aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Arkadaşlar Allah rızası için nolur bilen biri yorum yapsın lütfen ya ama cidden bilgisi olan birinin yorumuna ihtiyacım var bir kadının yumurtası çatlarsa yumurta akı gibi akıntı gelirse gebelik durumu da yoksa mutlaka adet olunur dimi yumurta mutlaka bir şekilde dısarı atılmalı dimi arkadaşlar ??? Bende pko var yumurtalıklarımda küçük küçük kistler var adetim cok düzensiz yumurtalaım sağlıklı büyütemediği için kist oluşturuyormuş ama catlamıs yumurtalıktan dısarı atılmış bir yumurta da mutlaka adet görürüm dimi

Bende pkoluyum canım bizde yumurtlama tembelliği olduğu için kendiliğinden adet olması zor ben hep kontrol haplarıyla adet olurum yoksa üç dört aya bir kendiliğinden olur

Bende pkoluyum canım bizde yumurtlama tembelliği olduğu için kendiliğinden adet olması zor ben hep kontrol haplarıyla adet olurum yoksa üç dört aya bir kendiliğinden olur
Yumurtlama olmadığı için adet göremiyoruz dimi

Kızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah

Cok sevindim canım ☺ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazarmisin

Inan belirtilerimi bilmiyorum bi ara dayanilmax göğüs ağrım vardi,simdi epey hafifledi. Kasıklarımda ciddi bi acı var 3 gündür, adet sancisina benzemiyor, idrar yolu enfeksiyonu falan gibi bi acı. Goguslerimde yesil damarlar belirdi biraz, uçları koyulasti ve minik noktalar çıktı sivilceye benzer. Dişeti kanaması ve yarası çok oldu. Aşılamadan itibaren 3 gun akıntı oldu, 3 gün kesildi, 3 gün oldu, 3 gün kesildi.
Hatirladiklarim bu kadar :)
Hiç yatmadim, asilamadan çıkınca bile eve gitmedik yemege gittik gezdik. Cam sildim, yükseğe uzandim,herseyi de yaptım.
İnşallah hepiniz guzel haberler alırsınız

Arkadaşlar ben dayanamadım bugün yani 13. Gün test yaptırdım 87 çıktı sonuç. Dr. Pozitif dedi İki gün sonra bir daha test için çağırdı :) sizce nasıl ? İlk gebeliğimde 262 çıkmıştı ama üçüzdü bebekler.. inşallah düşük bir değer değildir bu çok emek verdim dua ettim..

Kızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah
İnşallah değerin yüksekir canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…