aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım çok sevindim yarin bende mi yapsam çok korkuyorum

Ben de belirtilerimi söyleyeyim gelecekte bu sayfaları okuyan arkadaşlara da yardımcı olmuş olur 1.aşılama günü karın ağrısı. 2. Aşılama gününden itibaren göğüslerde hassasiyet 3.tek taraflı bel ağrısı 4.kasıklarda batma 5. Yorgunluk 6. Bir iki gün Regl olacağıma inandıracak derecede sancı 7.normal zamana göre artan gaz 8.bir kaç gün koyu kıvamlı sarı akıntı... NOT: 2 sene önce bir aşılamam daha tutmuştu ve adet öncesi belirtileri tamamen farklıydı onda nerdeyse hiç belirti yoktu. O yüzden herkeste kesinlikle aynı olmayabilir...

Kızlar haberlerinize çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin inş :) sizi de sağlıkla kavuştursun.. tutanlar eşlerinin sperm hareket ve sayı değerlerini de yazabilir mi?

Canım bende çok kararsızım aslında eşimden habersiz mi yaptırsam sürpriz olur diyorum negatif çıkarsa da yalnız başıma kaldıramam diye düşünüyorum napsak dersin
Bilmiyorum ki bence yapalım canım çıkarsa süpriz olur. Zaten ben yarın verirsem cuma belli olacak cuma da adet günüm hayırlısı olur inşallah

Kızlar haberlerinize çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin inş :) sizi de sağlıkla kavuştursun.. tutanlar eşlerinin sperm hareket ve sayı değerlerini de yazabilir mi?
Ben hatırlamıyorum canım çok oldu biz eşim için test yaptıralı doktor da bir sıkıntı olmadığını söylediği için pek üstünde durmadım.

canım benim aşılamam tutmuştu ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum. bu gün 2. günüm muayenem var. Bir aksilik olmazsa tekrar aşılama için tedaviye başlayacağım. Ben aşılamaya yıkanmadan önce 150 milyon sperm, yıkandıktan sonra %100 hareketli 95 milyon spermle girmiştim... Ama ona bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim :)

Selam kızlar benimde bugün 10.günüm kasık agrım var günlerdir.adetime 5.gün var.tüm adet belirtilerimi yasıyorum .biraz önce erken cıkan idrar testi yaptım negatif ilk asılamam..umutlarım kayboluyor yine her ayki gibi

Canım daha çok erken geç döllenme de olabilir

Bende vermedim normalde adet günüm çarşamba aşılamam erken yapıldı yarın 15 gün oluyor kızlar aşırı bel ağrım var tek taraflı kasıgıma vuran.. beklerim bi kaç gün daha belki pazartesi falan yaptırırm adet olmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…