Ca
nım Bülent Kars gıttım kartalda 3 yıl oldu evlılıgım Dr bugun telde konustum eğer yanlıs anlamadıysam yapacagım dedı bakalım o kafayla yanlıs duymuş olabılırım ınan anlayan bırı olmadı güzel kımse senın gıbı soru sormuyo belkıde cewremde herkezın cocugu var acıyarak olur ya takma dedıklerı ıcın
acıyarak söylediklerini nerden çıkarıyosun yaa ayrıca 3 yıllık evlilik çok uzun bi evlilik değil oluruna bırak birazsıkma kendini canım eğer konuşmak istersenfecaden ekle beni burdan zor oluyor zeynur demirel mesaj gnderirsen seni eklerim hayırlısı artık
Mrb arkadaslr bugun asilamnin 13 gunu ve adet gunumdu olmadm 1 2 saat once beyaz br akntm geldi cok fazla degil ama bembeyazdi gecen ay sadece catlatma ignesi kullndm adetm 5 gun geckmeli olmstu bu beyaz aknti adet belrtisi mi fikrinz var mi acaba
Tesekkr.ederm cvbnz icin umudm yok zaten malesef tutacgni hc sanmam ama asilmadan sonra kacnci.gunde adet olmak gerkirki ilk.asilamam cok.meraklym.k.bakmayn
Amn ablcm ben 7 sendr pcosum ekimde bos gebelkten kurtj oldm gecen sene baya tedavi aldm sonra tedvyi braktm.gonolf ile hamile kaldm.ama bos oldu
Rabbim hayrlisini nasip.eder insaallah bizimde kucagmz bis kalmz
gercktn mi ben aslen zongldaklyim ama artik kastamnulu oldm allah nasip ederde carsambya eresem adet olmadan.sonucu yazarm ama tutmams olablr cnku tek yumrta vardi ve bu yzden sansim %5 altnda
kızlar bende çooook daralıyorum artık napacağım bilmiyorum tüp bebee karar verdim iki aşılamamda tutmadı çok karışık kafamCa
nım Bülent Kars gıttım kartalda 3 yıl oldu evlılıgım Dr bugun telde konustum eğer yanlıs anlamadıysam yapacagım dedı bakalım o kafayla yanlıs duymuş olabılırım ınan anlayan bırı olmadı güzel kımse senın gıbı soru sormuyo belkıde cewremde herkezın cocugu var acıyarak olur ya takma dedıklerı ıcın
TÜP BEBEKTE olma olasılığı daha fazlakızlar bende çooook daralıyorum artık napacağım bilmiyorum tüp bebee karar verdim iki aşılamamda tutmadı çok karışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?