aşılama sonrası gebelik belirtileri...

Mrb arkadaslar bnde 22nisanda adtmi oldum gttm muaynye kocman br kistm olusmus ve bu ay tedauye ara vereye karar verdm rabbim nasip edrse 1 ay akupunktur ile zayiflamyi denycm ins zayiflrmda bebegm gelir

Mrb arkadaslar bnde 22nisanda adtmi oldum gttm muaynye kocman br kistm olusmus ve bu ay tedauye ara vereye karar verdm rabbim nasip edrse 1 ay akupunktur ile zayiflamyi denycm ins zayiflrmda bebegm gelir
Zayiflarsin canm ben 2 haftada 9 kilo verdim tabi şimdi vitamin folik asit derken istahim açıldı

Kızlar benimde 5. Günüm nasil gecicek bilmem ama erken test yapmicam catlatma ignesinin içinde hcg hormonu olduğu için yanıltıyor hayırlısı rabbim utandirmasin
inşallah istediğin gibi geçer ve güzel sonuç alırsın canım

BEN 2 NİSANDA YAPTIRTIRDIM TUTMADI UMUTSUZDUM ZATEN MAYIS AYINDA TEKRAR DENİYCEZ BAKALIM HAYIRLSI
Büyük ihtimalle benim de tutmadı hissedemiyorum Rabbim hepimizin hakkinda hayrlisini nasip etsin :-( üzgünüm bu hafta belli olcak benim ama olmadi biliyorm

Olumsuz düşünme olumlu düşün içini karartma canm
İnsallh canm ama hissedemiyorum persembe gunu 13.gun olucak o gun kan testi vericem bakalm hayrlisi.bugun cok siddetli kasık agrilarim oldu batmalar oluyor ister istemez bu agrilarin sebebi gebelik mi diye dusunyorum

İnsallh canm ama hissedemiyorum persembe gunu 13.gun olucak o gun kan testi vericem bakalm hayrlisi.bugun cok siddetli kasık agrilarim oldu batmalar oluyor ister istemez bu agrilarin sebebi gebelik mi diye dusunyorum
Insallah canm haberdar et hayırlı haberlerinibekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…