aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Başın sağolsun canım. Amin rabbim inşallah senin de gönlüne göre versin. Benim akıntı şeffaf kokusuz bazen de su gibi
evet bi ara onu da yaşadım. Sürekli çamaşır değiştiriyordum. Bir de bilmiyorum. Gebelikten miydi, kullandığımız ilaçlardan mı yüzümde sivice çıkmıştı. Benim regl döneminde bile sivilcem çıkmazdı. Sanırım aldığımız hormonlardan.. Ama bana 14. gün test yaptır demişti doktorum. o kadar karnım agrıdı ki nasıl olsa adet olucam diye yaptırmadım. Sonra baktım gelen giden yok. 19. gün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.. Allahım nasıl bi mutluluk..3-5 gün yaşamak nasip oldu. Ama ona da değer:) Allah tez vakitte yüzümüze baksın :)

Amin canım bugün benim de 11.günüm doktor adetini bekle olmazsa tahlil yapalım dedi. Ayın 24 adet günüm hayırlısı ama zor süreçler. Bende haftaya pazartesi adet olmazsam tahlil yapayım diyorum

Benim de asilamanin 13.gunu bugün. Yarın sabah kan vereceğim. Ölüyorum sancidan,adet olacak gibi degil, adetin ilk günü gibi muthis yogun bi sancı var, bıçaklar saplaniyor resmen. Adet olsam simdiye 3 tane buscopan icmistim, o kadar kuvvetli bi sancı. Goguslerimde çok hassasiyet vardi, bir kac gundur gecti. Ne hissedecegimi bilmiyorum. Yarin sabah kan verecegim, kaç çıkmalı degerim?

canım bildiğim kadarıyla 10'un üzerinde çıkmalı 2 günde 1 çifte katlanarak devam ediyor. Benim 19. günde 96 çıkmıştı

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ben akşam biraz araştırma yaptım 4 haftalık bebek için 1500 değer olması gerekiyormuş

Canım inşallah güzel haberlerle gelirsin. Ben akşam biraz araştırma yaptım 4 haftalık bebek için 1500 değer olması gerekiyormuş

Aaa 1500 çok yüksek bi değer ya. Aşılamanın 14.gunu oyle yüksek olacağını sanmıyorum. Simdi benim son adet tarihimin ilk günü 19 Şubat ve 8 martta da aşılamam yapıldı. Yani adetin 17.gunu yapıldı aşılama. İnşallah hamileysem, yine de subatin 19undan itibaren mi sayılacak haftası? Çok saçma değil mi

Aynen öyle canım 19 mart 4 haftalık olacak bende çok şaşırdım değerin bu yüksek olabilmesine

Aynen öyle canım 19 mart 4 haftalık olacak bende çok şaşırdım değerin bu yüksek olabilmesine
benim gebeliğimin 4. haftasında ( yani adet günümde) değerim 96 çıkmıştı...???? yani bu 1500 de bi yanlışlık var gibi

1500 bencede çok. ben ilk aşılamam tuttuğunda 14. Günde yaptırdığım testte çoğul gebelik olduğu için 262 çıkmış doktor değer çok iyi olması gerektiği gibi falan demişti tek Bebek olursa da 50 150 arasında olur diye tahmin ediyorum

Aşılamanin 13.günü bugün test yaptım dayanamadim. Silik çıktı ikinci çizgi. Yarin kan vereceğim ama şimdiden heveslendim

Selam kızlar geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım ve neredeyse 3 gün mecburiyet dışında kalkmadım çünkü çok agrı ve sancım oldu. Daha sonra ara ara kaşıklarıma kramp gibi agrılar oldu göğüslerimde hassasiyet de vardı ama maalesef adet oldum. Dün 2. Aşılamamı yaptırdım ama dün biraz agrım oldu bugün birşeyim yok devam ediyorum günlük hayatıma. Beden bilmiyorum ama bu kez agrı sancı olmadı. Geçen ay tek yumurta vardı 19 mm. Bu ay 1 tane 15 mm ve birkaç tane küçük vardı bakalım sonuç ne olacak rabbim hepimizin kucağını doldursun

As canım inşallah tutar aşılaman. Birsey dikkatimi çekti 15 mm olduğun da catlattılar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…