amin allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kucağımızı boş bırakmasın az kaldı evet ama bende az kaldım bi var diyorum bi yok diyorum kendi kendimi yedim :)Hadi hayırlısı canım az kalmış sana inşallah güzel haberler verirsin
Fazla da stres yapmamaya çalış canım iyi düşün iyi olsunamin allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kucağımızı boş bırakmasın az kaldı evet ama bende az kaldım bi var diyorum bi yok diyorum kendi kendimi yedim :)
iyi düşünüyorum ama hayarl kırıklığından yoruldum canım gerçekten yıkım oluyo tahmin edersin ki aynı duyguları paylaşıyoruz malesef kiFazla da stres yapmamaya çalış canım iyi düşün iyi olsun
Yapma canım bosver kendini başka şeylerle oyalamaya caliş. Ben de yapmıştım zaten o zaman da negatif görmüştümeski yazıları okudum biraz herkes sabırsızlanıp hamilelik testi yapmış kan testi yaptıran var...hamilelik testi yapanların silik çıkanların tutmuş bende yapmak istiyorum ama korkuyorum ya hiç bişey çıkmazsadelircem yaaa daha 4 gün var.....
işte bende bundan korkuyorum canım hem yapmak istiyorum hem istemiyorum bende hiç bir belirti yokYapma canım bosver kendini başka şeylerle oyalamaya caliş. Ben de yapmıştım zaten o zaman da negatif görmüştüm
Hayırlısı canım olursa bir hayır olmazsa bin hayır arayalım hepimizişte bende bundan korkuyorum canım hem yapmak istiyorum hem istemiyorum bende hiç bir belirti yok
Aynen canım haklısınHayırlısı canım olursa bir hayır olmazsa bin hayır arayalım hepimiz
TRica ederim cnm.ancak aynı derdi yaşayanlar birbirini anlayabilir.birbirimize destek için burdayız.güzel haberler almanı diliyorum.
Benim maalesef tutmadı cnm o yüzden sana tavsiyede bulundum kendimce.evlat sahibi olmak için rahat olmak gerekiyo ama nerdeeehayatımız bebek sahibi olmak uğruna devam ediyo sanki napalım.biz kadınlar da böyleyiz
Tekrar meraba. Hanımlar. Daha. Önce. Bu. Foruma. Yazmıştım. Fakat. Sonuçu. Paylaşamadım. Sonuç. Negatif. Sol. Tarafımdaki. Agrının. Sebebi. Kis. Oluşmuş Malaesef. Sogan. Kürü. Uyguladım hemen. Ve Faydasını. Gördüm. İkinci. Aşılamam. Yapıldo. Normalde. Herşey. Cok. Güzel. Yumurtalar. Gelişti. Solda. 2. Sagda. 6. Ve. Yarın. Kan. Testim. Var. Ve. Hiç. Umutlu. Deilim. Hakkımızda. Hayırlısı. Olsun. İhş. Saglıklı. Kalın
Daha yazdigimin ertesi gunu husrani yasadim.12.günümde agrili sancili bir sekilde hastanelik olarak adet oldum. Bu da olmadiMerhaba. Pco hastasiyim. 1. Aşılamam tutmadi 7 ay once yaptirmistim. Doktorumu degistirdim.2.aşılamamı 24 agustosta oldum.bugun 11. Gunum. Adet olacakmisim gibi tum belirtiler var.sol kasigima ara ara agri giriyor ayagima vuruyor.cok nadir hafif mide bulantisi var. Bunlarin hepsi var da maalesef benim umudum yok 4 yillik evliyim. Son 2 yildir bebek istiyoruz.cok zor bir surec. Burda yazilanlari okudum sanirim asilama da sonuc alan cok kisi yok. Bu da olmazsa artik tup bebek dusunecegim.moralim cok bozuluyor.istesem de dusunmemeyi beceremiyorum.bayram gecti kimseyi goresim yok.cocuklu bi aile goruyorum icim aciyor.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
uzulme canim vardir herseyde bir hayirDaha yazdigimin ertesi gunu husrani yasadim.12.günümde agrili sancili bir sekilde hastanelik olarak adet oldum. Bu da olmadi
Saol canim. O sogan kurunu kac kez yaptim artik sayisini unuttum inan ki. Insalah sende ise yarar. Rabbim yardimcimiz olsunuzulme canim vardir herseyde bir hayir
bende pikoluyum iki asilama yaptirdim ikisi de tutmadi bu ay sogan kuru uygulamaya basladim umarim tutar rabbim hayirli zamanda hayirlisini verir insallah
amin canim insallahSaol canim. O sogan kurunu kac kez yaptim artik sayisini unuttum inan ki. Insalah sende ise yarar. Rabbim yardimcimiz olsun
Insallah hamilelige isarettir. Keske tutsaydi da sana cvp verebilseydim :)Merhabalar, 21 Eylül’de aşılama yaptırdım. Gonal -f kullandım öncesinde, sonrasında herhangi bir şey vermediler.aşılamadan sonraki 1 hafta günaşırı ilişkiye girmemiz söylendi. Sanırım bu da aşılamada olmasa bile sonrasında gebe kalma ihtimalini artırmak için. Haftaya test yaptıracağım fakat ilk 3 günden sonra heyecanımı kaybettim açıkçası. Bu arada ben de pco yum zaten 3 kişiden birinde var hastalık değil artık ayrıca fsh mi yüksek. Buna rağmen bütün dr ki gebeliğe engel olmadığını söylüyor. Her şerde bir hayır vardır. Ama dilerim ki isteyen herkes çocuk sahibi olur Aşılama yaptırdığım gümden beri özellikle sağ tarafında inceden ağrılar oluyor. Biraz adet belirtilerini yaşıyorum 4-5 gündür. Acaba bu tuttuğuna mı yoksa regle mi işaret?
Bugün hafiften kanamam başladı ama ben yarın yine de test yaptırcamInsallah hamilelige isarettir. Keske tutsaydi da sana cvp verebilseydim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?