Ooo maşallah çok sevindim canım:) rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın olmayanlara da tez zamanda hayırlısı ile versin inşallahhhhhKızlar kan tahlili yaptım 147 çıktı sonucum ☺
Amin canım inşallah hayırlısı ile kucagimiza alırız. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallahOoo maşallah çok sevindim canım:) rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın olmayanlara da tez zamanda hayırlısı ile versin inşallahhhhh
Canım çok sevindim darısı bana olsun inş yaptırınca yazarım bende :) hamilelerden dua bekliyorumKızlar kan tahlili yaptım 147 çıktı sonucum ☺
Sağol canım benim darısı sana dualarim seninleCanım çok sevindim darısı bana olsun inş yaptırınca yazarım bende :) hamilelerden dua bekliyorum
Tebrikk ederimmmmmm :) bende 11.gündeyim bugün.beklemedeyimKızlar kan tahlili yaptım 147 çıktı sonucum ☺
Canım üzülme bir daha yaparsın herşeyin hayırlısıBen bugün adet gördüm kızlar tahlil yapmak kısmet olmadı
Canım üzülme bir daha yaparsın herşeyin hayırlısıBen bugün adet gördüm kızlar tahlil yapmak kısmet olmadı
Bu benm üçüncüydü zaten bi daha yapmam onca ilacı kullandktan sonra tüp yaparm canım. Kısmet artk yapcak bşy yokCanım üzülme bir daha yaparsın herşeyin hayırlısı
Canım çok sevindimmm :). Benimde bugün 12.gün . Bekliyorum .dualarını esirgeme :)Kızlar 14.gün bhcg sonucum 277 çok şükür. İnşallah hayirlisiyla sonuclanir. Rabbim hepinize daha guzellerini yasatsin inşallah
Hayırlı olsunn ..ne güzel böyle arka arkaya güzel haberler almak :) Bende sıraya girerim inşşşşşş :)Arkadaşlar ben dayanamadım bugün yani 13. Gün test yaptırdım 87 çıktı sonuç. Dr. Pozitif dedi İki gün sonra bir daha test için çağırdı :) sizce nasıl ? İlk gebeliğimde 262 çıkmıştı ama üçüzdü bebekler.. inşallah düşük bir değer değildir bu çok emek verdim dua ettim..
Benim normal adetime 3gün var canım ama 2-3 saat önce inanılmaz bir sancı girdi kasıklarımdan sanki adet olucam cok moralim bozukYerleşme kanaması bende hiç olmadı. İlle olacak diye birşey yok. Ben aşılamanın ertesi gününü birinci gün doldu diye saydım canım
Bende de yerlesme kanaması olmadı. Aşılama gününden saydım 14.gün tahlil yaptım 147 çıktı bugün tekrar yaptım 268 çıktıBir de kızlar birşey soracağım. Yerleşme kanaması hepinizde geldi mi ? Yani kesin geliyor diye bir şey varmı ? Bir de aşılama gününü 1 mi sayıyoruz ?
Benim normal adetime 3gün var canım ama 2-3 saat önce inanılmaz bir sancı girdi kasıklarımdan sanki adet olucam cok moralim bozukdısardaydık eve geldik hemen tuvalete kostum gelen giden birşey yok ama olucam aynı adet agrım tanıyorum bu agrıyı .hayallerim suya düştü .daha günüm bile geçmeden [/QUOTE kötü düşünme dua et inşallah olamazsın bende yaşadım o sancıları dua et rabbimden iste
Amin.. ama lütfen üzülme herşeyin ama herşeyin bir zamanı var. İnşallah bu yıl içinde Sen de anne olacaksın.. ben 2016 Haziran'dan beri deniyordum... hepsinde aşılama yapmadım puregon ovitrelle ve normal deniyorduk olmadı ve ben hiç ara vermedim bu yüzden bir keresinde bir önceki ilacın etkisi daha geçmediği için bir seferde 13 tane yumurta büyüdü, dr. İptal etti tedaviyi. ama Allah a şükür uğraştım ağladım dua ettim hastanede kötü muamelelere de maruz kaldım Sonunda verdi.. Sana da verecek Meryem suresi de okuyabilirsin. Meryem suresini çok okuduğum ay tuttu Allah'ın izniyle.Adet oldum maalesef .3 gün erken oldum bide neye ugrdıgını sasırdım..suan içimden gelmio hiçbişi yapmak çok üzüldüm.Allah sizinkini kucagınıza almayı nasip etsin ..
Meryem suresini duydum bu ay okucam onu bol bol..bu ay ara vercem belki doğal olur belli mi olur dediğiniz gibi ilaçların etkisi sürüyormus.olmazsa mayısta tekrar asılama.insan hep umuduyla yaşıyor işte .umut elinizden alındığında kocaman bi boşluk..Rabbimin bir bildiği vardır bende 1.5yıldır deniyorum ilk aşılamamdı .hayırlısı rabbimdenAmin.. ama lütfen üzülme herşeyin ama herşeyin bir zamanı var. İnşallah bu yıl içinde Sen de anne olacaksın.. ben 2016 Haziran'dan beri deniyordum... hepsinde aşılama yapmadım puregon ovitrelle ve normal deniyorduk olmadı ve ben hiç ara vermedim bu yüzden bir keresinde bir önceki ilacın etkisi daha geçmediği için bir seferde 13 tane yumurta büyüdü, dr. İptal etti tedaviyi. ama Allah a şükür uğraştım ağladım dua ettim hastanede kötü muamelelere de maruz kaldım Sonunda verdi.. Sana da verecek Meryem suresi de okuyabilirsin. Meryem suresini çok okuduğum ay tuttu Allah'ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?