öyleymiş canım da insanın beyni duruyor bazen bende öyleyim şuan yaaaa insan gülerken ağlıyormuş bunu bile öğrendim nasıl bir duygu ve psikoloji içindeyiz bizTÜP BEBEKTE olma olasılığı daha fazla
yalandan gülmeye calısyoruz hep ıcımden gecen ALLAHIM vermedıgın evlat bu kadar acıtıyorsa verıpte aldığın evlat dusunemıyorum inş ALLAHIM bızıde goruyo su mübarek 3 aylarda su mübarek haftalarda kutlu doğum haftalarında bızede nasıp edecek cıfter cıfter ıns olacak ya bızede verecek ıns ıns kan testınden sonra sevıncten ağlarız ıns RABBIM SEN BUYUKSUNöyleymiş canım da insanın beyni duruyor bazen bende öyleyim şuan yaaaa insan gülerken ağlıyormuş bunu bile öğrendim nasıl bir duygu ve psikoloji içindeyiz biz
aminnnn canım inşallahhhh dualarımız kabul olurda bizde birgün gülerizzzzyalandan gülmeye calısyoruz hep ıcımden gecen ALLAHIM vermedıgın evlat bu kadar acıtıyorsa verıpte aldığın evlat dusunemıyorum inş ALLAHIM bızıde goruyo su mübarek 3 aylarda su mübarek haftalarda kutlu doğum haftalarında bızede nasıp edecek cıfter cıfter ıns olacak ya bızede verecek ıns ıns kan testınden sonra sevıncten ağlarız ıns RABBIM SEN BUYUKSUN
bende bişi anlamadım canım acaba aşılama iğnesi miiiiyarın ıcın dr gel dedı erken gel dedı ıgne alıcaz eczane kapanmasın dedı asılamadan sonra ne ıgnesı kı relg 2 gunu ben anlamdım
Kizlar biri bana cwp verrse cok sewinirim bugun idrarda erken gebelik esti yaptim çok hafif silik bellli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdirAsılama başladık tekrar gonal f ıgne verdı
canım zamanını doldur ve kafana çok fazla takma idrarda test erken belli olmuyo çizginin silik çıkmasıda çatlatma iğnesinden kaynaklanıyo olabilir çok sancılı bi süreç ve hergün tutumu acaba diye düşünceye kapılmak gerçekten sinir bozucu Allah nasip ettiyse hayırlı olacaksa olsun zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin Allah çok düşünme inşallah sürpriz olur.Kizlar biri bana cwp verrse cok sewinirim bugun idrarda erken gebelik esti yaptim çok hafif silik bellli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir
hayırlısı olsun zamanı ne zamansa o zaman olsunVe dr o kiste ragmen bna 1 hafta daa bekle belki gebelik vardr daha cikmz dedi olablr mi böyle bsy
Canım ne oldu nasıl gıdıyoMerhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza uzun suredir burayi takip ediyorum..bende 5 gun once asilama yptrdim.bgun 5.gunum ve heyacanla bekliyoruz ilk asilamamiz kasik agrilarim cok fazla ve cok ümitleniyorum.erken gebelik testi yapsam sonuc almis olurmuyum:))
Cnm benm cok saol bende esimin israri uzerine yaotin oda hafif bi silik cikti dedigin gbi ümitlenmemeliymcanım zamanını doldur ve kafana çok fazla takma idrarda test erken belli olmuyo çizginin silik çıkmasıda çatlatma iğnesinden kaynaklanıyo olabilir çok sancılı bi süreç ve hergün tutumu acaba diye düşünceye kapılmak gerçekten sinir bozucu Allah nasip ettiyse hayırlı olacaksa olsun zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin Allah çok düşünme inşallah sürpriz olur.
Canm bugun 7. Gunum agrilarm devam erken gebelik testinde hafif silik cikti umitlenemeliym bilurmCanım ne oldu nasıl gıdıyo
ahh bu eşler bizden sabırsız oluyolar 8. günde benim eşimde yapalım dedi negatif çıktı inşallah tutmuştur.12. günde kan tahliliylede belli oluyomuş Allah gönlüne göre versinCnm benm cok saol bende esimin israri uzerine yaotin oda hafif bi silik cikti dedigin gbi ümitlenmemeliym
Amin cnm Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallh sen ne yaptin peki kacinci gunundesin yada gunun gectimiahh bu eşler bizden sabırsız oluyolar 8. günde benim eşimde yapalım dedi negatif çıktı inşallah tutmuştur.12. günde kan tahliliylede belli oluyomuş Allah gönlüne göre versin
BEN 2 NİSANDA YAPTIRTIRDIM TUTMADI UMUTSUZDUM ZATEN MAYIS AYINDA TEKRAR DENİYCEZ BAKALIM HAYIRLSIAmin cnm Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallh sen ne yaptin peki kacinci gunundesin yada gunun gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?