aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Kizlar araniza yeni katildim takip ediyordum ama simdi uye oldum. Ben 1 nisanda ilk asilamami oldum heyecanla gun sayiyorum ama hic bir belirtim yok acaba tutmadi mi? Bide sizce test yapsam cikar mi

Kizlar araniza yeni katildim takip ediyordum ama simdi uye oldum. Ben 1 nisanda ilk asilamami oldum heyecanla gun sayiyorum ama hic bir belirtim yok acaba tutmadi mi? Bide sizce test yapsam cikar mi
hoş geldin canım sabır inşallah tutar testte çıkmaz zannedersem benim 14 gün daha ben bile yapmadım belirti olmaması normal kişiye göre değişiyor benim ilkinde vardı bunda yok

hoş geldin canım sabır inşallah tutar testte çıkmaz zannedersem benim 14 gün daha ben bile yapmadım belirti olmaması normal kişiye göre değişiyor benim ilkinde vardı bunda yok
cevapladigin icin sagol canim. Gercekten sabretmek cok zormus evlendigimde hemen cocugum olacakmis gibi dusunmustum ama bir sene gecti hala yok. Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah bizde saglikli sekilde cocuklarimizi kucagimiza aliriz. her okudugumda burda herkese dua ediyorum hamile olanlarla birlikte seviniyorum insallah benimle birlikte isteyen herkesin cocugu olur rabbim bununla imtihan etmesin bizi

önemli değil canım amim rabbim allahım hiçbirzaman eksikliğini göstermesin inşallah olurrrr sıkma canını yüreğini ferah tut sakın ümütsizliğe kapılma ben yıllardır bekliyorum sabır diyorum hep ahhhh ahhhh

oyle tabi sabretmekten dua etmekten baska caremiz yok canim rabbim hepimizin yuzunu guldursun tez zamanda ins.

aminnnn canım sen daha başındasın yolun
Ben basinda niye olmuyor diye kendini yipratanlardanim canim yapi olarakda cok sabirsizimdir zaten her ay bu ay hamile kalacam diyorum sonu husran. Tabi herseyin vardir bir hayri

Ben basinda niye olmuyor diye kendini yipratanlardanim canim yapi olarakda cok sabirsizimdir zaten her ay bu ay hamile kalacam diyorum sonu husran. Tabi herseyin vardir bir hayri
benim yerimde olsan ne olacak kuzummmm yaaaa 7 sene olduuuu

inşallah sorunsuz sıkıntısız devam eder ayyyy bide kızzzz ben yerim onu canım kendine dikkat et dediğin gibi inşallah sonu güzel olsun varsa dediğim gibi nasibimde kısmetimde olur
Hayırlısı canım Rabbim tamamına erdirir inşallah prenatest die bişey var onun sonucunu bekliorum kızım için dua edersen çok sevinirim

Hayırlısı canım Rabbim tamamına erdirir inşallah prenatest die bişey var onun sonucunu bekliorum kızım için dua edersen çok sevinirim
inşallah canım dualarım seninle ve tüm isteyenlerle gönlünü ferah tutttt morelini yüksek

Daha once okuduklarima gore 2. Asilama degil mi senin canim. Neden daha once asilama yaptirmadiniz acaba.
evet canım 2 ci aşılamam hiç sorma hep özellere gittim sadece para yedirdiğimle kaldım anlicağın hep boşa uğraşmışım neler yapmadım ki şimdi izmirde devlet hastahanesine gidiyorum burda yapıldı aşılamalarım doktorum çooook iyi bir drtur hayırluısı artık nasip diyorum allahtan yaştan yana sıkıntı yok

evet ozel hastaneler hep boyle malesef. Insallh bu sefer olacak canim rabbim emeklerinin karsiligini verecek. Ne zaman test yapacaksin umut ol bize insallah

evet ozel hastaneler hep boyle malesef. Insallh bu sefer olacak canim rabbim emeklerinin karsiligini verecek. Ne zaman test yapacaksin umut ol bize insallah
amin canım inşallah yharın yaptıracağım ama adet sancım çooook fazla anlatamammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…