aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Hayırlı olsunn ..ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler almak :) Bende sıraya girerim inşşşşşş :)

Bir de kızlar birşey soracağım. Yerleşme kanaması hepinizde geldi mi ? Yani kesin geliyor diye bir şey varmı ? Bir de aşılama gününü 1 mi sayıyoruz ?

Yerleşme kanaması bende hiç olmadı. İlle olacak diye birşey yok. Ben aşılamanın ertesi gününü birinci gün doldu diye saydım canım

Yerleşme kanaması bende hiç olmadı. İlle olacak diye birşey yok. Ben aşılamanın ertesi gününü birinci gün doldu diye saydım canım
Benim normal adetime 3gün var canım ama 2-3 saat önce inanılmaz bir sancı girdi kasıklarımdan sanki adet olucam cok moralim bozuk dısardaydık eve geldik hemen tuvalete kostum gelen giden birşey yok ama olucam aynı adet agrım tanıyorum bu agrıyı .hayallerim suya düştü .daha günüm bile geçmeden

Bir de kızlar birşey soracağım. Yerleşme kanaması hepinizde geldi mi ? Yani kesin geliyor diye bir şey varmı ? Bir de aşılama gününü 1 mi sayıyoruz ?
Bende de yerlesme kanaması olmadı. Aşılama gününden saydım 14.gün tahlil yaptım 147 çıktı bugün tekrar yaptım 268 çıktı

Adet oldum maalesef .3 gün erken oldum bide neye ugrdıgını sasırdım..suan içimden gelmio hiçbişi yapmak çok üzüldüm. Allah sizinkini kucagınıza almayı nasip etsin ..

Adet oldum maalesef .3 gün erken oldum bide neye ugrdıgını sasırdım..suan içimden gelmio hiçbişi yapmak çok üzüldüm. Allah sizinkini kucagınıza almayı nasip etsin ..
Amin.. ama lütfen üzülme herşeyin ama herşeyin bir zamanı var. İnşallah bu yıl içinde Sen de anne olacaksın.. ben 2016 Haziran'dan beri deniyordum... hepsinde aşılama yapmadım puregon ovitrelle ve normal deniyorduk olmadı ve ben hiç ara vermedim bu yüzden bir keresinde bir önceki ilacın etkisi daha geçmediği için bir seferde 13 tane yumurta büyüdü, dr. İptal etti tedaviyi. ama Allah a şükür uğraştım ağladım dua ettim hastanede kötü muamelelere de maruz kaldım Sonunda verdi.. Sana da verecek Meryem suresi de okuyabilirsin. Meryem suresini çok okuduğum ay tuttu Allah'ın izniyle.

Meryem suresini duydum bu ay okucam onu bol bol..bu ay ara vercem belki doğal olur belli mi olur dediğiniz gibi ilaçların etkisi sürüyormus.olmazsa mayısta tekrar asılama.insan hep umuduyla yaşıyor işte .umut elinizden alındığında kocaman bi boşluk..Rabbimin bir bildiği vardır bende 1.5yıldır deniyorum ilk aşılamamdı .hayırlısı rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…