.o güzel haberi almaya adım atmışsın ya ne mutlu sana.inşallah da devamı gelirmalesef bize 5in üzerinde bir değer görmek bile nasip olmadı henüznapalım Allah'a sığınıp dualarla hayırlı zamanı bekliyoruz.sen de bizim için dua et emi.

Rabbim tez zamanda güzel hayırlı haberler almak nasip etsin hep dualarım dasiniz olucak inş hepimizin yüzü gülecek canım benim hep düşünüyorum ve dua ediyorum buna emin olun

Çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…