aşılama sonrası gebelik belirtileri...

KIZLAR NE DURUMDASINIZ VAR MI GUZEL HAberlerrr
valla cnm ben cuma günü kontrole gidicem.yumurtalarımın durumuna göre aşılama yapıp yapmıcana karar vericek doktor.inşallah bu ayı da es geçmeyiz,bnm de ikinci aşılamam olucak.yoruldum beklemekten.inşallah güzel haberler veririz hepimiz

Hakkında hayırlısı olsun cnm.ben de ilk aşılamamda belirtileri çok takip etmiştim.ister istemez kastım kendimi,stres yaptım.sana tavsiyem düşünmemeye çalış,iyice dinlen,kafanı dağıt.erkenden test de yapma çünkü çatlatma iğnesinin etkisi 12.güne kdr sürüyo,yanlış sonuca aldanma.bence test gününü yani aşılamadan iki hafta sonrasını bekle.bunlar naçizane tavsiyelerim cnm bnm.inşallah güzel haberler alırsın bi an önce

İNSALLAH CANIM COK SIKICI BIR BEKLEME AYNI DURUMDAYIZ

ÖnecelikLe. Tsk. Ederim. Canim. Cevapladin icin. Yazdiklarini. Uygulamaya. Calisiyorum. Ama. Ne kadar ise. Yariyor. Inan bilemiyorum. Ama. Bu gün. Daha. Iyiyim. Sadece. Vücüdumda. Yanma. Var. Avuc. Iclerim. Ayaklarimin. Aldi. Sanki. Kanim. Kayniyor. Umarim. Hepimiz. Güzel. Sonuclar. Aliriz bu. Yasadimiz. Sikintilara. Deysin. Saglicakla. Kal. Canim. Rabbim. Hakkimizda. Hayiralisini. Nasip. Etsin. Ihs

Bu. Arada. Canim. Sormadan. Edemicem. Senin. Asilaman. Basarili. Oldumu. Sonucu merak. Etdim

Bu. Arada. Canim. Sormadan. Edemicem. Senin. Asilaman. Basarili. Oldumu. Sonucu merak. Etdim
Rica ederim cnm.ancak aynı derdi yaşayanlar birbirini anlayabilir.birbirimize destek için burdayız.güzel haberler almanı diliyorum.
Benim maalesef tutmadı cnm o yüzden sana tavsiyede bulundum kendimce.evlat sahibi olmak için rahat olmak gerekiyo ama nerdeee hayatımız bebek sahibi olmak uğruna devam ediyo sanki napalım.biz kadınlar da böyleyiz

Güzel. Dileklerin. Icin. Tskler canim. Umarim. Sende. En. Kisa. Zamanda. Güzel. Haber. Alirsin. Rabbim. Hic. bir kadinin. Kucagini. Bos. Birakmasin isteyen. Herkeze. Nasip. Etsin. Ihs ögrendim. Gün. Sonucu. Senle. Paylasicam. Ve. Inaniyorumki. Sende. Ayni. Sevgiler. Iyi. Aksamlar. Diliyorum

INSALLAHHHHH....

Valla kızlar özele gitmiştim 1,5 sene boyuna,hiç bir gelişme olmamıştı.bu yüzden devlete gitmeye başladım,yarım saat önce geldim doktordan.iki aydır aşılamayı erteleyip duruyo,çıldırıcam geçen ay bayrama geliyo diye temmuza ertelemişti,bu ay da hafta sonuna geliyo diye yapmıyo.bugün 11.günüm halbuki.şuan 19 mm lik bi yumurtam varmış,soldaki 14 mm miş.çatlatma iğnesi verdi ben de almadım sinirimden,bi de bana hala doğal ilişki öneriyo.her ay geçtikçe sinir kat sayım artıyo,stres yapıyorum,stresten olmuyo belli ki,adam bana hala doğal ilişki öneriyo
Özelde umduğumuzu bulamadık belki vesile devlet diyoruz,onun da kılını kıpırdattığı yok
Allah rızası için bana güzel bişeyler söyleyin kızlar yoksa kafayı yicem az kaldı

Merhaba hanımlar bende ilk defa aşılama yaptıracam. Bugun kontrole gittim. Doktorum iğne verdi karından vuracam kendim. Çarşamba günü aşılama yapabilir. Benimle tecrübelerinizi paylaşırmısınız? Ne örersiniz bana

sitres yapma başka birşeye gerek yok zaten aşılama günü doktor sana söyler aşılama yapıldıktan sonra 20 dk falan yatiyorsun sonra hemşire kendi gelip kaldırıyor doktorun vereceği ilaçları ihmal etme bu kullandığın iğneler asilamadan sonra ağrılara neden olabilir bunun aşılama ile alakası yok geride kalan yumurtalar buyuyordur yada yumurtlama dongusu olabilir benim ilk asilamamda öyle olmuştu 15 gün içinde verilen belirtiler tamamen iğne nin yumurtanin etkisi en başından sakin ol allaha bırak rahat ol yeter

Ankara demet evlerde lina kadın doğum hastahanesi var orada mine hanim var çok sevimli bir bayan tavsiye ederim ben daha önce gitmistim ama olmadı hüsranla sonuçlandı ama tavsiye ederim.dokor çok ilgili

insallaj canım işte biraz rahat olsam keşke. Allah büyük inşallah güzel olacak
allah

Öncelikle hanımlar nerdeyse hepimiz aşılamadan sonra geçemeyen 14 günün heyecanını paylaşıyoruz.aynı zamanda aramızda deneyimli arkadaşlardan tavsiyeleri alarak rahatlamaya çalıyoruz.yada benzer belirtileri yaşayan arkadaşlar varmı diye paylaşımlarda bulunuyoruz.
Benim hikayemde hepinizde farksız.aşılamamın 13.günü geride bıraktım.hepiniz gibi hamileyim yok değilim diyerek kendinle savaştım.12. Günümde idrar testi yaptırdım.mağlum sonuç negatif.edindiğim bilgilere ve dr.umun bilgilendirmesine dayanarak idrar testi yanıltabiliyor.15 .idrar testi yaptıracağım.fakat bendeki belirtileri sizinle paylaşmak isyiyorum.gögüste hassasiyet,reğli ağrısı gibi kasık ağrısı, arasıra miğde bulantısı,benim sağ iki yumurtam gelişmişti buyüzdensağ kasığımdan bacağıma vuran son üçgündür bir ağrı ve arasıra rahimeme kıraplar giriyor son iki gündür.yazdıklarım uzun oldu affedin ama bazı arkadaşlarla aynı şikayetleri paylaşıyor olabileceğimi düşünerek bukadar ayrıntılı paylaşmak istedim.
Sonucu alır almaz sizinle paylaşacağım...

Size ilk aşılamamın tuttuğunu sevinçle haykırıp sizlere umut olmak isterdim maalesef aşılamamın tam 14.günü yani bugün reğli oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Size ilk aşılamamın tuttuğunu sevinçle haykırıp sizlere umut olmak isterdim maalesef aşılamamın tam 14.günü yani bugün reğli oldum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlısı olsun canım öncelikle ama şunu unutmayalim ki rabbim izin vermezse yaprak bile kimildamaz yerinden ister aşılama ister tüp bebek deneyelim ama Rabbim ol demezse olmuyor moralimizi bozmayalim isteyen herkese nasip etsin allahım ama olmayınca da kendimi üzmeyelim biz elimizden gelenin fazlasını yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz biz nasıl dünyaya ailemizin sayesinde geldigimizi sansakta Rabbim bizim dunyaya gelmemizi istemeseydi gelmezdik böyle düşünelim bir bildiği vardır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…