aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Yaa basınız sagolsun 26 hafta emek verip kaybetmek de zor, Allah sabir versin..insallah yeni yavrularla doldursun kucaginizi. Benim de 22 mart tahlil tarihim,zaman gecmek bilmiyor

Yaa basınız sagolsun 26 hafta emek verip kaybetmek de zor, Allah sabir versin..insallah yeni yavrularla doldursun kucaginizi. Benim de 22 mart tahlil tarihim,zaman gecmek bilmiyor
Rabbim cümlemizin kucağını doldursun kesinlikle geçmiyor zaman..Tabiki hiç kolay olmadı.. riskli gebelik olduğu için nerdeyse gebelik boyunca hastanede yattım. Sonra Doğum yaptım ve hiç kucağıma bile alamadım 1 gün küvezde yaşadılar. Doğum sırasında plasentalardan biri çıkmadı rahmime yapışmış zorla çıkardılar nerdeyse rahmim de gidiyordu..göğüslerimde çok süt doldu. Bebek olmadığı için o da çok sıkıntı oldu.. neyseki Allah'a şükürler olsun bu imtihan geride kaldı hala şansım var ve en önemlisi cennette 2 yavrum var

Başınız sağolsun çok zor bir durum rabbim sabır versin

Günaydın arkadaşlar. Ben grip oldum çok kötüyüm aşılamamın dokuzuncu günü ilaç alsam birsey olur mu?

Kendini hamile gibi düşün kafana göre ilaç alma demişti doktorum. Ama siz arayip sorabilirsiniz doktorunuza
Bende öyle düşündüm bugün de hafta sonu ya doktoru mu rahatsız etmek istemedim. Benim gibi grup olan varsa ne yaptı diye buraya yazdım.

Arkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor? Belirtiler nasıl??
Benim 11.gunum. herkes kendi vucudunu tanır. Ben adetten önce vucudumda sadece kendi duyduğum bi koku hissederim,icimden icimden. Ve su an o kokuyu hissediyorum yine. Adet olacagima yüzde doksan eminim gibi bişey. İnanılmaz kotuyum

Benimde 10. Günüm ve bir kaç gündür çok garip bi şekilde tek taraflı bel ağrısı var Bi kaç gün önce sadece sol taraf ağrırken bugün sadece sağ taraf ağrıyor. Göğüsler Zaten aşılama gününden itibaren hassas.. sizin anlayacağınız ben de iyi sayılmam Hakkımızda hayırlısı...

Sizinle aramız da bir gün var benimde dokuzuncu günüm

Günaydın arkadaşlar. Bugün rüyam da kan tahlili yaptırıyordum. Doktor gözünüz aydın hamilesin diyordu. Mutluluktan ucuyordum resmen rabbim inşallah bu duyguyu hepimize yaşatır ☺

İnşallah rüyan doğru çıkar.. benim karnım ağrımaya başladı olmadı galiba çok üzgünüm

Selam kızlar bi süredir yazmıyorum ama takipteyim merak etmeyin.
Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım ilk aşılamamda daha çok sancı cekmiştim yatmıştım bi kaç gün. ama şükür bunda o kadar değilim. Sizler nasılsınız geçen ay aşılama yaptırıp tutmayan arkadaşlar ne yaptınız bu ay tekrar yaptırdınız mı?

Selam kızlar benmde 10.günüm bugün göğüs hassasiyeti ve bel ağrısından başka bişeym yok benmde 3.aşılamam ve çok korkuyorm inş Rabbim nasip etmştir bu kez Cumartesi benim de tahlil günüm ama rüyamda adet oldğumu görüyorum bende birşey hissetmiyorm sanırım olmadı ((

As bugün kaçıncı günün inşallah tutar bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…