aşılama sonrası gebelik belirtileri...

öyleymiş canım da insanın beyni duruyor bazen bende öyleyim şuan yaaaa insan gülerken ağlıyormuş bunu bile öğrendim nasıl bir duygu ve psikoloji içindeyiz biz
yalandan gülmeye calısyoruz hep ıcımden gecen ALLAHIM vermedıgın evlat bu kadar acıtıyorsa verıpte aldığın evlat dusunemıyorum inş ALLAHIM bızıde goruyo su mübarek 3 aylarda su mübarek haftalarda kutlu doğum haftalarında bızede nasıp edecek cıfter cıfter ıns olacak ya bızede verecek ıns ıns kan testınden sonra sevıncten ağlarız ıns RABBIM SEN BUYUKSUN

yarın ıcın dr gel dedı erken gel dedı ıgne alıcaz eczane kapanmasın dedı asılamadan sonra ne ıgnesı kı relg 2 gunu ben anlamdım

aminnnn canım inşallahhhh dualarımız kabul olurda bizde birgün gülerizzzz

Mrb arkadaslar bende bgun muaynye gttm ve yine husran betahcg negatf ustne brde folükulm kiste dönmus doktrm 1 hafta daha beklyp adet olmzsam beta tekra bkilsn dedi ona göre adt bslatmak icn ilac'kullancgm bosluktan asgi dustm snki

Ve dr o kiste ragmen bna 1 hafta daa bekle belki gebelik vardr daha cikmz dedi olablr mi böyle bsy

Merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza uzun suredir burayi takip ediyorum..bende 5 gun once asilama yptrdim.bgun 5.gunum ve heyacanla bekliyoruz ilk asilamamiz kasik agrilarim cok fazla ve cok ümitleniyorum.erken gebelik testi yapsam sonuc almis olurmuyum:))

Kizlar biri bana cwp verrse cok sewinirim bugun idrarda erken gebelik esti yaptim çok hafif silik bellli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir
Aşılamadan sonra 7. Gunum bugun

Kizlar biri bana cwp verrse cok sewinirim bugun idrarda erken gebelik esti yaptim çok hafif silik bellli belirsiz bi cizgi cikti sizce hamilemiyimdir
canım zamanını doldur ve kafana çok fazla takma idrarda test erken belli olmuyo çizginin silik çıkmasıda çatlatma iğnesinden kaynaklanıyo olabilir çok sancılı bi süreç ve hergün tutumu acaba diye düşünceye kapılmak gerçekten sinir bozucu Allah nasip ettiyse hayırlı olacaksa olsun zamanı ne zamansa o zaman nasip etsin Allah çok düşünme inşallah sürpriz olur.

Canım ne oldu nasıl gıdıyo

Cnm benm cok saol bende esimin israri uzerine yaotin oda hafif bi silik cikti dedigin gbi ümitlenmemeliym

Cnm benm cok saol bende esimin israri uzerine yaotin oda hafif bi silik cikti dedigin gbi ümitlenmemeliym
ahh bu eşler bizden sabırsız oluyolar 8. günde benim eşimde yapalım dedi negatif çıktı inşallah tutmuştur.12. günde kan tahliliylede belli oluyomuş Allah gönlüne göre versin

ahh bu eşler bizden sabırsız oluyolar 8. günde benim eşimde yapalım dedi negatif çıktı inşallah tutmuştur.12. günde kan tahliliylede belli oluyomuş Allah gönlüne göre versin
Amin cnm Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallh sen ne yaptin peki kacinci gunundesin yada gunun gectimi

Kızlar benimde 5. Günüm nasil gecicek bilmem ama erken test yapmicam catlatma ignesinin içinde hcg hormonu olduğu için yanıltıyor hayırlısı rabbim utandirmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…