aşılama sonrası gebelik belirtileri...

sonuç negatif canım yaaaa
Hadi ya of uzulme denilmez biliyorum ama hayirlisi bebeklerimiz cabucak gelir ins. Bu ay yuzunu guldursun rabbim. Bende yarin ogrenecem sonucu ama hic umutlu degilim hic bir belirtim de olmadi nasip diyorum artik

Hadi ya of uzulme denilmez biliyorum ama hayirlisi bebeklerimiz cabucak gelir ins. Bu ay yuzunu guldursun rabbim. Bende yarin ogrenecem sonucu ama hic umutlu degilim hic bir belirtim de olmadi nasip diyorum artik
kuzum benimde hiçbir belirtim yoktu zaten hatta üstüne sabah bi kalktım aaaa adet oluyorum nasip yaaaa ben aşılama olayını kapattım tüp bebeğe başlıyorum ALLAHIN izniyle bugün ilk adımı attım hayırlısı bakalım canımmmm

haberini bekliyorum yarın senin inşallah tutmuştur seninkiiii

Insallah guzel sonuclar alirsin canim

Benik sonuc da malesef negatif dun adet oldum yeniden doktora gidecem yarin bakalim

merhaba hep okudum ama yazacak kadar guclu olmadım sızınle ağladım sızınlede uzuldum ama gecen anneme ağladım sen anne oldun bana anne diyecek bir evladım bıle yok dıe herkeze düşünmüyorum kısmet hayırlısı demekten yoruldum ayın 2 nısan asılama oldum dr 18 nısanda kan testı yaptır dedı bekliyorum

bır anda hasta olcam dıe o kadar korkuyorum kı yıne hüsran olmasından ılk evledım çocuk dusunmedık ah bı pısmanım karıyer yapcaktım al buyur su an ıs hayatım gözümde yok keşke bende güzel haberler versem haykırsam hamıleyım dıe anne olcagım dıe

inan burda rahatlıyorsun canım hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz bizi bizden başka kjimse iyi anlamaz ama Allaha şükret ki Annen var ona ağlıyorsun bende oooo bile yok ağlayacak içimi dökecek bir omuz bile yokkkk

Allah nasip eder inşallah canım bende 2 nisanda yaptırtım beklemek çok zor kasılmalar ağrılar halsizlik bulantı bu gibi belirtiler var bende ama eczaneden aldığımız test sonucu negatif çıktı dün yaptık.üzülmüyorum hayırlısı zamanı vardır diye düşünüyorum adet olmadım henüz progesteron kullandığımız için adette gecikme olabiliyormuş sende üzülme evet çok yıpranıyoruz bu süreçte ama Allahın izniyle günü geldiğinde bizede anne diyen bıdıklar olacak yüreğini ferah tut

inşallah hhhhhhhhhhhhh

dr sana ne zaman kan testı yaptır dedı yok daha kan testı yaptırmaya korkuym hıc boşa eczaneden o teste para veremem o teste verdıgım paraya o ankı heyecan yapıpta hayal kırıklığına uğramaktan ıns kızlar hele tv de çocuklarını döverek esıyet eden yada öldüren kısıler ınanamıyorum ALLAHIM yardım et onlar kıymet bılmıyo ne olur acı bana ALLAHIM lütfen kimseye dıyemem derdımı ne olur cumartesı kan testı yaptırmaya korkuyorum cok akıntım var crınone jel kullanıyorum ama cok fazla korkuyorum adet oldum dıe koşuyorum wc ohh be dıyorum bısey yok jelı kullanınca adetı gecıktırıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…