Meryem suresini duydum bu ay okucam onu bol bol..bu ay ara vercem belki doğal olur belli mi olur dediğiniz gibi ilaçların etkisi sürüyormus.olmazsa mayısta tekrar asılama.insan hep umuduyla yaşıyor işte .umut elinizden alındığında kocaman bi boşluk..Rabbimin bir bildiği vardır bende 1.5yıldır deniyorum ilk aşılamamdı .hayırlısı rabbimden
Üzülme canım herşeyin hayırlısı bende meryem suresini elimi karnima koyarak okudum bir bucuk yıldır bende deniyorum ikinci aşılamam tuttu dua et canim oku bizim kitabımızı okuMeryem suresini duydum bu ay okucam onu bol bol..bu ay ara vercem belki doğal olur belli mi olur dediğiniz gibi ilaçların etkisi sürüyormus.olmazsa mayısta tekrar asılama.insan hep umuduyla yaşıyor işte .umut elinizden alındığında kocaman bi boşluk..Rabbimin bir bildiği vardır bende 1.5yıldır deniyorum ilk aşılamamdı .hayırlısı rabbimden
dediğini yapıcam canım . adetim bitsin hemen başlıcam . kaç kere okudun canım sen gündeÜzülme canım herşeyin hayırlısı bende meryem suresini elimi karnima koyarak okudum bir bucuk yıldır bende deniyorum ikinci aşılamam tuttu dua et canim oku bizim kitabımızı oku
Meryem suresini araştırdım biraz canım ama baya uzun bir sure çıkıyor . onu mu okuyorsunÜzülme canım herşeyin hayırlısı bende meryem suresini elimi karnima koyarak okudum bir bucuk yıldır bende deniyorum ikinci aşılamam tuttu dua et canim oku bizim kitabımızı oku
Arkadaşlar hepinize merhaba 2 yıllık evliyim 1,5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Ne eşimde ne de bende tıbben bir soru yok ancak olmuyor. Bu sürecin başında beri bu forumu takip ediyorum, ama daha önce arka arkaya aldığım negatif test sonuçları yüzünden uzun bir süredir girmiyordum. Galiba insanın belirtileri okuyup yorum yapıp sonra olmadı demesi çok zor yani en azından benim için öyle. İlk aşılamam 22 Mart' ta yapıldı. Heyecandan duramadığım için yine buraya geldim ve hepinizin hamilelik haberlerini görünce yine umudum oldu. Kasığımda batmalarım, baş ağrım ve halsizliğim var. Ümitlenmek istemiyorum demeyeceğim ama deli gibi ümitlenmek istiyorum :)) Sultican ı takip ettikçe ümidim de çok arttı :))) Umarım hepiniz bebişleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Yazdıkların ile beni anlatmışsın sanki benimde perşembe günü asilamam olacak ıns güzel haberler alırız..
Mübarek günler geliyor bol bol dua edelim hep birlikte...
Evet ilk aşılamam olucak benim. Bir süre buraya girmeme kararı almıştım ama ancak burdan çok şey öğrendim en çokta hepimizin birbirini anlamasi çok güzel o yüzden buradan uzak duramiyorumBurda olmanın en güzel yanı yalnız olmadığını hissetmek.. Çok memnun oldum gulbiss, allah yardımcın olsun.
Senin de ilk sefer mi ?
Ben batasıca BAT a 2 günüm kaldı. :))
Inş hayırlı haberler alırsın sendeBurda olmanın en güzel yanı yalnız olmadığını hissetmek.. Çok memnun oldum gulbiss, allah yardımcın olsun.
Senin de ilk sefer mi ?
Ben batasıca BAT a 2 günüm kaldı. :))
Evet ilk aşılamam olucak benim. Bir süre buraya girmeme kararı almıştım ama ancak burdan çok şey öğrendim en çokta hepimizin birbirini anlamasi çok güzel o yüzden buradan uzak duramiyorum
Amin saol ıns aşılamam oldu bakalım zor süreç başladı beklemekAllah simdiden yardimcin olsun. . . . Insallah meleklerimiz bizimledir. Ben beklemedeyim hala cok sukur :)) Sali gunu kan testi verecegim.
Haklısın sürekli belirti peşinde koşmak çok yorucu ben normalde sakin bir insanımdır ama içimde bir canavar varmış böylece öğrendim :)Amin saol ıns aşılamam oldu bakalım zor süreç başladı beklemek
Evet cnm çalışıyorum hemşireyim ben asm de çalışıyorum isim çok agir değil ama stresli o yüzde 5 gün falan izin aldım ilk etapta dinleneyim diyeHaklısın sürekli belirti peşinde koşmak çok yorucu ben normalde sakin bir insanımdır ama içimde bir canavar varmış böylece öğrendim :)
3 gündür çok aşırı yorulmaya başladım sanki kalbim normalden hızlı atıyor teste de daha var erken gidip moral bozmakta istemiyorum bakalım allah büyük.
Sen çalışıyorumusun?
Evet cnm çalışıyorum hemşireyim ben asm de çalışıyorum isim çok agir değil ama stresli o yüzde 5 gün falan izin aldım ilk etapta dinleneyim diye
Gebelik ve adet belirtileri tamamen ayni aslina bakarsan yani ayırt etmek çok zor o yüzden belirti takip edip.kendini sıkıntıya sokmaya gerek yok tek çare gününü bekleyip test yapmak ve sonucu öğrenmek ama işin o kısmı iste çok.zor.Ne güzel maşallah sen belirti konusunda bizden daha makul olacaksın o zaman :))
Bende de acayip bir kalp çarpıntısı var, hafif batmalar devam ediyor. Gidip test yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Cnm test yaptirsana 14 gün olmuş mad3mkzlar bugun asılamm 14 günü iki gündür sidetli kasık agım var acaba siddetli kasık agrısı cekip pozitif sonuc alan varmı
kzlar bugun asılamm 14 günü iki gündür sidetli kasık agım var acaba siddetli kasık agrısı cekip pozitif sonuc alan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?