Zayiflarsin canm ben 2 haftada 9 kilo verdim tabi şimdi vitamin folik asit derken istahim açıldıMrb arkadaslar bnde 22nisanda adtmi oldum gttm muaynye kocman br kistm olusmus ve bu ay tedauye ara vereye karar verdm rabbim nasip edrse 1 ay akupunktur ile zayiflamyi denycm ins zayiflrmda bebegm gelir
Ikı haftada nasıl verdın acıl yardımZayiflarsin canm ben 2 haftada 9 kilo verdim tabi şimdi vitamin folik asit derken istahim açıldı
inşallah istediğin gibi geçer ve güzel sonuç alırsın canımKızlar benimde 5. Günüm nasil gecicek bilmem ama erken test yapmicam catlatma ignesinin içinde hcg hormonu olduğu için yanıltıyor hayırlısı rabbim utandirmasin
İnşallah canm allah razı olsuninşallah istediğin gibi geçer ve güzel sonuç alırsın canım
Evet cnm listeden çıkmadım her gün yürüdümgayu35 sizde mi akupunktrla mi verdnz
Büyük ihtimalle benim de tutmadı hissedemiyorum Rabbim hepimizin hakkinda hayrlisini nasip etsin :-( üzgünüm bu hafta belli olcak benim ama olmadi biliyormBEN 2 NİSANDA YAPTIRTIRDIM TUTMADI UMUTSUZDUM ZATEN MAYIS AYINDA TEKRAR DENİYCEZ BAKALIM HAYIRLSI
Olumsuz düşünme olumlu düşün içini karartma canmBüyük ihtimalle benim de tutmadı hissedemiyorum Rabbim hepimizin hakkinda hayrlisini nasip etsin :-( üzgünüm bu hafta belli olcak benim ama olmadi biliyorm
İnsallh canm ama hissedemiyorum persembe gunu 13.gun olucak o gun kan testi vericem bakalm hayrlisi.bugun cok siddetli kasık agrilarim oldu batmalar oluyor ister istemez bu agrilarin sebebi gebelik mi diye dusunyorumOlumsuz düşünme olumlu düşün içini karartma canm
Insallah canm haberdar et hayırlı haberlerinibekliyorummİnsallh canm ama hissedemiyorum persembe gunu 13.gun olucak o gun kan testi vericem bakalm hayrlisi.bugun cok siddetli kasık agrilarim oldu batmalar oluyor ister istemez bu agrilarin sebebi gebelik mi diye dusunyorum
Kizlar bugün 12. Günüm sizce 14.gun kan testi yaptirmaliyim yoksa adetimi beklemeliyim ve bugun cok siddetli kasık batmalarim oluyorInsallah canm haberdar et hayırlı haberlerinibekliyorumm
Canm 12. Gündede belli olur ben 12. Günü bile bekleyemicem heralde :)Kizlar bugün 12. Günüm sizce 14.gun kan testi yaptirmaliyim yoksa adetimi beklemeliyim ve bugun cok siddetli kasık batmalarim oluyor
:) evet canm bugun doktorumu aradim cok batmalarim oldu kasiklarda dayanamadm osa yarin test yaptir dedi :)) bakalim hayirlisi Allahtan.yarin öğrenicem artikCanm 12. Gündede belli olur ben 12. Günü bile bekleyemicem heralde :)
Ayy hadi heyecanlandım bak şimdi ben haber ver:) evet canm bugun doktorumu aradim cok batmalarim oldu kasiklarda dayanamadm osa yarin test yaptir dedi :)) bakalim hayirlisi Allahtan.yarin öğrenicem artik
Benım asılama haftaya olcak sanırum hadı güzel haberler beklıyozAyy hadi heyecanlandım bak şimdi ben haber ver
Belki gerek kalmaz canm aşılamaya :)Benım asılama haftaya olcak sanırum hadı güzel haberler beklıyoz
Sabah kan verdim aksama alicam sonucucok korkuyrmAyy hadi heyecanlandım bak şimdi ben haber ver
Hadi hayırlısı canm niye akşamSabah kan verdim aksama alicam sonucucok korkuyrm
Canm ayrintili kan oldugu icin mis simdi arasam öğrenirim ama aramicam gidicemHadi hayırlısı canm niye akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?