aşılama sonrası gebelik belirtileri...

eski yazıları okudum biraz herkes sabırsızlanıp hamilelik testi yapmış kan testi yaptıran var...hamilelik testi yapanların silik çıkanların tutmuş bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya hiç bişey çıkmazsa delircem yaaa daha 4 gün var.....

Yapma canım bosver kendini başka şeylerle oyalamaya caliş. Ben de yapmıştım zaten o zaman da negatif görmüştüm

T

Tekrar meraba. Hanımlar. Daha. Önce. Bu. Foruma. Yazmıştım. Fakat. Sonuçu. Paylaşamadım. Sonuç. Negatif. Sol. Tarafımdaki. Agrının. Sebebi. Kis. Oluşmuş Malaesef. Sogan. Kürü. Uyguladım hemen. Ve Faydasını. Gördüm. İkinci. Aşılamam. Yapıldo. Normalde. Herşey. Cok. Güzel. Yumurtalar. Gelişti. Solda. 2. Sagda. 6. Ve. Yarın. Kan. Testim. Var. Ve. Hiç. Umutlu. Deilim. Hakkımızda. Hayırlısı. Olsun. İhş. Saglıklı. Kalın

Merhaba ,
Bu ay 15 Ağustosda ilk aşılamamı yaptırdım. 15 Aydır hamile kalamıyorum. Eşimde de bende de hiç bir sıkıntı bulunamadı. 30 Ağustosda beta bakacağım. dayanamayıp aşılamamın 9. günü beta baktım tabiki o çıktı hiç bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum bugün aşılamadan sonraki 11. günüm. Bu aşılama tutmaz ise bir aşılama daha deneyeceğim daha sonra tüp bebek işlemine geçeceğiz. Aşılama tedavisinde gonal f kullandım ve tek yumurta ile işleme girdim. inş güzel haberler paylaşırım benim gibi sürekli forumlarda olumlu şeyler okumak isteyenlere bende bir paragraf yazmış olurum.

Merhaba. Pco hastasiyim. 1. Aşılamam tutmadi 7 ay once yaptirmistim. Doktorumu degistirdim.2.aşılamamı 24 agustosta oldum.bugun 11. Gunum. Adet olacakmisim gibi tum belirtiler var.sol kasigima ara ara agri giriyor ayagima vuruyor.cok nadir hafif mide bulantisi var. Bunlarin hepsi var da maalesef benim umudum yok 4 yillik evliyim. Son 2 yildir bebek istiyoruz.cok zor bir surec. Burda yazilanlari okudum sanirim asilama da sonuc alan cok kisi yok. Bu da olmazsa artik tup bebek dusunecegim.moralim cok bozuluyor.istesem de dusunmemeyi beceremiyorum.bayram gecti kimseyi goresim yok.cocuklu bi aile goruyorum icim aciyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Daha yazdigimin ertesi gunu husrani yasadim.12.günümde agrili sancili bir sekilde hastanelik olarak adet oldum. Bu da olmadi

Daha yazdigimin ertesi gunu husrani yasadim.12.günümde agrili sancili bir sekilde hastanelik olarak adet oldum. Bu da olmadi
uzulme canim vardir herseyde bir hayir
bende pikoluyum iki asilama yaptirdim ikisi de tutmadi bu ay sogan kuru uygulamaya basladim umarim tutar rabbim hayirli zamanda hayirlisini verir insallah

uzulme canim vardir herseyde bir hayir
bende pikoluyum iki asilama yaptirdim ikisi de tutmadi bu ay sogan kuru uygulamaya basladim umarim tutar rabbim hayirli zamanda hayirlisini verir insallah
Saol canim. O sogan kurunu kac kez yaptim artik sayisini unuttum inan ki. Insalah sende ise yarar. Rabbim yardimcimiz olsun

Merhabalar, 21 Eylül’de aşılama yaptırdım. Gonal -f kullandım öncesinde, sonrasında herhangi bir şey vermediler.aşılamadan sonraki 1 hafta günaşırı ilişkiye girmemiz söylendi. Sanırım bu da aşılamada olmasa bile sonrasında gebe kalma ihtimalini artırmak için. Haftaya test yaptıracağım fakat ilk 3 günden sonra heyecanımı kaybettim açıkçası. Bu arada ben de pco yum zaten 3 kişiden birinde var hastalık değil artık ayrıca fsh mi yüksek. Buna rağmen bütün dr ki gebeliğe engel olmadığını söylüyor. Her şerde bir hayır vardır. Ama dilerim ki isteyen herkes çocuk sahibi olur Aşılama yaptırdığım gümden beri özellikle sağ tarafında inceden ağrılar oluyor. Biraz adet belirtilerini yaşıyorum 4-5 gündür. Acaba bu tuttuğuna mı yoksa regle mi işaret?

Insallah hamilelige isarettir. Keske tutsaydi da sana cvp verebilseydim :)

Canlar ilk aşilamam ve bugun 12. Gunum idrar testim negatif cikti.adet sancisi gibi sol tarafimda sancim var.erken mi yaptim acaba??dusunmekten sayfalari asindirmaktan kafayi yicem.agrilar beni korkutuyor.yine hüsrana ugramaktan korkuyorum.lutfen yorum yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…