aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Canım test yaptın mı

Canım aşılamalarımız seninle 1 gün ara ile olmuş.bende 31 martta aşılama oldum.14 nisanda test yapcaz.Çok sancılı geçiyor benim.muhtemelen tutmadı.çünkü hiç bir değişiklik yada belirti yok.zaten erken ama işte insan dinliyo kendini.hayırlı haberlerin olur inşaALLAH.sende varmı farkettiğin birşeyler

Benim ilk 3 gün kasik agrım oldu onun dışında gayet ıyim sadece göğüs hassasiyetim var Onun dışında belirtim yok ama ben crınone jel kullanıyorum onun yüzünden bağırsak sitemin sıkıntılı bir de aşırı mide yanması yaşıyorum protestonin etkisinden bende pek belirti yaşamadığım için tutmuycsk diye korkuyorum ama olmas da allah'tan napalim bir daha deiycez

27 Nisa'nda aşılamam oldu Çarşamba test yapıcam ama kafam çok karışık hiç bi belirtim yak bu yerleşme kanaması falan ne zaman oluyor işin garibi adet belirtim de Yok

Slm arkadaşlar bugun aşilamanin 6. Gunu gögsümde agri var bnm gibi olupta aşilamasi tutan var mi

canım eski bir konu ama birşey sormak istiyorum sana benim bu ay yumurtam 15mm miş dün baktırıp ilişkiye girdik senin de o ay 15mm miş hamile kalmışsın . kaç günde sence 20 mm olur

canım eski bir konu ama birşey sormak istiyorum sana benim bu ay yumurtam 15mm miş dün baktırıp ilişkiye girdik senin de o ay 15mm miş hamile kalmışsın . kaç günde sence 20 mm olur

Herkesin yumurtasi 20 mm ulaşacak diye bir kural yok malesef. Kiminin 15 16 da çatlar. Siz tedavi mi goruyorsunuz tam anlayamadim. 15 mm guzel bi rakam ama catlatma ignesi de olmaniz lazım, yumurta catlasin ki sperm icine kolayca girebilsin. Catlatma ignesi olmuyorsaniz, ovulasyon testleriyle catladigini tespit edip o gunleri degerlendirebilirsiniz. Yumurtanin kac mm olduğu degil, büyüdükten sonra catlamasi önemli

Kızlar uzun bir aradan sonra herkese merhaba :) şubat ayında rahim filmi mart tada ilk aşılamamı olmuştum..konustugum bir kaç kişi beni hatırlayabilir gün gün takip etmiştik aşılamanın günlerini. Sonuç olarak 3 gün erken adet olarak ilk aşılamam tutmamıştı..yaklasık 1.5 yıldır deniyorduk .eşimde teratospremi vardı %1 ile . Ve ben yeni bir aşılama kararı alacakken yaza tüp bebek hazırlıgı yaparken nisan ayında doğal yolla hamile kaldım.şu an 7 haftalık hamileyim teyzeleri. Yüce rabbim bana bir mucize yaşattı .bunları yazarken bile ağlıyorum.sizden tek istediğim umudunuzu hiç kaybetmeyin ve bol bol dua edin .Allah ın hepimiz için beklediği bir zaman varmıs onu anladım..Allah hepinize tez zamanda nasip etsin .hepinize sevgiler

Cok sewindim cnm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsn bertilerin nelerdi kuzum ilk ögrendgnde adet olacakms gibi mi oldn bel gögüs agrisi var miydi

merhaba arkadaşlar butun yorumları tek tek okuyamadım ama benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur

merhaba arkadam şlar butun yorumları tek tek okuyamadım ama benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur
BEnimde 11.gunde negatfti 14. De yaptrdm oda negatf bugnde adet oldum

sizinle
merhaba arkadaşlar butun yorumları tek tek okuyamadım ama benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur
Merhaba
Ben de geçen hafta aşılama yaptırdım. Ve hiç umudum yok inşallah aşılamam tutmuştur.10 gün oldu ve hiçbir şey hissetmiyorum.Acaba hamile miyim?

merhaba arkadaşlar benimde 2 aşılamam bu ay. ve son 12. günümdeyım 10. gün test yaptım dayanamadım ve kanda 3.01 çıktı yani negatif demek.. bugun normal adet tarihim karnımda agrı var adet olcakmışım gibi çok merak ediyorum ne olacak diye tutmadımı yıne dıy.. hakkımızda hayırlısı bana da dua edersenız sevınırım.

Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah tutmuştur da güzel haberi bize de verirsin.
Beklenti içinde olmayı bırak ama bence.Hiç düşünme başka şeylerle meşgul ol.gelmişse de sürpriz yapsın sana bebişin :)

SLm. Bende. Bu. Ayin. 13. de. Asilamam. Yapildi. Ve. O gün. Bu gün. Halen. Sol tarafimda. Agri. Ve. Rahimde. Kalsilma. Hissediyorum. Adet. Olcakmis. Gibi. Kanda. Sonuclarim. Bu ayin. Sonunda. 28 inde. Bekli. Olcak. Böyle. Agrilar. Cekip sonucu. Bilen. Varmi. Rabbim. Isteyen. Herkeze. Evlat. Nasip. Etsin. Ihs.

Cnm ne oldu sonuç? 10.gün erken bi tarih test için,negatif demiştin ama...Hayırlı haberleri almışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…