neden iki kez yapıldı canım hoşgeldin bu aradaMerhaba ben de aranıza yeni katıldım. Benim de ikinci aşılamam gerci birincisine aşılama denirse tabi resmen ölüyordum. Ohss tanısı ile üç gün hastenede yattim. Devlet hastanesinde yaptırmıştım. Pco hastasıyım esimde de hareket geriligi var. Birinci aşılamamdan dört ay sonra özel de ikinci aşılamayı yaptırdık. Bu gün sekizinci günüm dünden beri kasıklarda batma bel ağrısı göğüsler de iyice büyüme hassasiyet kabızlık başladı. Bu kez umudum yoktu. Birinci de çok umutluydum. Ama psikolojim bozuldu. Sizin yazdıklarınızı okuyunca yine umutlandım. Bana birde mart 11 ve 13 gunleri iki kere aşılama yapıldı. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin. Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatır inşallah
kalp atışını duydunuz mu? kalp atışını falan 6. haftadan sonra mı duyuyoruz acabaSali gunu gittik doktora ama kendisini goremedik ama deferim 2800lere cikmis sukur bakalim haftaya kendisini gorucez dedi doktor kese degil direk bebegi gorcez sanirim
amin inşallah ben de haftaya test yapmayı düşünüyorum acaba direk kan tahlili mi yaptırsam siz adetinize kaç gün kala test yaptıdınız?Rabim insaAllah bir bekleyis icinde olanlara beklediklerini Nasip eder...
Cnm benim asilama degil sadece konuya gozum takildi yazmak istedim asilamadan sonra nezaman cikar bilemiyorum ama ben adet gunumde ovulasyon testiyle ogrendim hamileligimi arkasindan gebelik testi yaptim kop koyu cikti ama dr gitim ne kese ne baska bisey gozukmedi sonradan ortaya ciktiki ikiz gebelikmis diye cok cabuk gebelik testi pozitiflesmisamin inşallah ben de haftaya test yapmayı düşünüyorum acaba direk kan tahlili mi yaptırsam siz adetinize kaç gün kala test yaptıdınız?
hadi ya sizin adınıza çok sevindim ALLAH hayırlı sağlılklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarını analı babalı büyütmek nasip etsin canım ben de normol yolla ilişki oldu ama iğneler ile yumurtalarım oluştu geçen hafta perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldu bakalım beklemedeyim ben de..Cnm benim asilama degil sadece konuya gozum takildi yazmak istedim asilamadan sonra nezaman cikar bilemiyorum ama ben adet gunumde ovulasyon testiyle ogrendim hamileligimi arkasindan gebelik testi yaptim kop koyu cikti ama dr gitim ne kese ne baska bisey gozukmedi sonradan ortaya ciktiki ikiz gebelikmis diye cok cabuk gebelik testi pozitiflesmis
Guzel dualarin icin cok tesekurederim cnm Rabin herkese nasip etsin insaAllah yok valla cnm hic bir belirtim yok tu tesedufen ogrendim valla benhadi ya sizin adınıza çok sevindim ALLAH hayırlı sağlılklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin evlatlarını analı babalı büyütmek nasip etsin canım ben de normol yolla ilişki oldu ama iğneler ile yumurtalarım oluştu geçen hafta perşembe günü çatlatma iğnesi vuruldu bakalım beklemedeyim ben de..
bir belirtin varmıydı canım?
bana dua edersen çok sevinirim inşallah ben de hayırlarla sağlıcakla bebeğimin haberini alırımGuzel dualarin icin cok tesekurederim cnm Rabin herkese nasip etsin insaAllah yok valla cnm hic bir belirtim yok tu tesedufen ogrendim valla ben
InsaAllah Rabim seni ve tum isteyenleri sevindirsin cnmm Allahim 99 isminin yuzu suyu hurmetine nasip etsin insaAllahbana dua edersen çok sevinirim inşallah ben de hayırlarla sağlıcakla bebeğimin haberini alırım
Hoş buldum canım. Bu özel hastane de iki kere yapılıyormuş. Çünkü catlatma ignesinin bir hafta süresi varmış. Dört yumurtam olmuştu. Aşılama esnasında bakılıyor yumurta çatlamış mı diye ilk aşılamam da ikisi ikinci aşılamam da diğer iki çatlamıştı ve birde spermin gitti mi diye ultrasonla hep baktılar.
Benim de normal karından bakıldı. Inşallah hayırlısı ile rabbim isteyen herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Benim ilk aşılamamda cok ağrım vardı. Bunda çok rahatım iki gündür kasiklar da batma hafif bel ağrısı göğüsler de hassasiyet ve şişlik kabızlık bir de akıntı var.Benim de normal karindan olan ultrasonla baktılar spermlere, aşılama sırasında. Hatta ekrani bana cevirip bak görüyor musun dedi doktorum ama ben o sırada çığlık attığım için bakamadim. Ama aşılama bi kez yapıldı, tek yumurtam vardi zaten.insallah tutar sizinki de benimki de :)
Benim de normal karından bakıldı. Inşallah hayırlısı ile rabbim isteyen herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Benim ilk aşılamamda cok ağrım vardı. Bunda çok rahatım iki gündür kasiklar da batma hafif bel ağrısı göğüsler de hassasiyet ve şişlik kabızlık bir de akıntı var.Benim de normal karindan olan ultrasonla baktılar spermlere, aşılama sırasında. Hatta ekrani bana cevirip bak görüyor musun dedi doktorum ama ben o sırada çığlık attığım için bakamadim. Ama aşılama bi kez yapıldı, tek yumurtam vardi zaten.insallah tutar sizinki de benimki de :)
ALLAH RAZI OLSUN canımInsaAllah Rabim seni ve tum isteyenleri sevindirsin cnmm Allahim 99 isminin yuzu suyu hurmetine nasip etsin insaAllah
Sizin sorun neydi aşılama yapıldı? Ne zaman test yapacaksınız? Inşallah tutmuşturMerhaba arkadaşlar:) ben de 9martta 3. aşılamamı oldum. İlki tutmuştu ama çoğul gebelik oldu ve 26.haftada Doğum gerçekleştiği için yaşamadılar.. 2. Tutmadı bu da üçüncü... rabbim herkesin gönlüne göre versin birbirimize dua edelim
İnşallahh herkesinki hayırlısıyla tutar.. Pko benim rahatsızlığım. Eşimde sıkıntı yok. 23 Mart'a çıkabilirsem:) kan testi için hastaneye gideceğimSizin sorun neydi aşılama yapıldı? Ne zaman test yapacaksınız? Inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?