Hamilesin canım kesin hayırlı sı olsunArkadaslar benim pazartesi yani 15.gunde 100 cikmisti bugun ise 462.9 cikti doktor saliya randevu verdi tekrar kan bakip ultrasonla bakacaklardir artik kesinlesmistir dimi
Maşallah canım yükselmiş daim olsun bana sorarsan çok iyi biliyorsun benim 25.günüm de 18 çıktı inşallah bebislerimiz tutunur Allahın izniyleArkadaslar benim pazartesi yani 15.gunde 100 cikmisti bugun ise 462.9 cikti doktor saliya randevu verdi tekrar kan bakip ultrasonla bakacaklardir artik kesinlesmistir dimi
Pardon 15.günüm de dicektim klavye yanlış yazmisMaşallah canım yükselmiş daim olsun bana sorarsan çok iyi biliyorsun benim 25.günüm de 18 çıktı inşallah bebislerimiz tutunur Allahın izniyle
Ne yaptın balım? Kan değerin yükselmiştir inşallah.Kızlar hastaneye gidip kan verdim dua edin inşallah yükselmiştir seviyorum sizi
Canım pazartesi 18 di biliyorsun bugün 84 oldu yükselmiş ama Pazartesi tekrar kan istediNe yaptın balım? Kan değerin yükselmiştir inşallah.
Hakkında hayırlısı kuzum.inşallah daha da yükselir de yüreğin ferahlar artık.Canım pazartesi 18 di biliyorsun bugün 84 oldu yükselmiş ama Pazartesi tekrar kan istedi
Bugün de kan verecektiniz sonucu merak ettim yükseldi mi acabaCanım pazartesi 18 di biliyorsun bugün 84 oldu yükselmiş ama Pazartesi tekrar kan istedi
Malesef 52 ye düşmüş ağrım çoktu kanamam vardı gece de acile gittim 32 ye düşmüş nasip düşüyorBugün de kan verecektiniz sonucu merak ettim yükseldi mi acaba
Kimyasal gebelik ozaman bende yaşamıştım hakkınızda hayırlısı olsunMalesef 52 ye düşmüş ağrım çoktu kanamam vardı gece de acile gittim 32 ye düşmüş nasip düşüyor
Canım bnm çok üzüldüm.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMalesef 52 ye düşmüş ağrım çoktu kanamam vardı gece de acile gittim 32 ye düşmüş nasip düşüyor
Amin cnm inşallahCanım bnm çok üzüldüm.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?