- 4 Ağustos 2017
- 488
- 148
- 103
- 38
Canım senın sonuç ne oldu belli oldumu ?Hayırlı haber verirsin insalalh
Benimde negatif canımCanım senın sonuç ne oldu belli oldumu ?
Hayırlısı olsun ümidini kesme canım benimde olmadı bizim için hayırlısı boyleymis daha belki vakti vardirBenimde negatif canım
Oyle canım Rabbim herşeyin hayırlısını versinHayırlısı olsun ümidini kesme canım benimde olmadı bizim için hayırlısı boyleymis daha belki vakti vardir
çok haklısın aynı durumdayım içime fnalık geliyo daralıyorum çok sinirliyim gerginim sürekli sağ sola sataşıyorum :)))aşılamamın 10.günüHaklısın sürekli belirti peşinde koşmak çok yorucu ben normalde sakin bir insanımdır ama içimde bir canavar varmış böylece öğrendim :)
3 gündür çok aşırı yorulmaya başladım sanki kalbim normalden hızlı atıyor teste de daha var erken gidip moral bozmakta istemiyorum bakalım allah büyük.
Sen çalışıyorumusun?
benimde aşılamamın 10. günü çok takıntı yapıyoruz galiba sarırsızlıkla bekliyorum ama ümitsizim yine hüsran olcak diyeSelam kızlar benimde bugün 10.günüm kasık agrım var günlerdir.adetime 5.gün var.tüm adet belirtilerimi yasıyorum .biraz önce erken cıkan idrar testi yaptım negatifilk asılamam..umutlarım kayboluyor yine her ayki gibi
Benimde negatif canım
Bende üzüldüm ama nasip işte demekki hayırlısı böyleymiş.üzüldüm ama hayırlısı hakımızda ben daha sonuç bekliyorum ümitsizim sen tekrar başladın mı aşılamaya canım
hakımızda hayırlısı.ben ilk aşılama tedavisine başladığında tedavim durduruldu ikinciye başladım aşılama yapıldı 24 ağustosta test yaptırcamBende üzüldüm ama nasip işte demekki hayırlısı böyleymiş.
Yok canım bayram araya girdiği icin eylül sonlarına doğru tekrar denicez. Sizinde mi
İlk aşılama? Ne zaman sonuç alacaksınız? Hakkımızda hayırlısı olsun
AŞILAMAYA TEKRAR BAŞLADIN MI SEN CANIMHayırlısı olsun ümidini kesme canım benimde olmadı bizim için hayırlısı boyleymis daha belki vakti vardir
Çok teşekkür ederim inceliğiniz için.tutmayınca hepimiz aynı hayal kırıklığa düşüyoruz.ama bir birimize böyle destek olarak bu zorlu süreci atlatacağız allahın izniyle.tekrar tekrar düşüp ayağa kalkacağız.rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmayacağını biliyorum.hadi hanımlar morel bozmak.biz kadınlar güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz.unutmayın ki motivasyon en iyi tadavi yöntemi.hepimiz zamanı gelince yavrularımızı kucağımıza alacağızHayırlısı olsun canım öncelikle ama şunu unutmayalim ki rabbim izin vermezse yaprak bile kimildamaz yerinden ister aşılama ister tüp bebek deneyelim ama Rabbim ol demezse olmuyor moralimizi bozmayalim isteyen herkese nasip etsin allahım ama olmayınca da kendimi üzmeyelim biz elimizden gelenin fazlasını yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz biz nasıl dünyaya ailemizin sayesinde geldigimizi sansakta Rabbim bizim dunyaya gelmemizi istemeseydi gelmezdik böyle düşünelim bir bildiği vardır elbet
evet moral çok önemli sürekli sakin pozitif olmayı gerektiren bi tedavi inşallah olumlu sonuçlar alırız...Çok teşekkür ederim inceliğiniz için.tutmayınca hepimiz aynı hayal kırıklığa düşüyoruz.ama bir birimize böyle destek olarak bu zorlu süreci atlatacağız allahın izniyle.tekrar tekrar düşüp ayağa kalkacağız.rabbim hepimizin emeğini boşa çıkarmayacağını biliyorum.hadi hanımlar morel bozmak.biz kadınlar güçlüyüz herşeyin üstesinden geliriz.unutmayın ki motivasyon en iyi tadavi yöntemi.hepimiz zamanı gelince yavrularımızı kucağımıza alacağız
Merhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun rahim filmi yani hsg çok basit röntgen masasında rahimden içeriye ilaç salgıya bir kaç dk sürüyo sadece rahim kanallarının filmi çekilmiş oluyo açık olup olmadığına bakıyo.aşılamada klomen kullanıyosun yumurtalığın belli bi çapa ulaştığında çatlama iğnesi yapıyosan ve bir gün sonra eşinden alınan örnek direk yumurtalığına yakın bir yere enjekte ediliyorKızlar merhaba bende 2 ay klomen ve ovitrelle tedavisi görmüştüm bu ay bıraktım adetim 2 gün gecikti kan testi yaptırdım tabikide sonuç negatifdoktorum aşılama düşünebilirsin demişti aşılama süreci nasıl rahim filmimi çekiyorlar bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Çok teşekkür ederim bilginiz için hafta içi doktorumla görüşüp başlıcam tabi önce regl olmam lazımMerhaba öncelikle hakkında hayırlısı olsun rahim filmi yani hsg çok basit röntgen masasında rahimden içeriye ilaç salgıya bir kaç dk sürüyo sadece rahim kanallarının filmi çekilmiş oluyo açık olup olmadığına bakıyo.aşılamada klomen kullanıyosun yumurtalığın belli bi çapa ulaştığında çatlama iğnesi yapıyosan ve bir gün sonra eşinden alınan örnek direk yumurtalığına yakın bir yere enjekte ediliyor
Rica ederim ne demek bildiğim bişey olursa yardımcı olurum regl ikinci günü dr gidiyorsunuz kan tahlili yapıyo ve ultrason muayenesi eğer başlayabilirsin derse gonal f kullanmaya başlıyosun hergün aynı saatte 5-7arasında karnından vurulmaya başlıyosun daha sonra dr dediği günlerde kontrole gidiyosunÇok teşekkür ederim bilginiz için hafta içi doktorumla görüşüp başlıcam tabi önce regl olmam lazım
Artık psikolojim bozulmaya başladı ya sinirlerim fln alt üst oldu adette olamıyorum bir ağrım oluyor sonra gidiyor gelsede rahatlasamRica ederim ne demek bildiğim bişey olursa yardımcı olurum regl ikinci günü dr gidiyorsunuz kan tahlili yapıyo ve ultrason muayenesi eğer başlayabilirsin derse gonal f kullanmaya başlıyosun hergün aynı saatte 5-7arasında karnından vurulmaya başlıyosun daha sonra dr dediği günlerde kontrole gidiyosun
Hadi hayırlısı canım az kalmış sana inşallah güzel haberler verirsinhakımızda hayırlısı.ben ilk aşılama tedavisine başladığında tedavim durduruldu ikinciye başladım aşılama yapıldı 24 ağustosta test yaptırcam
stres aptığın için olmuyosun aklından çıkartmaya çaılış biliyorum kolay değil ama çözümü var sonuçta öle düşün aşılamada normal hamilelik takıntı yapmaArtık psikolojim bozulmaya başladı ya sinirlerim fln alt üst oldu adette olamıyorum bir ağrım oluyor sonra gidiyor gelsede rahatlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?