- 6 Temmuz 2015
- 131
- 91
- 28
- 36
Aynı gün yaptırmışız canım ne zaman test yaptrmayı düşünüosnAyın 11 yaptırdım. Bugün 12.günüm
Cuma adet günüm yarın yaptirsam mı diyorum geri vazgeçiyorum. Çok korkuyorum ya tutmadiysaAynı gün yaptırmışız canım ne zaman test yaptrmayı düşünüosn
Canım ne yaptın kan tahlili verdin miAşılamanin 13.günü bugün test yaptım dayanamadim. Silik çıktı ikinci çizgi. Yarin kan vereceğim ama şimdiden heveslendim
Cuma adet günüm yarın yaptirsam mı diyorum geri vazgeçiyorum. Çok korkuyorum ya tutmadiysa
Inşallah canım hadi hayırlısıKan verdim sonuç bu gece çıkarmış bakalım internetten takip edeceğim. İnşallah guzel haberler olursa buraya yazarim
Bende pkoluyum canım bizde yumurtlama tembelliği olduğu için kendiliğinden adet olması zor ben hep kontrol haplarıyla adet olurum yoksa üç dört aya bir kendiliğinden olurArkadaşlar Allah rızası için nolur bilen biri yorum yapsın lütfen ya ama cidden bilgisi olan birinin yorumuna ihtiyacım var bir kadının yumurtası çatlarsa yumurta akı gibi akıntı gelirse gebelik durumu da yoksa mutlaka adet olunur dimi yumurta mutlaka bir şekilde dısarı atılmalı dimi arkadaşlar ??? Bende pko var yumurtalıklarımda küçük küçük kistler var adetim cok düzensiz yumurtalaım sağlıklı büyütemediği için kist oluşturuyormuş ama catlamıs yumurtalıktan dısarı atılmış bir yumurta da mutlaka adet görürüm dimi
Yumurtlama olmadığı için adet göremiyoruz dimiBende pkoluyum canım bizde yumurtlama tembelliği olduğu için kendiliğinden adet olması zor ben hep kontrol haplarıyla adet olurum yoksa üç dört aya bir kendiliğinden olur
Aynen canımYumurtlama olmadığı için adet göremiyoruz dimi
Hadi hayırlısı canım yarin kaçıncı gününBen ilaç kullanmazsam hiç adet olmam.. benim de test günüm yarın çok heyecanlıyım
yarın 14.günüm canımHadi hayırlısı canım yarin kaçıncı günün
ooo çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin :)Kızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah
Cok sevindim canım ☺ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazarmisinKızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah
Benim 13 yarın tahlil yapacak mısın1
yarın 14.günüm canım
Cok sevindim canım ☺ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Belirtilerini yazarmisin
Kızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah
İnşallah değerin yüksekir canımmArkadaşlar ben dayanamadım bugün yani 13. Gün test yaptırdım 87 çıktı sonuç. Dr. Pozitif dedi İki gün sonra bir daha test için çağırdı :) sizce nasıl ? İlk gebeliğimde 262 çıkmıştı ama üçüzdü bebekler.. inşallah düşük bir değer değildir bu çok emek verdim dua ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?