aşılama sonrası gebelik belirtileri...

15 günsonra gel dedi hemşireler ben istanbul zeynep kamile gidiyorum.Kaçıncı denemen senin birde problem nedir ?ben en çok hamile kalıp çocuk aldıranlara sinir oluyorum.Bu dediklerinde var tabii ben çok umutlanmadım canım ilk denemem olduğu için sende boşver herşeyin hayırlısı

Canım çok üzüldüm allah hayirlisiyla sana da nasip etsin insallah bu arada bebeğimin tahlil sonucu geldi rabbime çok şükür temiz çıktı senin için dua edicem moralini yüksek tut
çooook sevindim canımmmm inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın duanı eksik etme sağol canım senin adına çok mutlu oldum yaaaa

Ilk denemem Dr dedıgıne gore sorun yok pko var bıraz o zorlaştırır dıo baska bısey gozukmuyo Zeynep kamıl memnunmusun merak edıyorum cok soyledıler orayı

Ilk denemem Dr dedıgıne gore sorun yok pko var bıraz o zorlaştırır dıo baska bısey gozukmuyo Zeynep kamıl memnunmusun merak edıyorum cok soyledıler orayı

anladım canım kilo verdiğin zaman o sorun ortadan kalkıyo çok büyük bi sıkıntı yok :) zeynep kamilde çok ilgi yok ama doktorlar güler yüzlü yani özelde bi ton para harcıycağına orda ilaç parası veriyosun sadece ama hızlı ilerliyo işlemler tavsiye ederim
bu arada aşılamanın sonucu ne oldu baktırdınmı

Yarın baktırcam Dr oyle dedı ama gobegımın altı agrıyo wc gıtmekten yoruldum kısmet acaba ordamı bebek yada benı begenmedı gelmedı

Yarın baktırcam Dr oyle dedı ama gobegımın altı agrıyo wc gıtmekten yoruldum kısmet acaba ordamı bebek yada benı begenmedı gelmedı

hayırlsıı inşallah tutmuştur benim bugün hiç bir belirti yok şişkinliğimde gitti tutmadı diye düşünüyorum zaten umudumda yoktu ve bi rahatlık geldi üstüme ağrılar bitince normale döndü vücudum :)

Hala adet olmamıssın ama hıc bellı olmaz ne kadar pozıtıfsın masallah

ayy napıyım canım ölüm yokya ucunda olursa olur olmazsa olmaz 5 yıldır evliyim hep üzüldüm her ay hayal kırıklığı yaşadım artık karar verdim üzülmek yok Allah nasip ettiyse biz elimizden geleni yapalım rabbin en hayırlı günde nasip eder inşallah seninde hayırlı sonuçların olsun inşallah sonucu haber ver

OLMADI KOCAMAN OLMADI sonuç 2,39 ne dıyebılırım ki nefes almak bıle boşa gelıyo ne ışe yarıyorum ki yine bana hüsran yine bana hasret nasıl bir duygu anne olmak nasıl bir duygu sonucunun yüksek çıkması acaba göbegımın altı hala kasılıyor sinir oluyorum ağrıdıkça hamıle degılsın nıe tepkı verıyosun kı neyin tepkisi bu

hayırlısı olsun canım üzme kendini benimde olmadı Allah zamanı geldiğinde nasip etsin inşallah.Kasılmalar ağrı bendede var progesteronun yan etkileri bugünde 1 damla kan geldi sabah ama akşama kadar hiç bişey olmadı yarın devamı gelir.Kısmet artık canım yaş kaçtı senin niye bu kadar üzülüyosun ki üzülme kiloluysan kilo vermeye çalış polikistte kilo önemli diyolar umutsuzluğada kapılma asla

27 yaşımdayım sıkıldım bakalım aynen jel nedenıyle olmamısım hasta olunca tekrar Dr gıtcem gel dedı yoruldum sadece bunaldım isyan etmek istemiyorum haşaa ama neyse susuyorum yoksa patlıycam

27 yaşımdayım sıkıldım bakalım aynen jel nedenıyle olmamısım hasta olunca tekrar Dr gıtcem gel dedı yoruldum sadece bunaldım isyan etmek istemiyorum haşaa ama neyse susuyorum yoksa patlıycam

çok haklısın canım ben 5 yıldır uğraşıyorum ama ilk defa aşılama yapıldı 27 yaşta çok büyük bi yaş değil isyan etme bu sorunları yaşayan bir sürü insan var yalnız değiliz ama ne mücizeler duyuyorum 18 yıl sonra çocuğu olanlar aşılama sonrası kendiliğinden hamile kalanlar vs. içini ferah tut eşin destekliyodur umarım bu konuda

Sen kac yaşındasın zeynu neden bu kadar bekledın özel degılse destekliyo o da üzülüyo bu yuzden o varken içime atmak için sacmalıyorum o gıdıncede hersey klasık ıste neler yapıyosun nasılsın tekrar yapacakmısın bu ay

ben 30 oldum evliliğimizi bu yıl oturttuk anca pazartesi gitcem doktora 1 ay dinlendiriyolarmış diye duydum bana kalsa ben bu ayda yaptırırm aşamaları geçmek için hemen bitsin istiyorum sonra tüp bebek tüp bebekten umutluyum sen nerde yaptırdın ?kaç yıllık evlisin

Ca
nım Bülent Kars gıttım kartalda 3 yıl oldu evlılıgım Dr bugun telde konustum eğer yanlıs anlamadıysam yapacagım dedı bakalım o kafayla yanlıs duymuş olabılırım ınan anlayan bırı olmadı güzel kımse senın gıbı soru sormuyo belkıde cewremde herkezın cocugu var acıyarak olur ya takma dedıklerı ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…