hayırlısı bakalım canım sen kaç yıllık evlisin yaşın kaç kiiii nononoooooooUf daha 14 gun vaaaar bence hic umudunu kaybetme sen bebis varsa alinir
ayyyy canım daha yaşın genç evliliğin yeni olur inşallah daha önünde çooook zaman varAgustosda 2 yil olacak 22 yasindayim ekmde bos geblikten kuretj oldum 7 senedrde pcosum
inşallah olur kuzum daha çooook zamanın var önünde ben 7 senedir evliyim çooook çaba sarfettim sana diyeceğim tek şey sabırlı ve kararlı ol asla isyan etme ve umudunuda kaybetmeKastamonudym ablcm
izmir de canım 27 yaşındayım bende daha büyük değilim o kadar yaaaaSen nerede yasiyorsun
olacak inşallah zamanı vakti vardırrrrOyle yapiyrum ablcm artik ne yapayim nasipte varsa olur rabbim olduramaycgi seyide.hayal ettirmezmis derlerlah bizimde olacak hayrlisyla
Mrb aslm arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan var mı lütfen söyleyebilir mi
Slm benim ilk aşılamam tuttu çok şükür suan 17 haftalik hamileyim inan ve dua et rabbim inşallah nasip eder tavsiyem bu olur sadece ben ole yapmıştımslm arkadaşlar aşılama yaptırıpta tutan var mı lütfen söyleyebilir mi
ayyyyMrb a
Slm benim ilk aşılamam tuttu çok şükür suan 17 haftalik hamileyim inan ve dua et rabbim inşallah nasip eder tavsiyem bu olur sadece ben ole yapmıştım
Saol cnm hayirlisiyla rabbim sana da nasip etsin biraz sıkıntılı bir hamilelik yasiorum ama inşallah sonu güzel olur da kavuşur um kizimaayyyyçooook sevindim canım inşallah sağsağlam kucağına alırsın bende öyle yapıyorum varsa nasibimde olur
inşallah sorunsuz sıkıntısız devam eder ayyyy bide kızzzz ben yerim onuSaol cnm hayirlisiyla rabbim sana da nasip etsin biraz sıkıntılı bir hamilelik yasiorum ama inşallah sonu güzel olur da kavuşur um kizima
aynen kuzummmm öyleee nasılsın ağrıların ne alemde anestezi aLMADIN DEMİİİİEvet cok da buyuk degilsin abla sennde zamann var dha
Aldim malesef ve dr um uyuttuktan sonra uyums hali buysa uyanikken nasil olur demis uyandm yanima geldi sen hemsresn bu kadrni beklmydum uyrken bile cekysun kendni dedi iyikide uyutms yani agrlrm var ama hafif karnim sis birazcik oyle.istee heyecnla beklyruz[Hıııı olsun bakalım hayırlısı şişlik mi ayyyy benim karnım davul gibiiii dur daha gaz sancıların başlayacak bende çooook heyecanlıyım yaaaaaa son iki gün olurmu acaba kiiii
Hıııı olsun bakalım hayırlısı şişlik mi ayyyy benim karnım davul gibiiii dur daha gaz sancıların başlayacak bende çooook heyecanlıyım yaaaaaa son iki gün olurmu acaba kiiiiAldim malesef ve dr um uyuttuktan sonra uyums hali buysa uyanikken nasil olur demis uyandm yanima geldi sen hemsresn bu kadrni beklmydum uyrken bile cekysun kendni dedi iyikide uyutms yani agrlrm var ama hafif karnim sis birazcik oyle.istee heyecnla beklyruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?