aşılama sonrası gebelik belirtileri...

sıkma kendini canım eğer konuşmak istersenfecaden ekle beni burdan zor oluyor zeynur demirel mesaj gnderirsen seni eklerim hayırlısı artık

sıkma kendini canım eğer konuşmak istersenfecaden ekle beni burdan zor oluyor zeynur demirel mesaj gnderirsen seni eklerim hayırlısı artık
acıyarak söylediklerini nerden çıkarıyosun yaa ayrıca 3 yıllık evlilik çok uzun bi evlilik değil oluruna bırak biraz

Mrb arkadaslr bugun asilamnin 13 gunu ve adet gunumdu olmadm 1 2 saat once beyaz br akntm geldi cok fazla degil ama bembeyazdi gecen ay sadece catlatma ignesi kullndm adetm 5 gun geckmeli olmstu bu beyaz aknti adet belrtisi mi fikrinz var mi acaba

Mrb arkadaslr bugun asilamnin 13 gunu ve adet gunumdu olmadm 1 2 saat once beyaz br akntm geldi cok fazla degil ama bembeyazdi gecen ay sadece catlatma ignesi kullndm adetm 5 gun geckmeli olmstu bu beyaz aknti adet belrtisi mi fikrinz var mi acaba

progesteron kullandığın için oluyo bu akıntı canım sıkıntı yok merak etme hayırlısı olsun inşallah Allah sağlıklı evlat nasip etsin ama çok umutlanma olursa sürpriz olsun inşallah olur

Ben progestrn kullanmyrm.sadecek.folik asit kullanyrm.dr yazmdi progestrn

Tesekkr.ederm cvbnz icin umudm yok zaten malesef tutacgni hc sanmam ama asilmadan sonra kacnci.gunde adet olmak gerkirki ilk.asilamam cok.meraklym.k.bakmayn

Tesekkr.ederm cvbnz icin umudm yok zaten malesef tutacgni hc sanmam ama asilmadan sonra kacnci.gunde adet olmak gerkirki ilk.asilamam cok.meraklym.k.bakmayn

demekki progesteron hormonun yüksek canım problem nedir?ayy yinede o kadar negatif bakma ben 2 nisanda yaptırdım bir sürü sıkıntı çektim hiç umudum yoku olmadıda zaten eczaneden aldığım test boşa negatif çıktı kaçıncı gün adet olmak gerekiyo bilmiyorum ben progesteron kullandığım için gecikme yaşadım ama bugün 1 damla kanama oldu devamı gelmedi hayırlısı olsun seninde

Amn ablcm ben 7 sendr pcosum ekimde bos gebelkten kurtj oldm gecen sene baya tedavi aldm sonra tedvyi braktm.gonolf ile hamile kaldm.ama bos oldu

Insaallah rabbm hayrlsyla nasip eder hepmze kayip cok kotu brsey tamam rabbm verdi diysun daha doyamadan kalbi bile atamadan senden ayiriyorlar kimseye yasatmsn rabbm ama bunda sukur

Gonolf birkez.kullandm olmadi tedavyi braktgm ay hamile kaldm.ne kadar degisik.rabbimden umit keslmez

Amn ablcm ben 7 sendr pcosum ekimde bos gebelkten kurtj oldm gecen sene baya tedavi aldm sonra tedvyi braktm.gonolf ile hamile kaldm.ama bos oldu

benim bi tanıdığımda dış gebelik olmuştu kürtaj olduktan sonra kendiliğinden hamile kaldı rahim temizleniyomuş kürtajda ve hamile kalma kolaylaşıyomuş ne kadar doğrudur bilmiyorum.nerde yaptırıyosun peki canım pco tedavisinin tek çözümü kilo vermek diyolar bende pco olduğunu söyleyen doktorda oldu basit kist var diyende oldu en son zeynep kamile gittim iki tarafımdada çikolata kisti var bu kistlerküçük olduğu için ameliyatta etmiyolar çok sinirim bozuluyo artık Allah kısmet ettiyse olur diyorum ben elimden geleni yapıyımda Allah bilir ne zaman olacağını hayırlsıı nerde yaptırdın?

Ben kastamndym.ablcm anadolu hastnsnde yaptrdm 6 nisanda oldu bakalim

gercktn mi ben aslen zongldaklyim ama artik kastamnulu oldm allah nasip ederde carsambya eresem adet olmadan.sonucu yazarm ama tutmams olablr cnku tek yumrta vardi ve bu yzden sansim %5 altnda

gercktn mi ben aslen zongldaklyim ama artik kastamnulu oldm allah nasip ederde carsambya eresem adet olmadan.sonucu yazarm ama tutmams olablr cnku tek yumrta vardi ve bu yzden sansim %5 altnda

nasip herşey üzülme inşallah olur güzel haber verirsin

Insaallah ablcm beklemdym bakalm.artik pazar.bugnu uyuyarak gecririm yarn yine ise gelyrum.salda calsyrm.sonra.carsambaaaa

kızlar bende çooook daralıyorum artık napacağım bilmiyorum tüp bebee karar verdim iki aşılamamda tutmadı çok karışık kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…