aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaslar benim pazartesi yani 15.gunde 100 cikmisti bugun ise 462.9 cikti doktor saliya randevu verdi tekrar kan bakip ultrasonla bakacaklardir artik kesinlesmistir dimi

Arkadaslar benim pazartesi yani 15.gunde 100 cikmisti bugun ise 462.9 cikti doktor saliya randevu verdi tekrar kan bakip ultrasonla bakacaklardir artik kesinlesmistir dimi
Maşallah canım yükselmiş daim olsun bana sorarsan çok iyi biliyorsun benim 25.günüm de 18 çıktı inşallah bebislerimiz tutunur Allahın izniyle

Insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bebislerimizide bizmle eylesin salida ultrasonda bi goreyim ama her gunun farkli heyecani varmis

Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, en çok merak edilen; Doğum Kontrol Hapı Bırakıldıktan Sonra Hamile Kalma Süreci Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü Tv için yanıtladı.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Sali gunu gittik doktora ama kendisini goremedik ama deferim 2800lere cikmis sukur bakalim haftaya kendisini gorucez dedi doktor kese degil direk bebegi gorcez sanirim

Aşılamamın 8.günü bitti bugün. Aşırı gaz ve kabızlık var ama bunlar zaten bana ara ara uğrayan şeyler. Göğüslerimde epey ağrı var ve kasiklarimda biraz sanci var. Ama bunlar da adet belirtisi. Bilmiyorum bi umutlaniyorum, bi hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum. Beklemek ne zormus psikolojim bozuldu resmen

Merhaba kızlar bende 11 martta 3.aşılamamı yaptırdım bekliyorum..birincisi tuttu ama düşük oldu kan pıhtılaşması varmş ikinci aşılamam da ara kanama yaşadm negatif oldu bu kez oksapar kan sulandırıcı iğne kıllanıyorum inş bu sonuncu ve meleğime kavuşturan olur Çok gerginim bu kez kendimi dinlemekten de psk bozuldu artk Hayırlı cumalar herkese Allah dualarmzı kabul etsn

Mrb kızlar hayirlisi ile kavuşuruz inş bebeklerimiz e beklemek zor bende çok zor bekledim ümit etmek te güzel ama sonu hüsran oldu biliyorsunuz benim bende doktora tekrar gitcem tedaviye başlamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…