aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Haklısın bizimkisi bahane aramak :)

Günaydın kızlar doktora giden oldu mu? Ben perşembe gittim doktor iki kese gördü ama biri silik gibi dedi ve çarşamba yine çağırdı. Benim herhalde ikiz kızlar :) Yeni aşılama yapanlar umudunuzu kaybetmeyin dua edin. Ben bu aşılamamda cok umutsuz başladım rabbime binlerce kez şükür olsun sizde inşallah güzel haberler verirsiniz

Günaydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah yukarı yazmıştım bu foruma tekrar girmeye senin sayende cesaret ettim.
Umudum var hala dün hastalanmam gerekiyordu olmadım. Ama ara ara ağrı hissediyorum üzülüyorum.
Salıyı bekliyorum

Amin canım isteyen herkese versin. Canım test yap çıkar inşallah guzel haberlerle gelirsin

hanımlar ben 15 gün test yaptım negatif cıktı ve hala adet olmadım acaba asılama tutmusmudur

Çok sevindim rabbim hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin

Aşılama geç yapılmış o zaman canım hiç üzme kendini beklemek zor varmı yokmu kafayı yiyecek gibi oluyorsun test yapmaya korkuyorsun çok zor süreçler

Evet. Gerçekten çok zor bazen içimde bir sevinç oluyor sonra umutsuzluk. Bir kadın için çok zor süreçler gerçekten allah kimseyi bekletmesin. Dua ile ayakta durmaya çalışıyoruz işte. Ben senin en son hiç ümidim kalmadı diye bir mesajını görmüştüm sonra hamileyim mesajını allah var çok umut oldu bana.

merhaba arkadaşlar bende aşılama yaptırmayı düşünüyorum önümüzdeki ay ama genelde tutma ihtimLi düşük diyorlar umutsuz oluyorum.. benim ekimde bir hamileliğim oldu kendiliğinden ama kürtaj olmak zorunda kaldım 2 aydır korunmuyorum ama daha hamile kalamadım.. yaza tüp bebek istiyorum ama öncesinde aşılamaya sıcak bakmaya başladım...sizce başarı şansı normal gebelikten ne kadar fazla?? eşimde sperm sayımı ve morfolojide hiçbir sorun çıkmadı bende de yumurtlama da sorun yok çok şükür ama bi denk getiremedik :)) fikir ve önerilerinizi bekliyorum..

Be
bence aşılanma dene mutlaka bir sorunuz yokmus maden sizin aşılama şansınız daha yüksek olur bence

Be
bence aşılanma dene mutlaka bir sorunuz yokmus maden sizin aşılama şansınız daha yüksek olur bence
Öyle mi diyorsun canım bende denemek istiyorum genel olarak bi sorun yok dediğin gibi.. Sen aşılama oldun mu?? Tutma ihtimali hakkında doktorun ne diyor??

Selamm kızlar nasılsınız bi süredir yazmıyordum. 2. Aşılamamda negatif tutmadı yani. Bugün adetimin 2. Günü. Doktorumu değiştirdim bugün farklı bir doktora gittim ve bana daha önceden rahim içi filmi çekilmemişti şimdiki doktorum Pazartesi günü rahim filmi çekecek bakalım sonuç ne olacak önceden de bir çok doktora gittim eşim de de bendede sorun yok. Bi rahim filmi çekilmemişti o çekilecek doktor belki tüplerin tıkalıdır dedi umarım ben ve benim gibi bebek isteyen herkesin rabbim kucağını doldurur.

Mrhba kızlar bnde aşılama yaptrdm bgn 13. Günüm ama bn 15. Gün test yapmak bile istemiyorum olumsuz sonuç alrm DİE. Sizce adet günümün geçmesini bekleyim mi yoksa test yapaym mı

Öyle mi diyorsun canım bende denemek istiyorum genel olarak bi sorun yok dediğin gibi.. Sen aşılama oldun mu?? Tutma ihtimali hakkında doktorun ne diyor??
Ben 30 martta aşılama oldum doktorum bizim için ayrıca bişiy demedii ama aşılamanın tutma şansı yüzde 5 ile yüzde 25 arası değişiyor cnm bizim 2 yıldır olmuyor dr 2 yıl sonra ay başına kendiliğinden gebelik şansı yüzde 3 dur oyuzden aşılama şansınız daha yüksek dedi bize

Bizimde 1.5 yıl oldu evleneli ve korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum.. Acaba bi kere hamile kalıp tutununca aşılama tutma ihtimali artar mı yoksa etkilemez mi??

Bizimde 1.5 yıl oldu evleneli ve korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum.. Acaba bi kere hamile kalıp tutununca aşılama tutma ihtimali artar mı yoksa etkilemez mi??
Onu hiç bilmiyorum ama bence en azından gebelik oluşmuş aşılama ile daha etkili bir şekilde olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…