- 20 Şubat 2017
- 68
- 28
- 3
Bugün ilk günüm daha CanımAs bugün kaçıncı günün inşallah tutar bebeğini kucağına alırsın
As canım benimde öyle bende bisey hissetmiyorum hakkımız da hayırlısıSelam kızlar benmde 10.günüm bugün göğüs hassasiyeti ve bel ağrısından başka bişeym yok benmde 3.aşılamam ve çok korkuyorm inş Rabbim nasip etmştir bu kez Cumartesi benim de tahlil günüm ama rüyamda adet oldğumu görüyorum bende birşey hissetmiyorm sanırım olmadı((
Benimde onuncu günüm sizce ne zaman test yapsamBugün ilk günüm daha Canım
Bence 13.gün yap. Ya da beklemek istemiyorsan 12 de yap. 10.gün bile kanda sonuç alanlar varmış. İdrar testi yapma ama kan testi yapBenimde onuncu günüm sizce ne zaman test yapsam
Doktorumda adetini bekle dedi. Adet olmazsan yapalım dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum.Bence 13.gün yap. Ya da beklemek istemiyorsan 12 de yap. 10.gün bile kanda sonuç alanlar varmış. İdrar testi yapma ama kan testi yap
Bence de bekle canım ben ilk aşılamam tuttugunda 14.gün kanda öğrenmiştim ama kaybettm malesefDoktorumda adetini bekle dedi. Adet olmazsan yapalım dedi ama ben çok sabırsızlanıyorum.
Başın sağolsun canım. Çok merak ediyorum. Benim de ikinci aşılama ilkin de ohss oldum ölüyordum. Bu aşılama da rahatım üç gündür bel ağrısı kasıklarda batma akıntı kabızlık göğüsler de hassasiyet var.Bence de bekle canım ben ilk aşılamam tuttugunda 14.gün kanda öğrenmiştim ama kaybettm malesefhepimiz aynı sabırsızlığı yaşıyoruz ama acele etme vaktnden önce çiçek açmıyor senin ne belirtilerin var
Aynen öyle yıkılıyo insan ben ilkinde daha çok ümitliydim ama yıkıldım. Bunda ilk heyecan yoktu şimdi çok sabırsızlandım.Ben bi de ilk aşılamamda düşük oldgu için genetik tahlil yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi oksapar iğne kullanıyorum hala her akşam iğne işkencem bitmedi yeterki bebeğim gelsin ama bu kadar emek verip olmayınca da çok üzülüyor yıkılıyor insan
Kesinlikle haklısınız umut edip hayaller kurunca olmaması çook üzüyor.. bugün iyi bir haber aldım sizinle de paylaşayım arkadaşlar tüpleri tıkalı olduğu için 10 yıldır çocuğu olmayan bir tanıdığım istbulda tüp bebek yaptırmış ve bugün haberi geldi Allah'ın izniyle tutmuş:) inşallah bizimki de tez zamanda beklemeden olur...Ben bi de ilk aşılamamda düşük oldgu için genetik tahlil yaptırdım pıhtılaşma çıktı şimdi oksapar iğne kullanıyorum hala her akşam iğne işkencem bitmedi yeterki bebeğim gelsin ama bu kadar emek verip olmayınca da çok üzülüyor yıkılıyor insan
Carsamba sabah kan tahlili vereceğim, meraktan çatlamak üzereyim. Bekledigim adet tarihi de gelmedi daha, gecikmedim yani. Adet olacak gibi kasık ve göğüs ağrım var, üç gundur inanilmaz basim donuyor. Bugun aşırı koku hassasiyeti ve diseti kanamam var. Asilamanin 12.günündeyim.Arkadaşlar nasılsınız belirtiler nasıl umarım iyisinizdir?
Günaydn canım belirtilere takılmamak lazım hiçbşy hissetmeyip hamile kalanlar da var inş öyle oluruz herşey olacagına varacak ama beklemek çok zor Rabbi emeklerimizi boşa çıkarmasnGünaydın arkadaşlar benim bugün adet sancısı akıntı göğüsler de hassasiyet bel ağrısı var. Bugün bebek tutmamış gibi geliyo moralim çok bozuk
Amin canım ama bilmiyorum bugün hiçbir şey hissetmiyorum.Günaydn canım belirtilere takılmamak lazım hiçbşy hissetmeyip hamile kalanlar da var inş öyle oluruz herşey olacagına varacak ama beklemek çok zor Rabbi emeklerimizi boşa çıkarmasn
Hemen moralini bozma canım sen değil miydin bana gebelik belirtisiyle adet sancısının benzediğini söyleyen. Aşağı yukarı herkesin belirtileri aynı benimde tek taraflı bel ağrım ve kasıkta batma var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Herşeyin bir zamanı var..Günaydın arkadaşlar benim bugün adet sancısı akıntı göğüsler de hassasiyet bel ağrısı var. Bugün bebek tutmamış gibi geliyo moralim çok bozuk
Evet canım beklemek resmen psikolojimi bozdu. Tuttu tutmadı düşün bekle çok zor rabbim bu bekleyislerimizi hayırla sonuçlandırır insallahHemen moralini bozma canım sen değil miydin bana gebelik belirtisiyle adet sancısının benzediğini söyleyen. Aşağı yukarı herkesin belirtileri aynı benimde tek taraflı bel ağrım ve kasıkta batma var. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Herşeyin bir zamanı var..
Başın sağolsun canım. Amin rabbim inşallah senin de gönlüne göre versin. Benim akıntı şeffaf kokusuz bazen de su gibimerhaba arkadaşlar, ben de ocak ayında aşılama yaptırmıştım.Ve tutmuştu. Ama ne yazık ki 5 haftalıkken düşük yaptım. 5 günlük bir kanamadan sonra, (kürtaja gerek kalmadı) Şimdi regl olmayı bekliyorum. bu gün düşüğün başladı günden itibaren 30. günüm ama henüz olmadım. Ben aşılama olup sonuç bekleyen arkadaşlarla deneyimimi paylaşmak istedim. Öncelikle regl ile arasında hiç bir fark yok. Defalarca şimdi oldum diye wc ye koştuğumu, tutmadı diye salya sümük ağladığımı bilirim. Sarı kokusuz bir akıntım olmuştu.. Birde göğüslerim şişip, hassaslaşmıştı. Onun dışında ne mide kazınması ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamamıştım. Yani aşılama olup karnım agrıyor regl olacağım diye endişelenip kendinizi yıpratmayın.. Umarım herşey gönlünüzce olur:) bu arada aranızda düşük yapan arkadaşlar varsa düşükten ne kadar sonra regl olduğunu paylaşırsa çok sevinirim...Herkese sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?