Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerle buraya gelirsinİnşallahh herkesinki hayırlısıyla tutar.. Pko benim rahatsızlığım. Eşimde sıkıntı yok. 23 Mart'a çıkabilirsem:) kan testi için hastaneye gideceğim
Merhaba arkadaşlar:) ben de 9martta 3. aşılamamı oldum. İlki tutmuştu ama çoğul gebelik oldu ve 26.haftada Doğum gerçekleştiği için yaşamadılar.. 2. Tutmadı bu da üçüncü... rabbim herkesin gönlüne göre versin birbirimize dua edelim
İnşallah amin. çok isterim bunuRabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerle buraya gelirsin
Rabbim cümlemizin kucağını doldursun kesinlikle geçmiyor zaman..Tabiki hiç kolay olmadı.. riskli gebelik olduğu için nerdeyse gebelik boyunca hastanede yattım. Sonra Doğum yaptım ve hiç kucağıma bile alamadım 1 gün küvezde yaşadılar. Doğum sırasında plasentalardan biri çıkmadı rahmime yapışmış zorla çıkardılar nerdeyse rahmim de gidiyordu..göğüslerimde çok süt doldu. Bebek olmadığı için o da çok sıkıntı oldu.. neyseki Allah'a şükürler olsun bu imtihan geride kaldı hala şansım var ve en önemlisi cennette 2 yavrum varYaa basınız sagolsun 26 hafta emek verip kaybetmek de zor, Allah sabir versin..insallah yeni yavrularla doldursun kucaginizi. Benim de 22 mart tahlil tarihim,zaman gecmek bilmiyor
Başınız sağolsun çok zor bir durum rabbim sabır versinRabbim cümlemizin kucağını doldursun kesinlikle geçmiyor zaman..Tabiki hiç kolay olmadı.. riskli gebelik olduğu için nerdeyse gebelik boyunca hastanede yattım. Sonra Doğum yaptım ve hiç kucağıma bile alamadım 1 gün küvezde yaşadılar. Doğum sırasında plasentalardan biri çıkmadı rahmime yapışmış zorla çıkardılar nerdeyse rahmim de gidiyordu..göğüslerimde çok süt doldu. Bebek olmadığı için o da çok sıkıntı oldu.. neyseki Allah'a şükürler olsun bu imtihan geride kaldı hala şansım var ve en önemlisi cennette 2 yavrum var
Günaydın arkadaşlar. Ben grip oldum çok kötüyüm aşılamamın dokuzuncu günü ilaç alsam birsey olur mu?
Bende öyle düşündüm bugün de hafta sonu ya doktoru mu rahatsız etmek istemedim. Benim gibi grup olan varsa ne yaptı diye buraya yazdım.Kendini hamile gibi düşün kafana göre ilaç alma demişti doktorum. Ama siz arayip sorabilirsiniz doktorunuza
Benim 11.gunum. herkes kendi vucudunu tanır. Ben adetten önce vucudumda sadece kendi duyduğum bi koku hissederim,icimden icimden. Ve su an o kokuyu hissediyorum yine. Adet olacagima yüzde doksan eminim gibi bişey. İnanılmaz kotuyumArkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor? Belirtiler nasıl??
Bende iyi değilim grip oldum ve bugün kasıklarım da ve göğüslerim de çok ağrı varArkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor? Belirtiler nasıl??
Sizinle aramız da bir gün var benimde dokuzuncu günümBenimde 10. Günüm ve bir kaç gündür çok garip bi şekilde tek taraflı bel ağrısı var Bi kaç gün önce sadece sol taraf ağrırken bugün sadece sağ taraf ağrıyor. Göğüsler Zaten aşılama gününden itibaren hassas.. sizin anlayacağınız ben de iyi sayılmam Hakkımızda hayırlısı...
Evet sanıyorum üçümüzün arasında da birer gün varSizinle aramız da bir gün var benimde dokuzuncu günüm
Hemen üzülme canım benimde öyle ama gebelik olunca da böyle adet sancısı gibi olurmuşİnşallah rüyan doğru çıkar.. benim karnım ağrımaya başladı olmadı galiba çok üzgünüm
As bugün kaçıncı günün inşallah tutar bebeğini kucağına alırsınSelam kızlar bi süredir yazmıyorum ama takipteyim merak etmeyin.
Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamamda daha çok sancı cekmiştim yatmıştım bi kaç gün. ama şükür bunda o kadar değilim. Sizler nasılsınız geçen ay aşılama yaptırıp tutmayan arkadaşlar ne yaptınız bu ay tekrar yaptırdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?