Amin cnm ya buda bizim imtihanımiz iste ama allah'ın izni ile olucak ıns ne ümitsiz vakalarin cozumu var çok şükür itine iyi durumdayızBende öyle düşünmek istiyorum canım Rabbim hayırlısını versin ve saha fazla aratmasın bize evladımızı
Tabiki canım çok şükür bende hep diyorum ama yaş geçiyo artık nasip olsun istiyorumAmin cnm ya buda bizim imtihanımiz iste ama allah'ın izni ile olucak ıns ne ümitsiz vakalarin cozumu var çok şükür itine iyi durumdayız
Evet yaşlar gidiyor artık olması lazimTabiki canım çok şükür bende hep diyorum ama yaş geçiyo artık nasip olsun istiyorum
Canım test yaptın mıEvet. Gerçekten çok zor bazen içimde bir sevinç oluyor sonra umutsuzluk. Bir kadın için çok zor süreçler gerçekten allah kimseyi bekletmesin. Dua ile ayakta durmaya çalışıyoruz işte. Ben senin en son hiç ümidim kalmadı diye bir mesajını görmüştüm sonra hamileyim mesajını allah var çok umut oldu bana.
Canım aşılamalarımız seninle 1 gün ara ile olmuş.bende 31 martta aşılama oldum.14 nisanda test yapcaz.Çok sancılı geçiyor benim.muhtemelen tutmadı.çünkü hiç bir değişiklik yada belirti yok.zaten erken ama işte insan dinliyo kendini.hayırlı haberlerin olur inşaALLAH.sende varmı farkettiğin birşeylerBen 30 martta aşılama oldum doktorum bizim için ayrıca bişiy demedii ama aşılamanın tutma şansı yüzde 5 ile yüzde 25 arası değişiyor cnm bizim 2 yıldır olmuyor dr 2 yıl sonra ay başına kendiliğinden gebelik şansı yüzde 3 dur oyuzden aşılama şansınız daha yüksek dedi bize
Benim ilk 3 gün kasik agrım oldu onun dışında gayet ıyim sadece göğüs hassasiyetim var Onun dışında belirtim yok ama ben crınone jel kullanıyorum onun yüzünden bağırsak sitemin sıkıntılı bir de aşırı mide yanması yaşıyorum protestonin etkisinden bende pek belirti yaşamadığım için tutmuycsk diye korkuyorum ama olmas da allah'tan napalim bir daha deiycezCanım aşılamalarımız seninle 1 gün ara ile olmuş.bende 31 martta aşılama oldum.14 nisanda test yapcaz.Çok sancılı geçiyor benim.muhtemelen tutmadı.çünkü hiç bir değişiklik yada belirti yok.zaten erken ama işte insan dinliyo kendini.hayırlı haberlerin olur inşaALLAH.sende varmı farkettiğin birşeyler
canım eski bir konu ama birşey sormak istiyorum sana benim bu ay yumurtam 15mm miş dün baktırıp ilişkiye girdik senin de o ay 15mm miş hamile kalmışsın . kaç günde sence 20 mm olurInan belirtilerimi bilmiyorumbi ara dayanilmax göğüs ağrım vardi,simdi epey hafifledi. Kasıklarımda ciddi bi acı var 3 gündür, adet sancisina benzemiyor, idrar yolu enfeksiyonu falan gibi bi acı. Goguslerimde yesil damarlar belirdi biraz, uçları koyulasti ve minik noktalar çıktı sivilceye benzer. Dişeti kanaması ve yarası çok oldu. Aşılamadan itibaren 3 gun akıntı oldu, 3 gün kesildi, 3 gün oldu, 3 gün kesildi.
Hatirladiklarim bu kadar :)
Hiç yatmadim, asilamadan çıkınca bile eve gitmedik yemege gittik gezdik. Cam sildim, yükseğe uzandim,herseyi de yaptım.
İnşallah hepiniz guzel haberler alırsınız
canım eski bir konu ama birşey sormak istiyorum sana benim bu ay yumurtam 15mm miş dün baktırıp ilişkiye girdik senin de o ay 15mm miş hamile kalmışsın . kaç günde sence 20 mm olur
BEnimde 11.gunde negatfti 14. De yaptrdm oda negatf bugnde adet oldummerhaba arkadam şlar butun yorumları tek tek okuyamadım ama benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur
Merhabamerhaba arkadaşlar butun yorumları tek tek okuyamadım ama benim aşılama yaptırdıgım 13 günü 11. günü kanda negatif çıktı acaba erken mı yaptırdım yada sonuc doğrumudur
Hakkında hayırlısı olsun cnm inşallah tutmuştur da güzel haberi bize de verirsin.merhaba arkadaşlar benimde 2 aşılamam bu ay. ve son 12. günümdeyım 10. gün test yaptım dayanamadım ve kanda 3.01 çıktı yani negatif demek.. bugun normal adet tarihim karnımda agrı var adet olcakmışım gibi çok merak ediyorum ne olacak diye tutmadımı yıne dıy.. hakkımızda hayırlısı bana da dua edersenız sevınırım.
Cnm ne oldu sonuç? 10.gün erken bi tarih test için,negatif demiştin ama...Hayırlı haberleri almışsındır inşallahmerhaba arkadaşlar benimde 2 aşılamam bu ay. ve son 12. günümdeyım 10. gün test yaptım dayanamadım ve kanda 3.01 çıktı yani negatif demek.. bugun normal adet tarihim karnımda agrı var adet olcakmışım gibi çok merak ediyorum ne olacak diye tutmadımı yıne dıy.. hakkımızda hayırlısı bana da dua edersenız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?