Canım çok sevindim yarin bende mi yapsam çok korkuyorumArkadaşlar ben dayanamadım bugün yani 13. Gün test yaptırdım 87 çıktı sonuç. Dr. Pozitif dedi İki gün sonra bir daha test için çağırdı :) sizce nasıl ? İlk gebeliğimde 262 çıkmıştı ama üçüzdü bebekler.. inşallah düşük bir değer değildir bu çok emek verdim dua ettim..
Senin belirtilerin nasıldıCanım çok sevindim yarin bende mi yapsam çok korkuyorum
Teşekkür ederim İnan ben dayanamadım doktora sordum olur dedi gittim yaptırdım :) sen bilirsin kendini hazır hissediyorsan yaptır canımCanım çok sevindim yarin bende mi yapsam çok korkuyorum
Yarın 13.günüm ama kararsızım senin belirtilerin nasıldı canımTeşekkür ederim İnan ben dayanamadım doktora sordum olur dedi gittim yaptırdım :) sen bilirsin kendini hazır hissediyorsan yaptır canım
Canım bende çok kararsızım aslında eşimden habersiz mi yaptırsam sürpriz olur diyorum negatif çıkarsa da yalnız başıma kaldıramam diye düşünüyorumYarın 13.günüm ama kararsızım senin belirtilerin nasıldı canım
Bilmiyorum ki bence yapalım canım çıkarsa süpriz olur. Zaten ben yarın verirsem cuma belli olacak cuma da adet günüm hayırlısı olur inşallahCanım bende çok kararsızım aslında eşimden habersiz mi yaptırsam sürpriz olur diyorum negatif çıkarsa da yalnız başıma kaldıramam diye düşünüyorumnapsak dersin
Ben hatırlamıyorum canım çok oldu biz eşim için test yaptıralı doktor da bir sıkıntı olmadığını söylediği için pek üstünde durmadım.Kızlar haberlerinize çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin inş :) sizi de sağlıkla kavuştursun.. tutanlar eşlerinin sperm hareket ve sayı değerlerini de yazabilir mi?
canım benim aşılamam tutmuştu ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum. bu gün 2. günüm muayenem var. Bir aksilik olmazsa tekrar aşılama için tedaviye başlayacağım. Ben aşılamaya yıkanmadan önce 150 milyon sperm, yıkandıktan sonra %100 hareketli 95 milyon spermle girmiştim... Ama ona bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim :)Kızlar haberlerinize çok sevindim Rabbim bizlere de nasip etsin inş :) sizi de sağlıkla kavuştursun.. tutanlar eşlerinin sperm hareket ve sayı değerlerini de yazabilir mi?
Canım ne yaptın tahlil verdinmiCanım bende çok kararsızım aslında eşimden habersiz mi yaptırsam sürpriz olur diyorum negatif çıkarsa da yalnız başıma kaldıramam diye düşünüyorumnapsak dersin
Yok canım vermedim cesaret edemedm yaCanım ne yaptın tahlil verdinmi
canım benim aşılamam tutmuştu ama 5 haftalıkken düşük yaptım. Şimdi düşükten sonra ilk adetimi oldum. bu gün 2. günüm muayenem var. Bir aksilik olmazsa tekrar aşılama için tedaviye başlayacağım. Ben aşılamaya yıkanmadan önce 150 milyon sperm, yıkandıktan sonra %100 hareketli 95 milyon spermle girmiştim... Ama ona bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim :)[/.
Başın sağolsun canım Rabbim daha güzelini nasip edecektir eminim bende ilk aşılamamdan 6haftalık kaybettmgönlümüze göre olsun mübarek gecede herşey inş dua edelim birbrmze..kimse kimseyi tanımıyor içimizde zerre kadar kötülük fesatlık yok,en saf en temiz dua olur bu
bende aynı vermedim. Bugün mide bulantısı başladı. Doktorum tahlil yap dedi yarın yapacam akşama kadar kustumYok canım vermedim cesaret edemedm yasen naptın
Hadi hayırlısı inş canım güzel haberlerini verirsin:)bende aynı vermedim. Bugün mide bulantısı başladı. Doktorum tahlil yap dedi yarın yapacam akşama kadar kustum
Canım daha çok erken geç döllenme de olabilirSelam kızlar benimde bugün 10.günüm kasık agrım var günlerdir.adetime 5.gün var.tüm adet belirtilerimi yasıyorum .biraz önce erken cıkan idrar testi yaptım negatifilk asılamam..umutlarım kayboluyor yine her ayki gibi
Ben daha vermedim ya bugün de kustum ama yinede korkuyorum. Bugün de adet günüm daha birşey yokKızlar daha sonuçlar çıkmadı mı meraktayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?